emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Октомври 26, 2010, 09:22:42 » |
Нагоре
|
Вчера се опитах зорлем да го "зомбирам" мойто пред телевизора за половин час, за да си свърша малко работа, е не ще и не ще. То не бяха детски, музикални канали, радио.....Накрая си намери някакви реклами и се кротна, ама времинно
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #16 -: Октомври 26, 2010, 09:28:14 » |
Нагоре
|
Вчера се опитах зорлем да го "зомбирам" мойто пред телевизора за половин час, за да си свърша малко работа, е не ще и не ще. То не бяха детски, музикални канали, радио.....Накрая си намери някакви реклами и се кротна, ама времинно
сигурно е още мн мъничко мойта щерка преди също не се заглеждаше, освен по рекламите... но от 4г с часове може да стои пред ТВ ако я оставя... разбира се, не седи мирно и кротко на дивана... а подскача пред ТВ и имитира героите...
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #17 -: Октомври 26, 2010, 11:21:47 » |
Нагоре
|
сигурно е още мн мъничко мойта щерка преди също не се заглеждаше, освен по рекламите... но от 4г с часове може да стои пред ТВ ако я оставя... разбира се, не седи мирно и кротко на дивана... а подскача пред ТВ и имитира героите... Мойто е на 18м. Брат'чедка му е на 13м и си седи и немърда с часове !!! Май си е до детето
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #18 -: Октомври 26, 2010, 12:22:11 » |
Нагоре
|
сигурно е още мн мъничко мойта щерка преди също не се заглеждаше, освен по рекламите... но от 4г с часове може да стои пред ТВ ако я оставя... разбира се, не седи мирно и кротко на дивана... а подскача пред ТВ и имитира героите... Мойто е на 18м. Брат'чедка му е на 13м и си седи и немърда с часове !!! Май си е до детето ООО, мн е мъничко Като бяхме на неговата възраст бях направила един диск с реклами... все анимирани и бебешки и така успявах да измия чиниите или да приготвя хапването Най-любимата ни беше... Пуловера на татко аз обичааам. И често тайничко си го обличааам. Дори да го измърля, татко няма да се сърди... Мама го изпииираааа със Первол
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Октомври 26, 2010, 12:25:06 » |
Нагоре
|
сигурно е още мн мъничко мойта щерка преди също не се заглеждаше, освен по рекламите... но от 4г с часове може да стои пред ТВ ако я оставя... разбира се, не седи мирно и кротко на дивана... а подскача пред ТВ и имитира героите... Мойто е на 18м. Брат'чедка му е на 13м и си седи и немърда с часове !!! Май си е до детето ООО, мн е мъничко Като бяхме на неговата възраст бях направила един диск с реклами... все анимирани и бебешки и така успявах да измия чиниите или да приготвя хапването Най-любимата ни беше... Пуловера на татко аз обичааам. И често тайничко си го обличааам. Дори да го измърля, татко няма да се сърди... Мама го изпииираааа със Первол Ха ха ха и аз тази си я пея, като минем всички зайченца, котенца, патенца и други пестички минаваме на Первол и Барни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 20, 2010, 11:41:27 » |
Нагоре
|
Това е бича в днешното време! На мнение съм, че детето трябва да се ангажира с физическа активност още от малко! Да го метнеш на компютъра е най-лесното нещо, понеже имаш покой! Но има толкова много други неща, с които може да ангажираш вниманието му! По наше време беснеехме навън + 3-4 дневни тренировки в седмицата! От 2ри клас още! Забелязвам, че все повече родители записват децата си на някакъв вид спорт! ЕВАЛА! В това е истината! Особено хиперактивните! За тях е много добре да изразходват енергията си по този начин! Но вече сядайки зад компютъра по-скоро се изнервят и нещата отиват на зле.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|