На кого са нужни всичките тези фактури и касови бележки? Извинете ме, но вчера ни подариха два оригинални екипа на адидас - и двата малки, за жалост! Смятам да ги продам, но се чудя как да помоля човека, който ги подари да ми даде касовата бележка на подаръците, че да ги пусна тук!?!
Оставете хората да си продават за колкото ТЕ преценят. Така или иначе никой глупак няма да купи нещо, което не е на сметка. Тези от нас, които предпочитат марковото, знаем какви са цените по магазините и сайтовете. А за тези, дето не знаят - тяхен си проблем. То е като по магазините - в един магазин екипа е 60 лв, в съседния е 160лв. Като ме мързи да разгледам навсякъде цените - плащам, ако ми се занимава да разглеждам, тогава ще открия по-евтиния вариянт.
В крайна сметка всеки си има глава на раменете. На мен нещо като ми хареса и цената е добра, купувам го, без да търся сметка колко е струвало. Няколко пъти вече купувам артикули, които всъщност са подаръци (от Ла Редут). И не ме интересува, че продавача не е дал и лев за нещото, а иска от мен 5,10 или 15 лв. Не правете грешката, която направиха Администраторите на другия сайт.