The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #37 -: Февруари 12, 2011, 02:52:12 » |
Нагоре
|
Да ви разкажа скорошна случка , понеже съм обсебена от подредеността на гардероба на малката , има 10 пъти повече дрехи от нас , и ги сортирам стриктно , а той като я облича рови като кокошка в тях , освен това , оставя малката да изкарва дрехите от шкафа , та веднъж тамън съм препрала, сгънала и прибрала всичко , и излизам прибирам се и стаята е като след обир , побеснях и му обявих война , заявих че повече нито ще пера нито ще редя НАДА, след няколко дни след като вече всички дрежи се въргаляха по пода и висяха по шкафчетата и тоалетката , малката направо остана без дрехи в шкафа , аз обаче стискам зъби , нооооо днес вече се пречупих , докато аз си доспивах взе че я изведе с домашни дрехи , и то не тия дето по принцип слагаме а дълбоки запаси , дето почти на нищо не мязат , не че нещо ама винаги съм се гордяла че малката е с най-добрия гардероб измежду познатите ни . И как мислите разбрах , звъни ми приятелка и направо ме пита , "Абе Дао , какво става с вас ?" аз в просъница не загрявам и питам тоест отговора- "Ами ей сега се видяхме с мъж ти и малката , и ама да не ми се сърдиш , ама малката беше с някакви умопомрачителни дрехи" Прибират се те и глеам , един раздърпан пуловер , подарък от бабата , дето не съм и го слагала и веднъж , защото е наследствен от пра-пра-пра-пра предците ми ,пуловера оранжев ама ярко , долнище от анцунг розаво цялото на топчета , якето едно шушкаво зелено , абе ПЪЛНА СКРЪБ ви казвам , е предадох се , днес подредих и се примирих , просто наистина мъжете не стават за всичко , не са като нас , единственото в което ме превъзхожда е физическата сила , и то не много де , а да и по знанието за коли и т.н. , но по всеки други параграф не просто ми диша прахта ами и аз не знам ............ Така че дами не знам кокво повече да кажа освен Кажи му МЪЖ и повече не говори
|