|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #32 -: Март 07, 2011, 08:29:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #33 -: Март 07, 2011, 14:21:25 » |
Нагоре
|
Аууууууу разкошна е. Браво на екипа.И честито на победителката!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #34 -: Март 07, 2011, 14:24:01 » |
Нагоре
|
Със здраве да си я ползва Чудна е чашата Поли - ти снима ли твоите, а ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #35 -: Март 07, 2011, 15:11:32 » |
Нагоре
|
Със здраве да си я ползва Чудна е чашата Поли - ти снима ли твоите, а ? Е как да не е показа ги
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #36 -: Март 07, 2011, 15:17:35 » |
Нагоре
|
ето и снимки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Март 07, 2011, 16:53:05 » |
Нагоре
|
Със здраве да си я ползва Чудна е чашата Поли - ти снима ли твоите, а ? Емкааа пропуснала си,ама я виж и админка какви хубави снимки е направила на моята награда
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Март 07, 2011, 16:56:05 » |
Нагоре
|
Със здраве да си я ползва Чудна е чашата Поли - ти снима ли твоите, а ? Емкааа пропуснала си,ама я виж и админка какви хубави снимки е направила на моята награда Чудесни са Направо ти завидях, благородно де Пропуснала съм, щото нали се сещаш, че имах бая интересен месец зад граница
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Март 07, 2011, 16:57:35 » |
Нагоре
|
Със здраве да си я ползва Чудна е чашата Поли - ти снима ли твоите, а ? Емкааа пропуснала си,ама я виж и админка какви хубави снимки е направила на моята награда Чудесни са Направо ти завидях, благородно де Пропуснала съм, щото нали се сещаш, че имах бая интересен месец зад граница Айде идвай си,че почна да връзва вече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Март 07, 2011, 17:08:36 » |
Нагоре
|
Със здраве да си я ползва Чудна е чашата Поли - ти снима ли твоите, а ? Емкааа пропуснала си,ама я виж и админка какви хубави снимки е направила на моята награда Чудесни са Направо ти завидях, благородно де Пропуснала съм, щото нали се сещаш, че имах бая интересен месец зад граница Айде идвай си,че почна да връзва вече Че аз съм си тук Не четеш !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mariyana7
new user
Неактивен
Публикации: 46
|
|
« Отговор #41 -: Март 07, 2011, 23:47:17 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ели
kote_81
power user
Неактивен
Публикации: 749
:)
|
|
« Отговор #42 -: Март 08, 2011, 10:09:16 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЦКИ МАЙКИ ПОТРЕБИТЕЛИ И РАБОТЕЩИ В НАЙ СТРАХОТНИЯ САЙТ-БГДОМАКИНЯ !!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
postolka
mita
new user
Неактивен
Публикации: 24
|
|
« Отговор #43 -: Март 13, 2011, 14:03:24 » |
Нагоре
|
Чакам с нетърпение новата игра за Велигден...................
|
|
|
Активен
|
mb
|
|
|
Jana_70
new user
Неактивен
Публикации: 95
|
|
« Отговор #44 -: Март 13, 2011, 19:49:20 » |
Нагоре
|
Честито на победителката
|
|
|
Активен
|
При интерес пишете на лични.Приемам запис по пощата.При обява ,чиято стойност е над 10лв.искам предварителен превод .
|
|
|
|
|