eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Декември 18, 2010, 13:40:12 » |
Нагоре
|
Аз само да споделя с вас от ежедневието, не от форума...вчера моето момче ми да де годежен пръстен! Честито
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #46 -: Декември 20, 2010, 14:44:38 » |
Нагоре
|
МЕН ПЬК МЕ РАДВА ВСЕКИ КОНТАКТ СЬС СВЕСТНИ ХОРА,ЗАЩОТО В РЕАЛА ОСТАВАТ ВСЕ ПО-МАЛКО-ВСИЧКО СТИСНАЛО ЗЬБИ,ЗЛОБНИ СЬРЧИЦА С ЕЖЕДНЕВНИ ПРОБЛЕМИ...ДНЕС МЕ ЗАРАДВА ПАК МИШКОВА-ПРАТИЛА МИ Е УНИКАЛНИ НЕЩИЦА,КОИТО Е ВЗЕЛА ПРИЯТЕЛКАТА МИ И СЕГА МЕ ДРАЗИ ПО ТЕЛЕФОНА/А АЗ УЖ РАБОТЯ/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #47 -: Декември 20, 2010, 16:28:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #48 -: Декември 20, 2010, 16:29:06 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mamanabobi
В студеното време ходя до пощата най-много 2 пъти.Моля за разбиране.
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #49 -: Декември 20, 2010, 16:30:57 » |
Нагоре
|
ЗАПИС ЗА ХОРОСКОП
|
|
|
Активен
|
ДАЙ ЕДНО ГЛАСЧЕ,А ПОСЛЕ АЗ НА ТЕБ 1.Пазя ред до края на деня ,след което давам на първия оставил адреса си на лични. 2.Предпочитам предварително плащане.За нови потребители предварително плащане.С отрицателни оценки-също. 3.Не плащам опаковки.ПУСКАМ НЕЩО СЛЕД КАТО ОСВЕН СУМАТА СА ДОБАВЕНИ И ПОЩЕНСКИТЕ РАЗХОДИ-НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ГИ ПЛАЩАМ.ХАЙДЕ ДА СМЕ КОРЕКТНИ А! 4.Не желая размяна освен с допълнителна уговорка. 5.Връщам стока неотговаряща на описанието. 6.Моля Ви ако желая размяна в обявата ще е отбелязано.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #50 -: Декември 20, 2010, 16:47:11 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #51 -: Декември 20, 2010, 22:03:52 » |
Нагоре
|
Ама моля ви се , нали ви обещах на вас 3те с Криси09 Обаче няма да ви правя точно хороскопи, защото не мога. Ще ви изчислявам разни неща чрез нумерология - поне с числата съм екстра Ще пиша по-нататък, пък който има желание и се интересува, има книги за нумерология - там е описано всичко как се изчислява, малко занимавка си е, но пък е интересно. Аз не съм още напреднала, че моята книга е доста дебела. Но основните неща ще мога да ги сметна
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #52 -: Декември 20, 2010, 22:10:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Декември 21, 2010, 00:12:04 » |
Нагоре
|
Ама моля ви се , нали ви обещах на вас 3те с Криси09 Обаче няма да ви правя точно хороскопи, защото не мога. Ще ви изчислявам разни неща чрез нумерология - поне с числата съм екстра Ще пиша по-нататък, пък който има желание и се интересува, има книги за нумерология - там е описано всичко как се изчислява, малко занимавка си е, но пък е интересно. Аз не съм още напреднала, че моята книга е доста дебела. Но основните неща ще мога да ги сметна Каквото и да направиш,ние сме ти безкрайно благоддарни! Това е голям жест за мен!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #54 -: Декември 21, 2010, 00:49:13 » |
Нагоре
|
Ама моля ви се , нали ви обещах на вас 3те с Криси09 Обаче няма да ви правя точно хороскопи, защото не мога. Ще ви изчислявам разни неща чрез нумерология - поне с числата съм екстра Ще пиша по-нататък, пък който има желание и се интересува, има книги за нумерология - там е описано всичко как се изчислява, малко занимавка си е, но пък е интересно. Аз не съм още напреднала, че моята книга е доста дебела. Но основните неща ще мога да ги сметна
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
eva_merry
new user
Неактивен
Публикации: 265
|
|
« Отговор #56 -: Декември 21, 2010, 09:40:35 » |
Нагоре
|
Денят ми започва добре,преди 2 дни подадох жалба в сайта на Мтел,заради високата сметка,която ми пристигна за месец октомври и сега ми се обадиха да се извинят,че - да ,наистина е била допусната грешка и сумата за плащане е по малка от 50% от начислената във фактурата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото. И моля,нека се оценяваме!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|