{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1]
1  Начало / Архив / Re:Измами и опити за измами в особено големи размери от CORO -: Ноември 30, 2010, 17:50:32
Цитат
УЖАС !Получих ЛС и прочетох  темата само до половината .Това че CORO е успяла по най банален начин да измами доста от потребителките е едната страна на въпроса. Тази акция според мен е замисляна доста прецизно ,защото всичко е свършено за около 10-15 дни, доколкото разбрах. Освен това има съмнения че тази акция е била провеждана и в продавалник.ком .Другата страна е разногласието  между измамените , невземане на адекватни мерки от страна на измамените потребителки и от страна на екипа на сайта.
Извинявам се , ако не съм дал правилна оценка на проблема и е възможно е  да не съм вникнал подробно в проблема , защото съм чел темата само до  средата.... ами да ви кажа че просто ми омръзна да виждам как се тъпче на едно место и само се мрънка
Виждам,че това е първата Ви публикация!Как  стигнахте до тези заключения?Всички по тема са много адекватни,особенно Админа и Модераторите!Първо прочетете всичко,после пишете!

Диди , за да не почваме да се заяждаме , ще ти отговоря , за да ти станат някои неща ясни.Пък ако искаш , можеш и да продължиш, аз нямам такова намерение.
Това че ми е първото мнение в този форум нищо не означава, каквото и да си мислиш.А от друга страна че имам право на собствено мнение , предполагам никой не го оспорва. Ти само си погледни постовете по тази тема и ще видиш че май сме на едно мнение, изказано по различен начин.Не ме карай да ти  проследявам постовете / както ти направи с моя / и да ти  доказвам  това ми твърдение .
А колкотодо това че не са предприети адекватни мерки , го доказва многото постове в тази тема. Ако бяха адекватни действията, досега това момиченце щеше да бъде поставено на полагащото и се место . Това да ви развъртва ВСЕ ЩЕ КАТО МАЙМУНИ , доказва моето твърдение.
2  Начало / Архив / Re:Измами и опити за измами в особено големи размери от CORO -: Ноември 29, 2010, 23:17:52
УЖАС !Получих ЛС и прочетох  темата само до половината .Това че CORO е успяла по най банален начин да измами доста от потребителките е едната страна на въпроса. Тази акция според мен е замисляна доста прецизно ,защото всичко е свършено за около 10-15 дни, доколкото разбрах. Освен това има съмнения че тази акция е била провеждана и в продавалник.ком .Другата страна е разногласието  между измамените , невземане на адекватни мерки от страна на измамените потребителки и от страна на екипа на сайта.
Извинявам се , ако не съм дал правилна оценка на проблема и е възможно е  да не съм вникнал подробно в проблема , защото съм чел темата само до  средата.... ами да ви кажа че просто ми омръзна да виждам как се тъпче на едно место и само се мрънка.
Страници: [1]