{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем с влизане в сайта  (Прочетена 3969 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
t-ani4ka2
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 13

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Септември 01, 2010, 14:45:56 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте, от името на mentina ви моля за помощ! С профила си mentina не може да влезе в сайта, нито през мозила, нито през експлорър. Излиза съобщение "This is the LxAdmin disable of domain Page". Предварително благодарим за съдействието ви!
Активен
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #1 -: Септември 01, 2010, 14:57:49 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте, от името на mentina ви моля за помощ! С профила си mentina не може да влезе в сайта, нито през мозила, нито през експлорър. Излиза съобщение "This is the LxAdmin disable of domain Page". Предварително благодарим за съдействието ви!

Доставчика на интернет не е актуализирал новите IP адреси на сайта. Просто е въпрос на време. Някой от доставчиците на интернет актуализират адреси на 1-2 дни и става по-бавно. Без актуализация, тя се опитва да намери стария сървър който вече го няма Sad Малко да потърпи.
Активен

bADaZz
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 230

Focus equals reality!

Профил WWW
« Отговор #2 -: Септември 01, 2010, 17:44:44 »
Раздели ТемаНагоре

И на мен ми изписваше същото и се ядосвам, мъжа ми дойде и натисна F5 и се отвори, ама кой да се сети..... Embarrassed
Активен

За непознати от мен потребители парите предварително!
Плащам САМО по банков път!
След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.

bADaZz съм !
Focus equals reality!
mentina
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 24

Профил
« Отговор #3 -: Септември 02, 2010, 12:39:42 »
Раздели ТемаНагоре

И на мен ми изписваше същото и се ядосвам, мъжа ми дойде и натисна F5 и се отвори, ама кой да се сети..... Embarrassed

Олеее, много благодаря Smiley И аз току-що сторих това и най-накрая се озовах в обявите.
Активен

1.Получавам и изпращам като МПП. Пощенските разходи са за сметка на купувача, освен ако няма друга уговорка.
2.Спазвам реда в обявата. Желаещите за повече от една обява са с предимство, както и сериозните купувачи.
Оценките ми от подобен сайт: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=32920

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: