{GOOGLENEWHOR}
  Покажи Публикации
Страници: [1]
1  Начало / БЪРБОРИЛНИК / Re:Срещи по градове София-Пловдив-Бургас-Варна... -: Април 02, 2011, 22:28:24
И аз съм за Пловдив Cheesy  Кога и къде? С децата или без? Wink
2  Начало / Детски кът / Re:в кои заведения има детски столчета? -: Януари 04, 2011, 11:08:17
Разбирам те, но и майките имат нужда от социален живот и да се виждат с приятели, нали Cheesy А си мисля, че и за дечицата е хубаво, моето умира за други деца. Между другото намерих още едно местенце в Пловдив със столче - ресторант Кармен
3  Начало / Детски кът / Re:в кои заведения има детски столчета? -: Януари 03, 2011, 08:37:28
Мнооого ми е познато това с цигарения дим! А зимата не мога да го държа все вкъщи това дете. В Пловдив поне някои места са се постарали да отделят наистина залите за пушачи, а и все по-често чувам за чистички места. Все ми се иска и при нас майките да се чувстват удобно навсякъде, а не да си държат децата по количките само и да им сменят памперсите по улиците в студа! Една стая за бебета изисква едно столче, един повивалник и течаща вода, не е кой-знае какво. Аз съм с първо детенце,но предполагам, че в един момент всички тези вещи стават излишни за семействата, които са си отгледали децата.
4  Начало / Детски кът / в кои заведения има детски столчета? -: Януари 02, 2011, 15:37:16
Днес решихме да обядваме навън с моя прекрасен и щур 10 месечен син. Мястото, което избрахме ни изненеда приятно с 2 неща- нямаше цигарен дим и имаше столчета за деца!!!! Така за 1-ви път се нахранихме нормално, детенце нямаше достъп до масата, не ми ровеше в чинията да си хапва сам, не разляхме нищо и честно казано си изкарахме прекрасно! Затова си помислих, че ще е чудесно,ако майките споделят къде по заведенията са срещали детски столчета! За Пловдив открих МОЛ-а, Златната круша до сточна гара и МcD.
За себе си лично реших в момента, в който столчето за хранене на сина ми ми стане излишно, просто да го занеса в някое от заведенията, в които обичаме да похапваме. Защо да чакаме някой да ни улеснява живота, ако можем и сами?   Ще се радвам, ако някой се включи в темата, пък и си мисля, че ще е полезно на всички.
Желая ви страхотна 2011г!
Страници: [1]