Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #45 -: Февруари 20, 2011, 21:31:44 » |
Нагоре
|
Чак сега прочетох за тази игра и разбрах какви са картинките Но, някой потребители вече имат по 4 такива за 2 дни, наистина ли разглеждате по над 1000 обяви за толкова кратко време. това не е възможно,трябва да не са спали ,само са презареждали което не забранено.... Възможно е, видях То е ясно, че е заради играта, ама то трябва само това да правиш два дни и да не ставаш за да натрупаш такава цифра. Играта е повече за настроение. Не гледайте на нея на съзтезание За това никъде не показвам и предварителни резултати
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #46 -: Февруари 20, 2011, 22:38:20 » |
Нагоре
|
Чак сега прочетох за тази игра и разбрах какви са картинките Но, някой потребители вече имат по 4 такива за 2 дни, наистина ли разглеждате по над 1000 обяви за толкова кратко време. това не е възможно,трябва да не са спали ,само са презареждали което не забранено.... Възможно е, видях То е ясно, че е заради играта, ама то трябва само това да правиш два дни и да не ставаш за да натрупаш такава цифра. Ееее вие пък що не....разглеждаш всичко и така става, не да презареждаш,а даже аз когато публикувам обява в друг сайт,която я имам тук,направо си копвам описанието и слагам,ама някой път ми се налага да презаредя страницата,за да мога да го копирам,та така,аз вече 2 дена си цъкам из обявите
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #47 -: Февруари 20, 2011, 22:39:15 » |
Нагоре
|
Чак сега прочетох за тази игра и разбрах какви са картинките Но, някой потребители вече имат по 4 такива за 2 дни, наистина ли разглеждате по над 1000 обяви за толкова кратко време. това не е възможно,трябва да не са спали ,само са презареждали което не забранено.... Възможно е, видях То е ясно, че е заради играта, ама то трябва само това да правиш два дни и да не ставаш за да натрупаш такава цифра. Ееее вие пък що не....разглеждаш всичко и така става, не да презареждаш,а даже аз когато публикувам обява в друг сайт,която я имам тук,направо си копвам описанието и слагам,ама някой път ми се налага да презаредя страницата,за да мога да го копирам,та така,аз вече 2 дена си цъкам из обявите Цъкам и аз,цъкайте и вие
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #49 -: Март 01, 2011, 06:56:38 » |
Нагоре
|
Довечера приключва играта "Мартенички". Надпреварата е голяма и за 1 място се борят около 5-6 потребителя Край на играта 24.00 часа довечера Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват, е епична. Аз паднах. Друг ще ме смени и ... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?! А за играта на модератора има един сигурен победител.
|
|
« Последна редакция: Март 01, 2011, 06:58:32 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #50 -: Март 01, 2011, 07:47:58 » |
Нагоре
|
Здравейте.Не знам кой презарежда,но вчера публикувах нова обява и след 10 мин. преглежданията и от 5 станаха 85.Е как става това?Това е възможно,мисля само чрез презареждане или е някакъв бъг,но до сега не ми се е случвало... Честита Баба Марта!!!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #51 -: Март 01, 2011, 08:13:43 » |
Нагоре
|
Здравейте.Не знам кой презарежда,но вчера публикувах нова обява и след 10 мин. преглежданията и от 5 станаха 85.Е как става това?Това е възможно,мисля само чрез презареждане или е някакъв бъг,но до сега не ми се е случвало... Честита Баба Марта!!!
Прати ми линк и лично ще прегледам обявата. Ако има нарушение с играта за Мартенички потребителите ще бъдат дисквалифицирани. Преди да обявя победителя, също ще го прегледам за нарушения. Ако има такива - следващия Бъдете спокойни - ще съм абсолютно обективен!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #52 -: Март 01, 2011, 09:40:19 » |
Нагоре
|
Имайте доверие в шефчето,няма лъжа няма измама,който играе честно побеждава Очаквам с нетърпение да видя победителката
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #53 -: Март 01, 2011, 09:57:59 » |
Нагоре
|
Имайте доверие в шефчето,няма лъжа няма измама,който играе честно побеждава Очаквам с нетърпение да видя победителката може да е ПОБЕДИТЕЛ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #54 -: Март 01, 2011, 12:49:19 » |
Нагоре
|
Честито на победителя в аванс
|
|
|
Активен
|