{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 3 [4]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ползвани шишета за АМ  (Прочетена 18352 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 504

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #45 -: Ноември 16, 2010, 14:09:06 »
Раздели ТемаНагоре

Честно казано не съм чувала да се изваряват в болницата помпите и залъгалките. В шейново изобщо не бяха разрешени залъгалки. Не сме имали контакт с банката за кърма.
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #46 -: Ноември 16, 2010, 14:32:32 »
Раздели ТемаНагоре

Честно казано не съм чувала да се изваряват в болницата помпите и залъгалките. В шейново изобщо не бяха разрешени залъгалки. Не сме имали контакт с банката за кърма.
Е в нашата поне има,ааа я се замисли тези шишета и биби само с вода ли ги мият в родилното,естествено че ги изваряват,може и да е в една голяма тенджера с вода,но не ги плакнат само :Smiley Tongue
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #47 -: Ноември 16, 2010, 15:25:16 »
Раздели ТемаНагоре

Аз като гледах как я кьпеха на чешмата ,като някакво пиле.Сьрцето ми се кьсаше.Пьк,  представям си шишетата и бибероните как ги изваряват. Huh? Но пораснахме Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #48 -: Ноември 16, 2010, 15:38:42 »
Раздели ТемаНагоре

Много зависи от болницата
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #49 -: Ноември 16, 2010, 15:57:57 »
Раздели ТемаНагоре

Аз като гледах как я кьпеха на чешмата ,като някакво пиле.Сьрцето ми се кьсаше.Пьк,  представям си шишетата и бибероните как ги изваряват. Huh? Но пораснахме Cheesy Cheesy Cheesy

WinkДобре казано.
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #50 -: Ноември 16, 2010, 19:05:35 »
Раздели ТемаНагоре

Е в нашата поне има,ааа я се замисли тези шишета и биби само с вода ли ги мият в родилното,естествено че ги изваряват,може и да е в една голяма тенджера с вода,но не ги плакнат само :Smiley Tongue

Това много не го схванах, би ли ми обяснила?
Понеже аз няколко пъти обясних, че всичко се стерилизира, макар и да е многократно ползвано в болниците.
Активен

bebcheto87
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 133

Профил
« Отговор #51 -: Ноември 16, 2010, 22:07:52 »
Раздели ТемаНагоре

Ползвани шишета не съм купувала но съм продавала понеже бяха ползвани много малко.В нашата болница всяка майка си носи по 2 шишета надписани с името на детето и искаха да са на Камера(поне за децата в кувиозите е така).Аз се бях ръснала около 70-80лв за хубави шишета и накрая малкия се научи да пие от Камерата с големите дупки и не искаше от другите изобщо да пие затова ги продадох.
А да ви кажа защо в болниците ползват Камера това съм го вуждала с очите си. Понеже в неонатология има много деца и няма как да се храни всяко по отделно бебето се слага на страни и се слага шишето в устата му и с се подпъхва една кърпа която да го държи под налкон и както казах Камерата са с по големи дупки и без много усилия детето се наяжда на бързо,то при тея шишета дори и с най малките дупки млякото си тече и без да дърпа
Активен

1.Коректна съм очаквам същото.
2.На нови потребители и такива с отрицателни оценки изпращам след предварително плащане.
3.Разменям определени обяви
4.Не плащам стоки пратени ми с наложен платеж без изрична оговорка
5.За повече от 1 обява предимство
doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238

Профил WWW
« Отговор #52 -: Ноември 16, 2010, 22:22:32 »
Раздели ТемаНагоре

В нашата болница пък нямам представа с какви шишета са хранили децата ми..Важното е,че се родиха живи и здрави и наддадоха грамчетата бързо.Изобщо не ме интересува дали преди това със същото шише е било хранено циганче например.Какво от това??? Нали то също е чисто и невинно бебе?! Е,здрави са ми децата,да чукна на дърво.Досега сериозно никога не са боледували.Аз в началото ползвах шишета от друго бебе.Приятелка ми изпрати чисто нови НУК от Германия,обаче децата ми не ги искаха и си ползвах старите.Изварих ги,отделно ги стерилизирах.Това ми стигаше,за да съм спокойна...
Вижте,хора всякакви,майки с различно мислене-още повече..И на мен много неща са ми странни,но никога не съм правила въпрос от това...За пример ще дам също облизването на биберона и това,което ми е адски странно..О,Боже,играчката падна на земята за милимунда от секундата..Никакво дъвчене,мачкане и гушкане повече преди да я изпера и дезинфекцирам...
Нищо лично...Просто според мен има много по-странни неща от това да продаваш използвано от друго бебе шише.Не говоря по принцип,а специално за малко използвано шише или използвано предимно за вода...

Оо,айде още една тема за разговор..|Споделям най-чистосърдечно,че никога не съм пазила децата си под стъклен похлупак.Спрях да им гладя дрешките на втория месец.Представете си какво е да гладите двойно повече количество дрехи и ще се сетите защо спрях.Спрях също да преварявам водата на втория месец.Странични ефекти нямаше WinkНикога не съм бягала панически към пералнята,за да изпера нещо,което е паднало за няколко секунди на земята.Сега,когато децата ми са по-големички,не ги спирам да се въргалят по земята,по тревата..Напротив,оставям ги да се радват на всичко около тях...Изкарах ги на първия ден,след като си ги взех от болницата..за цеели 3 часа.Много добре им се отрази.На мен също. Cheesy И така продължихме всеки Божи ден,зиме и лете.Така или иначе си ги гледам сама по цял ден,та те са залепени за мен като гербови марки и навсякъде ме придружават..
То е дълга тема това,няма да продължавам.Айде,упрекнете ме сега,няма да се сърдя Cheesy
« Последна редакция: Ноември 16, 2010, 22:32:55 от doublemama » Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #53 -: Ноември 16, 2010, 22:43:24 »
Раздели ТемаНагоре

Ползвани шишета не съм купувала но съм продавала понеже бяха ползвани много малко.В нашата болница всяка майка си носи по 2 шишета надписани с името на детето и искаха да са на Камера(поне за децата в кувиозите е така).Аз се бях ръснала около 70-80лв за хубави шишета и накрая малкия се научи да пие от Камерата с големите дупки и не искаше от другите изобщо да пие затова ги продадох.
А да ви кажа защо в болниците ползват Камера това съм го вуждала с очите си. Понеже в неонатология има много деца и няма как да се храни всяко по отделно бебето се слага на страни и се слага шишето в устата му и с се подпъхва една кърпа която да го държи под налкон и както казах Камерата са с по големи дупки и без много усилия детето се наяжда на бързо,то при тея шишета дори и с най малките дупки млякото си тече и без да дърпа
В тази болница в която лежа малката за доглеждане след като излезе от кувьоза ни искаха  стъклени шишета не искаха пластмасови защото ги стерилизарали на по висока температура а си права за това как хранят малките защото малката по друг начин не искаше да яде освен лежаща на кревата с подпряно шише  Cheesy но тя си хареса тези на авент и друго не искаше а имах и две на Нуби
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #54 -: Ноември 16, 2010, 23:01:17 »
Раздели ТемаНагоре

Дубле и аз ато теб - градя му имунитет. Голяма работа, че се заровил в пясъка. На морето го хапваше с шепи Wink
Преварена вода никога не е пил. Само трапезна и минерална. Общо взето за 1г.6м.не беше вдигал температура. Дори и по време на растежа на зъбките.
До вчера, когато една ваксина му срина имунната система  Cheesy
Ако го гледам под похлупак и в стерилна обстановка, смятам, че имунитета му ще е кекав.
Всяка майка да си гледа детето както иска.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #55 -: Ноември 17, 2010, 16:34:14 »
Раздели ТемаНагоре

Това много не го схванах, би ли ми обяснила?
Понеже аз няколко пъти обясних, че всичко се стерилизира, макар и да е многократно ползвано в болниците.
нали това казваш,че не си чувала и че нямат с какво да ги изваряват,затова го написсах Wink
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #56 -: Ноември 17, 2010, 16:37:37 »
Раздели ТемаНагоре

Ами аз го приех така, че всеки има възможност в стаите да си изварява помпите Smiley Все пак не знам, как се разбира, коя помпа и залъгалка на кое майче с бебе е Smiley

Както и да е, отплеснахме се от темата  Kiss
Активен

Страници: 1 2 3 [4]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: