И аз преди да родя мразех риба,ама в един момент бременна сама исках да ми купуват.Шаран най-хубаво съм правила на барбекю на дървени въглища и снощи за пръв път пълних. Около 2кг шаран намазан отвътре и отвънка с олио ,черен червен пипер и сол (по вкус). Задуших лук на полумесеци,моркови на кръгчета. След омекване се добавят маслинки,кисели краставички ,гъби ,орехи ,дафинов лист,бахарче (пак по желание,зависи колко ароматно го искате) и 100 грама бяло винце. Пълним шаранчето ,зашиваме и за около 30 минутки във фурната (загрята до 250 градуса) завитос фолио се пече. Ако ви остане плънка я оставете в тавата . За красота през 2,3 см направих прорезчета и сложих лимонови резенчета имитиращи големи люспи,а върху плънката доматки на кръгчета и накрая настъргано кашкавалче. Има и снимки, ама нещо ми е прецакан компютъра или фотоапарата и не мога да ги качвам
ами като се оправят качи да видим
![Wink](http://www.bgdomakinq.com/forum/Smileys/SoLoSMiLeYS1/wink.gif)