desitka79
new user
Неактивен
Публикации: 435
моето богатство
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 04, 2010, 19:05:24 » |
Нагоре
|
От няколко дни я дебна да влезе че искам да попазарувам от нея , а там е работата че бързам . Та си мислех че ако някой знае нещо ..... ще ми е от помощ
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #1 -: Декември 04, 2010, 19:44:23 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
моето богатство
|
|
« Отговор #2 -: Декември 04, 2010, 19:52:27 » |
Нагоре
|
да дано го погледне
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #3 -: Декември 04, 2010, 22:58:56 » |
Нагоре
|
мила аз като пазарувах от нея и още си чакам доставката от или октомври дано не се получи и с теб така успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #4 -: Декември 04, 2010, 23:03:00 » |
Нагоре
|
мила аз като пазарувах от нея и още си чакам доставката от или октомври дано не се получи и с теб така успех
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #5 -: Декември 04, 2010, 23:07:17 » |
Нагоре
|
защо се чудиш така е........... Даже ако се поразровиш ще видиш,че съм питала и аз дамата и съм обяснила случая не веднъж. За това и сложих и оценка не е отрицателна,така ме посъветваха всички.
|
|
« Последна редакция: Декември 04, 2010, 23:13:36 от velkova_1914 »
|
Активен
|
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
моето богатство
|
|
« Отговор #6 -: Декември 05, 2010, 08:48:52 » |
Нагоре
|
олеее , убихте ми надеждата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #7 -: Декември 05, 2010, 08:52:56 » |
Нагоре
|
олеее , убихте ми надеждата [/quot Аз само казвам с мен как е постъпила.Като и види човек оценките грам не може да се съмнява в тази дама.Първата ми покупка беше именно от нея ама още си я чакам пари не съм давала де.Дано стигнете до сделка и всичко да е наред.Интересното е,че тук веднага маркира стоката като продадена а от татък в про..... си я има и до ден днешен.Даже само заради това се регистрирах там ама не ми е отговорила още.Все пак успех ти целая и пиши какво е станало
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
моето богатство
|
|
« Отговор #8 -: Декември 05, 2010, 22:32:21 » |
Нагоре
|
мерси дано се получи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|