yanislava ivanova
power user
Неактивен
Публикации: 378
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Януари 30, 2011, 13:01:42 » |
Нагоре
|
Момичета споделете някой ползвал ли е доставка от Англия до БГ,от сайтове които нямат доствака до тук.Кажете коя фирма сте ползвали,доволни ли сте?Аз се опитах да се сваржа с Емпреса но по телфона само в англия имало връзка,а на маила само не мога да се доверя.
|
|
|
Активен
|
Изпращайте ми пратките "ДО поискване"като си добавите 0.40ст Коретна сам,очаквам същото. Над 10лв,предварително плащане. Пза ред 4-5-часа,ако не се уговорим друго Предпочитам да пращам Пари по Еконт-ефтино е, и пристигат ВЕДНАГА.проверете Ареса ми е точно такъв "РОЗА19 КООПЕРАЦИЯ" Връщам стоки неотговарящи на описанието Пиша оценки,правете го и вие http://go.aukro.bg/lot-s-shchampa-na-hello-kitty-80-86sm-i1656741108.html
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #1 -: Януари 30, 2011, 14:10:49 » |
Нагоре
|
и аз напоследък имам интерес към чуждите сайтове и се ядосвам,че не всички изпращат до Бг.Трябва да си търся посредник,а те дерат кожата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #2 -: Януари 30, 2011, 15:31:54 » |
Нагоре
|
Аз използвам такива фирми. Не бих казала, че "дерат кожата" Таксата според мен е напълно нормална за това, което вършат. Тази, която използвам аз взима между 7 и 10% в зависимост от стойността на поръчката. Отделно в бгмама имаме цяла тема, в която си коментираме поръчките и фирмите за доставка.
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
yanislava ivanova
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Януари 30, 2011, 15:35:17 » |
Нагоре
|
да четох но така и не разбах за фирма,за Алезар разбрах,но те на 12 последно пътуват от там за бг.А тази фирма която ползваш как се казва?
|
|
|
Активен
|
Изпращайте ми пратките "ДО поискване"като си добавите 0.40ст Коретна сам,очаквам същото. Над 10лв,предварително плащане. Пза ред 4-5-часа,ако не се уговорим друго Предпочитам да пращам Пари по Еконт-ефтино е, и пристигат ВЕДНАГА.проверете Ареса ми е точно такъв "РОЗА19 КООПЕРАЦИЯ" Връщам стоки неотговарящи на описанието Пиша оценки,правете го и вие http://go.aukro.bg/lot-s-shchampa-na-hello-kitty-80-86sm-i1656741108.html
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Януари 30, 2011, 16:00:46 » |
Нагоре
|
Алезар прекратиха посрадническата си дейност преди време. А сега прекратяват и превозваческата. В момента използва Алмуз и съм доволна от тях. Риминикидс също съм ползвала, но при тях не ми харесва, че се плаща на фиксирана цена на паунда, а не както е по фиксинг.
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #5 -: Януари 30, 2011, 16:47:40 » |
Нагоре
|
Аз използвам Габко и съм много доволна. В момента взимат най- евтино за превоз и изпращат както с пощата, така и по Еконт и Спиди на преференциални цени Ето сайта им http://www.gabco.org/
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
yanislava ivanova
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Януари 30, 2011, 17:38:00 » |
Нагоре
|
ОООО тези гъбко,са супер чета сега,мерсиии ,но не виждам дали имат адрес в Англия,на който да се пращат поръчките.И само с някави определени сайтове ли работят?
|
|
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 17:43:29 от yanislava ivanova »
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Януари 30, 2011, 18:08:49 » |
Нагоре
|
Аз през цялото време пиша за посредник За транспорт Габко, да. Иначе аз използвам един познат, ако е само транспорт и не мога да бъда полезна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viliqna
new user
Неактивен
Публикации: 40
нова мама
|
|
« Отговор #8 -: Януари 30, 2011, 19:12:08 » |
Нагоре
|
ползвам Емпреса когато ми се налага и съм много доволна. До сега не съм имала издънки с тях, като изключим закъснението на доставките понекога. Но не е голям проблем
|
|
|
Активен
|
|
|
|
adimama
new user
Неактивен
Публикации: 118
|
|
« Отговор #9 -: Януари 30, 2011, 19:34:41 » |
Нагоре
|
Aз използвам Габко за транспорт и се ограничавам да пазарувам само от сайтове приемащи БГ карти. Чакам да подновят и посредническата услуга и тогава може да разширя периметъра на шопинг.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам и другите да са такива! Не продавам боклуци - тях ги изхвърлям! Винаги поставям оценка! При покупка на 2 и повече мои обяви поемам пощенските!
|
|
|
valency11
new user
Неактивен
Публикации: 204
|
|
« Отговор #10 -: Януари 30, 2011, 22:24:48 » |
Нагоре
|
Извинявайте че пеша тук но спешно искам да поръчам нещо от ларедут ! някой ще пуска ли поръчка?
|
|
|
Активен
|
НЕ РАЗМЕНЯМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
ivelinajk
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #11 -: Януари 31, 2011, 10:16:40 » |
Нагоре
|
Извинявайте че пеша тук но спешно искам да поръчам нещо от ларедут ! някой ще пуска ли поръчка?
Aз също ще си пускам и мога да те включа, но имам едва 70лв. останали по сметката... Ако няма кой, пиши ми и ще се разберем. А и мога да ти дам насоки как да си поръчваш сама. Така и така няма такса за доставка, по-удобно е всеки сам да си прави поръчките.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Бубе
new user
Неактивен
Публикации: 18
|
|
« Отговор #12 -: Януари 31, 2011, 21:48:34 » |
Нагоре
|
Може би трябваше да има някаква информация в началото на темата, която да помага на незапознатите да добият представа каква е идеята тази тема да я има и някои основни неща от пазаруването от UK.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|