И аз да се оплача.......
Попадам преди няколко дни на нов потребител с една положителна оценка и си мисля, че е като всички останали с който съм контактувала и може да и се вярва.Тази мадама ми писала на лични запис за едни мои обувки и се разбираме да и ги пусна в понеделник (днес) и тя да ми пусне парите ,като си мисля че може да и се има вяра.Но нещо ме усъмни
,незнам какво, но си казах да изчакам и днес и тогава ще и ги пусна (пакета е готов ,адресиран ).И какво да видя като си проверявам пощата ,ето го съобщението което съм получила от въпросната дама>>>mila, poly4ih podarak podobni obyvki...sajalqvam no se otkazvam...veselo posreshtane na novata godina!>>>>
Добре че не съм ги пратила !Незнаех каква оценка да и поставя затова сложих неутрална !Правилно ли постъпих?
?
Ъъъм, трябваше да я пробваш със следното - "Ми мацко,,ко прайм тогава с моите обувки, дето вече пътуват към теб? Ще ми ги върнеш ли в такъв случай и ще поемеш ли пътните в двете посоки? " И според това, което ти отговори, можеше и отрицателна направо да и шибнеш