Оранжевото Снупи чувалче, вярвам за него става дума, ние си го ползваме много интензивно и нямаме никакво захабяване или топченца от прането. На малката й е много удобно, защото е широчко и мекичко и на мен ми е удобно, защото това е единственото, което не може да го разкопчее сама и да излезе.
За комплекта с покривката, да, от мен я купи, даже каза тогава, че толкова ти е харесала, че си купила от друга мама още една, на по-висока цена... Жалко че си се разочаровала в последствие. Аз не съм ползвала салфетките, вкъщи ползвам само покривката. Но ще имам предвид да не ползвам сините (или може би да избягвам ледената вода
)
Чаршафи много съм купувала от ЛР, някои ги експлоатираме активно, други съм ги ползвала само за гости, веднъж-два пъти, а имам и неотворени. Досега няма чаршаф, на който да му е паднал цвета, да е оцветил нещо или да е излязъл от пералнята в асиметрична форма. Независимо дали от по-евтините или от по-скъпите. Преди с българските имах само проблеми и спрях да купувам оттук.
От обувките и аз не съм доволна. Качеството е слабо, разбира се зависи от цената, но за същите пари тук има по-качествени обувки. Редовно не си отговарят на номерата. Но е ясно, че обувка най-трудно се купува дистанционно, все пак всяко стъпало е различно...
От дрехите шансът нещо да е хубаво е 50/50. Най-вече зависи от марката. Например Anne Weyburn рядко има лоши неща. Ужасно скъпи са като редовна цена обаче. Хубавото е, че добре ги намаляват
Бельото също е много рисково. Има невероятни боклуци. Гащи по 10-15 евро (ненамалена цена), аз ги купувам намалени за 2 евро и пак ме е яд, направо отиват в боклука, някаква мушамена изкуствена материя...
Дънките са хубави и излизат много евтино, сравнени с 50 левовите тук, като вторите в никакъв случай не са с по-високо качество.
Та в заключение и по темата: СПАЛНИТЕ КОМПЛЕКТИ НАЙ СИ ЗАСЛУЖАВАТ