Напълно разбирам какво е обидното , но факт е че има хора между които не се получава комуникация , или някакви единици , в които потребител от който другите са доволни се е еизложил .
Пресен случай , мама която не се вписва във форума и явно не следи това че станах гламава във връзка с Коро , ми пиша ЛС с някакъв въпрос , аз обаче съм така погълнота от това да направя списака , разпращам писма искайки информация , получавам ЛС с такава , пиша във форума и говоря по телефона , и просто нейното ЛС се изгубва във страниците , мамата ми писа второ ЛС , но и на него не смогнах да се концентрирам да отговоря , тъй като освен всичко тук , щерка ми нещо се разболява , има хрипове и т.н. , и като чуя как и хриптят дробчетата и забравям какво правя , и така пак не и отговорих , днес ми писа ЛС , защо изобщо пускам обяви като не отговарям на заинтересованите , еми случва се , Бебона не се ядосвай , махни оценкат азащото нямаш право да и поставиш отрицателна , пък ако искаш пиши в положителната че е липсвало комуникация
Аз по долу бях написала ,че когато записът е получен тогава ще смени оценката