Прочети THE BLACK BOOK , или Анастасия , каво е това висша сила ? И дали се различава тя като я назове човек с различно име ... или я почете по различен начин ?
Аз вярвам в себе си, вярвам че съм дете на тази сила , опитвам се да следвам вътрешния си глас ....
Много пъти са ми се сърдили близки за това ,че се отричах , че съм християнка - не ми допада деленето на "хора' и на други такива - всички сме еднакви и това че си търсим причина да се делим е глупаво - дали сме бели или черни дали не вярваме точно в този момент в силата и в себе си , не е от голямо значение - дори един неврник може да стигне края на пътеката преди вярващият .
Покрай начина си на хранене и мислене съм общувала с много хора който се мислят за много повече - само защото са се отказали от месото примерно , а дефакто плюят и хвърлят огън и жупел по останалите . Човек може да постъпи и правилно и грешно , да вярва или да не вярва , но въпреки това да постъпва правилно или да греши ... затова сме се родили - да се научим и да си помагаме ...
Толкова се лутам в мислите си че незнам дали ще ме разберете ... а и съм бременнна , сещате се как се отразява този период на мисленето