netgear_83
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ! СЕВАСТОКРАТОРКА!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 509
Ходя 2 пъти до пощата !!!!
Поканени потребители: 1
|
|
« -: Май 12, 2010, 17:59:13 » |
Нагоре
|
Може ли да се отвори тема за такива случай,в които можем взаимно да си помогнем/ако съм от същия град бих се наела да я изнамеря и видя защо се бави/ :
|
|
|
Активен
|
Изисквам предварително плащане /по банков път/. При покупка на 2обяви-пощенските са от мен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #2 -: Май 12, 2010, 22:12:25 » |
Нагоре
|
Приятел в нужда се познава ;D
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
milkata83
power user
Неактивен
Публикации: 842
|
|
« Отговор #3 -: Май 12, 2010, 23:29:52 » |
Нагоре
|
От подобен сайт, имах проблем с една жена не искаше да си плати за две рокли цял месец (това беше миналата година). Създадох тема, написах и ник името и всичките данни и я обявих за некоректна! Тогава се събраха 4-5 мами от същия град (Плевен), намериха я...незнам какво са я правили, но след около 5 дни си получих и записа и подарък пола. Само така можем да си помагаме! Аз иначе друг вариант не виждам...
|
|
|
Активен
|
При записване в моя обява давам на първия дал адрес и име на лични! Имам доста положителни оценки тук и в другия сайт, толерантна съм към всеки и се надявам на същото отношение.Не пращам с опция да се види, защото обикновенно обратните пътни не се поемат по-уговорка и си ходя прецакана! Моля Ви се не ме прецаквайте имам поредица от здравословни проблеми затова съм упряла до тук. Приемам и размяна!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #4 -: Май 13, 2010, 05:28:13 » |
Нагоре
|
Радвам се, че всичко е приключили нормално!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimkata
new user
Неактивен
Публикации: 201
|
|
« Отговор #5 -: Май 21, 2010, 18:05:59 » |
Нагоре
|
Аз също бих се включила тук.Имам проблем с некоректен купувач от подобен саит поръча си дрешки и вече месец и половина си чакам паричките,които мисля че няма въобще да ми върне,но случаино видях че дължи пари на още една мама и се свързах с нея и сега се опитваме да я издърим с помоща на човек от кметството в селото кадето живее.Дано има резултати.Много неприятно наистина,немога да повярвам какви хора съществуват за жалост обаче ги има .Дано не попадам повече на такива.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #6 -: Юни 11, 2010, 14:42:44 » |
Нагоре
|
Нека в темата бъде разделено по градове , така всяка която има желание може да се отзове , за всеки град нова тема , аз съм отворила за София , кой град ще е следващ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #7 -: Септември 15, 2010, 12:28:09 » |
Нагоре
|
Нека в темата бъде разделено по градове , така всяка която има желание може да се отзове , за всеки град нова тема , аз съм отворила за София , кой град ще е следващ
Русе
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
sladka88
new user
Неактивен
Публикации: 160
|
|
« Отговор #8 -: Януари 12, 2011, 16:24:47 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 20:55:44 от sladka88 »
|
Активен
|
коректна съм и очаквам същото от Вас!!! Бърза и точна!!! Пощенските са за сметка на купувача ако нямаме друга уговорка приемам размяна стига да си харесам нещо от Вас!!! Предпочитам банков превод ДСК
|
|
|
alisa81
new user
Неактивен
Публикации: 20
|
|
« Отговор #9 -: Януари 20, 2011, 12:05:19 » |
Нагоре
|
Имам нужда от помощ, една потребителка след хиляди претенции за поемане на пощенски от моя страна, за проба да вземела и други , купи от мен маратонки. Сега от една седмица ме тормози, че искала да ги върне, че не били такива каквито искала, че мъжа й нямало да ги носи, и други. Кажете как процедирате в такива случаи?
|
|
|
Активен
|
1.Пазя ред 12 часа и за купувачи от Шумен с предимство. 2.За проба не изпращам. 3.Рекламации не приемам, затова мерете и мислете предварително. 4.Изпращам след предварително плащане. 5.Пощ. разходи са за сметка на купувача! 6.Коректна съм и очаквам същото отношение.
|
|
|
qnica85
new user
Неактивен
Публикации: 176
|
|
« Отговор #10 -: Януари 20, 2011, 12:09:16 » |
Нагоре
|
Мила отвори нова тема в Некоректните и си опиши подробно случаят, модовете ще се намесят и ще ти дадът съвет. Дано се разберете
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм, моля бъдете и вие! 2.Съгласна съм на размяна! 3.За стоки над 15лв. изисквам предварително плащане! 4.Винаги поставям оценки!
|
|
|
|
|