Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Февруари 05, 2011, 17:35:52 » |
Нагоре
|
Няма изискване да е бял пакетът, а едноцветен. И аз пращам в черно пликче и отгоре малко картонче за адресите. В интерес на истината, в нашия клон досега не са ми правили проблем, но в стария, който беше по- в центъра, редовно ми се мусеха за лош вид и директно щяха да ми откажат да ги вземат. Леко, компактно, има твърдо мсто да си бият печатите - за мен е много удобно.
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #31 -: Февруари 06, 2011, 10:22:36 » |
Нагоре
|
Аз хартия и такива неща имам ,по-голям проблем е къде в Пловдив има евтино тиксо?И как го пестите??
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #32 -: Февруари 06, 2011, 12:15:42 » |
Нагоре
|
Аз хартия и такива неща имам ,по-голям проблем е къде в Пловдив има евтино тиксо?И как го пестите??
Тиксото не се пести Вземи си тиксо от Джъмбо. При автоаксесоарите е пълно с широко опаковъчно тиксо
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #33 -: Февруари 06, 2011, 15:53:42 » |
Нагоре
|
Тиксото не се пести Вземи си тиксо от Джъмбо. При автоаксесоарите е пълно с широко опаковъчно тиксо Мерси Доскоро мъжа ми носеше от една фирма ,ама сега не знам дали пак ще донесе
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
bionic
new user
Неактивен
Публикации: 33
William third
|
|
« Отговор #34 -: Февруари 11, 2011, 03:42:29 » |
Нагоре
|
Провери в най-близкият магазин за 1лв, аз от там си купувам, най-широкото тиксо струва левче
|
|
|
Активен
|
Не спазвам ред в обявите си и не подсещам на ЛС, ако имате сериозен интерес ми пишете ЛС. Отговарям на всякакви въпроси, не ме мързи да снимам и измервам допълнително, ако се налага. Държа на добрата комуникация. Изпращам като МПП по БГ пощи или с наложен платеж по Еконт Изисквам предварително плащане за всички потребители - по Еконт С предимство са желаещите повече от 1 обява! Оценките ми от другия сайт на лични.
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Февруари 11, 2011, 12:46:09 » |
Нагоре
|
Провери в най-близкият магазин за 1лв, аз от там си купувам, най-широкото тиксо струва левче Оказа се ,че пак ще съм "снабдена" ,но благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|