alekaivanova
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Декември 17, 2010, 10:01:55 » |
Нагоре
|
здравейте,не намирам да е коментирано някъде,затова пиша относно обявите,които са продадени - ясно е ,че не можем да ги трием до 30 дни след публикуването, но ми се случи да продам 2-3 неща на втория ден от качването на обявата, маркирах като продадена , но въпроса ми е, защо не се приспадат тези "продадени" от ограничението за 200 обяви. така или иначе,след като е маркирано за продадено,никой повече няма да прави оферти,а и да прави,аз не мога отново да продам същия артукул....а бих могла на негово място да сложа друга обява. дано съм се изразила правилно, и благодаря ви за отделеното внимание.
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм,бъдете и вие,моля 2.Пощенските са за сметка на купувача,ако не съм посочила" с пощенските" 3.Пращам след получаване на запис или копие от него на е-майл. 4.Пиша оценки,правете го и вие,моля 5.Пазя ред 24 часа,предимство на писалите на лични БЕЗ РАЗМЯНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #91 -: Декември 17, 2010, 11:32:00 » |
Нагоре
|
здравейте,не намирам да е коментирано някъде,затова пиша относно обявите,които са продадени - ясно е ,че не можем да ги трием до 30 дни след публикуването, но ми се случи да продам 2-3 неща на втория ден от качването на обявата, маркирах като продадена , но въпроса ми е, защо не се приспадат тези "продадени" от ограничението за 200 обяви. така или иначе,след като е маркирано за продадено,никой повече няма да прави оферти,а и да прави,аз не мога отново да продам същия артукул....а бих могла на негово място да сложа друга обява. дано съм се изразила правилно, и благодаря ви за отделеното внимание.
http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=400.0Не схващам логиката.Защо някой ще си пуска обява и ще я маркира като продадена?! Ми нали няма да може да я продаде маркирана по този начин:)
Аз пускам обява. След 2-3 дни я маркирам като Продадена. След 2,3,4 или 5 дни (зависи как ще го направим) се изтрива автоматично и на другия ден я препубликувам пак. Ето ти повдигане на обява в рамките на 10 дни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alekaivanova
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #92 -: Декември 17, 2010, 22:15:40 » |
Нагоре
|
според мен,това не е отговор на коментарa,направен от мен,защо да сме всички,като някои,които си препубликуват обявите,а и не разбирам,какво печелят от това,вие,като администратори,нали следите кой какво прави,ами,налагайте си санкции на такива потребители,ние какво сме виновни.....
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм,бъдете и вие,моля 2.Пощенските са за сметка на купувача,ако не съм посочила" с пощенските" 3.Пращам след получаване на запис или копие от него на е-майл. 4.Пиша оценки,правете го и вие,моля 5.Пазя ред 24 часа,предимство на писалите на лични БЕЗ РАЗМЯНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #93 -: Декември 17, 2010, 22:19:46 » |
Нагоре
|
според мен,това не е отговор на коментарa,направен от мен,защо да сме всички,като някои,които си препубликуват обявите,а и не разбирам,какво печелят от това,вие,като администратори,нали следите кой какво прави,ами,налагайте си санкции на такива потребители,ние какво сме виновни.....
Е 24 часа няма кой да следи 5000 потребители .Вие не сте виновни а по скоро сте потърпевши когато някой подминава правилата.Това се наложи заради оплаквания точно от потребители като теб
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
alekaivanova
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #94 -: Декември 18, 2010, 09:50:31 » |
Нагоре
|
аз препубликувам обяви??? какви оплаквания има от мен,може ли конкретен отговор,прсто не проумявам,с какво точно нарушавам правила?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #95 -: Декември 18, 2010, 09:56:44 » |
Нагоре
|
аз препубликувам обяви??? какви оплаквания има от мен,може ли конкретен отговор,прсто не проумявам,с какво точно нарушавам правила?
Мисля, че разбра погрешно Модераторката. Тя не визираше конкретно теб!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #96 -: Декември 18, 2010, 09:57:49 » |
Нагоре
|
Aй моля ти се чети преди да пишеш !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alekaivanova
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #97 -: Декември 18, 2010, 10:06:04 » |
Нагоре
|
добре,"като теб" какво значи, какво съм направила? освен,че имам много обяви, което веднъж вече обясних,защо е така.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #98 -: Декември 18, 2010, 11:23:45 » |
Нагоре
|
добре,"като теб" какво значи, какво съм направила? освен,че имам много обяви, което веднъж вече обясних,защо е така.
Понеже каза,че ти не си виновна за това ,че някои препубликуват аз обясних ,че това въведение за триене на обявите е направено точно заради такива като теб КОРЕКТНИ,които спазват правилата (ако го бяхме оставили така твоите обяви все ще са назад а тези ,които не спазват правилата ще са все на 1-ва страница,което не е коректно спрямо ТАКИВА КАТО ТЕБ)Имаше много докладвания за такива нарушения и за това бяха взети мерки с които всички да сте равнопоставени а сега дано си ме разбрала
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alekaivanova
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #99 -: Декември 18, 2010, 11:36:29 » |
Нагоре
|
да,разбира се,че сега ми стана ясно,благодаря. просто,както беше написано,можеше да се тълкува по 2 начина,все пак,извинявай за реакцията
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|