Мисля, че темата ми е за тук, защото е свързана както с правилата, така и с въпросите.Въпреки, че се замислих дали да не я пусна в некоректните.
Случката е следната.Пускам си обявата миналата вечер около 22:00 и почти веднага barbini се записва.А обявата е просто смешна - лот от дрешки на символичната цена от 1,50.
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=32329&cat=15И така ... на сутринта имам още няколко записа, като 4 от тях ми изпращат на момента и адрес.От първата записала се обаче ни вест, ни кост.По принцип след запис не чакам повече от 2 часа.Така е и в Продавалника, там обаче си го пишех под обявите.
Чаках barbini 15 часа! след което логично писах на следващата записала се, която взе и други дрешки.И след като вече сме се уговорили се появява barbini и прави някакъв страшен панаир, че била първа.Оспами ми обявата, писа ми и на лични няколко пъти с някакви оправдания за болно дете и т.н и с опити да ме застави да игнорирам момичето с което вече имам уговорка, защото тя се била поqвилa и сега била тук!Добре де...като ти е болно детето как не си намерила време да изпратиш един адрес, и два реда да изчакам...ще чакам и 2 дни ако просто ми беше написала нещо, а намери време да ровиш в Домакинята и да се записваш под обяви.
И така след големи панаири извикахме модератор, който и обясни, че аз решавам на кого да дам дрешките, после попитах и администратора, които също ми каза, че няма правило, според което трябва да чакам и дам на първият се записал.
Тя обаче с цялото си нахалство продължи да ми пише в обявата и на лични, че съм можела да откажа на мамата с която вече имам уговорка и да изпратя дрехите на нея.Щото разбирате ли принцесата се накумила и няма нищо по важно от нея а аз трябва да пренебрегна човек с който вече имам уговорка сле дкато сме я чакали смятам достатъчно..
На всичкото отгоре започна да лъже в обявата, че съм била постъпвала некоректно и с други хора преди.Нещо, което абсолютно не е вярно.От 5 годни съм в Продавалника (при интерес ще дам и линк към профила си там) а от няколко месеца тук и имам само положителни оценки.Никога с никой не съм се конфронтирала, нито някой е бил недоволен и разочарован от мен.
И сега ще излъжа ако кажа., че бях изненадана, когато видях, че освен всичко друго, тя ми е написала и отрицателна оценка в която продължава да лъже беюочливо, че модератор е казал, че тя е в правото си.
Много моял администратор да каже в прав текст на тази дама, че няма правило, което да ме задължи да чакам до безкрайност някой да реши иска ли да купи нещо или не и не съм длъжна да го изпратя на човек, който с дежурният си запис и мълчание проявява неуважение към мен и другите записали се които чакат.
И най-важното за момента.Моля да и се обясни че няма право да ми пише оценка, без да има покупко-продажба.
Въпроса ми е може ли тази оценка да ми бъде премахната тъй като е в разрез с правилата.
И ако не може колко е наказанието за поставянето и? Искам да знам какво наказание ще има за нея и съответно за мен след това тъй като ако не бъде премахната ще и отвърна със същото.
За мен лично не е толкова страшно-защото аз тази обява няма да я изтрия никога-нека хората видят за какво става дума.Имам достатъчно положителни оценки и достатъчно хора, които вече ме познават и уважават.
Нека тя да му мисли-няма нито една оценка все още и една първа отрицателна с всичките му обяснения, линкове и доказателства мисля, че ще кара хората да я игнорират само като и видят "записите".