{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дайте съвет какво да предприема относно интернет доставчик  (Прочетена 5190 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Февруари 18, 2011, 16:03:17 »
Раздели ТемаНагоре

Деска,сори ,че ти спамвам темичката.Ама да ми кажете на мен каква програма да изтегля ,за да сваля музикално клипче и да наслагам снимки и с мой субтитри? та да стане нещо подобно
http://www.vbox7.com/play:2a52c0d8
Това можеш да го направиш с уиндоус мууви мейкър много е лесно. Писах ти лс
WMM скапва качеството на всички клипове, а да не говорим и че ги прави 100 години. Освен това аз още снощи й направих клипа за 5 мин. без WMM и със супер качество.
Аз не ги разбирам особено но с тази програма си направих и стана доста бързичко, вмъкнах заглавие, махнах оригиналния звук и на негово място сложих една песничка.... може да се добавят субтитри четох и разни ефекти... а за качество не съм компетентна.... пък и клипчето ми не беше с идеално качество т.к. е снимано с телефона. А ти с какво си го направил?
Активен

rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #16 -: Февруари 18, 2011, 22:25:56 »
Раздели ТемаНагоре

Аз не ги разбирам особено но с тази програма си направих и стана доста бързичко, вмъкнах заглавие, махнах оригиналния звук и на негово място сложих една песничка.... може да се добавят субтитри четох и разни ефекти... а за качество не съм компетентна.... пък и клипчето ми не беше с идеално качество т.к. е снимано с телефона. А ти с какво си го направил?
Това, което Никоват искаше не можеше да се направи с WMM - да направиш няколко снимки на клипче, защото WMM може само да редактира и обединява вече съществуващи видео файлове, но не и да ги създава от поредица от снимки. За целта използвах една безплатна и много бърза програмка "image to video free", а за добавяне на звук (песен) вече създадения клип го обединих с песента посредством "audio video merger".
Активен

Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1054

Профил
« Отговор #17 -: Февруари 18, 2011, 22:47:29 »
Раздели ТемаНагоре

Това, което Никоват искаше не можеше да се направи с WMM - да направиш няколко снимки на клипче, защото WMM може само да редактира и обединява вече съществуващи видео файлове, но не и да ги създава от поредица от снимки. За целта използвах една безплатна и много бърза програмка "image to video free", а за добавяне на звук (песен) вече създадения клип го обединих с песента посредством "audio video merger".
Ето го самото клипче,за което благодаря на Радо ,че ми помогна да покажа как се чувствам
http://vbox7.com/play:c10d9695
Активен

Здравейте!!!
1. Коректна съм,бъдете и вие коректни
2.Ходя веднъж в седмицата до пощата,понеже съм с малко дете,а вече става студено
3.Пощенските са за сметка на купувача
4.Приемам и предлагам размяна
5.Пиша оценки,правете го и вие
6 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188416494509440&set=a.188357027848720.46474.142927812391642&pid=606813&id=142927812391642
Задължителен е КОМЕНТАРА
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Профил
« Отговор #18 -: Февруари 19, 2011, 00:20:24 »
Раздели ТемаНагоре

Напротив първото което направих е клипче от снимки на дъщеря ми могат самите снимки да се сменят с различни ефекти или просто да се редуват и по време на снимките да върви музика....... написах го защото точно това съм правила
Никоват съжалявам за пирятеля ти ....
Активен

rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #19 -: Февруари 19, 2011, 18:28:11 »
Раздели ТемаНагоре

МИЛИЧКО,СЬЖАЛЯВАМ ЗА ПРИЯТЕЛЯ ВИ...И ПРИ НАС Е ПОДОБНО,И НАПРАВИХМЕ СЬЩОТО ЗА НАШИЯ ПЕПЧО:(((ЕТО ТИ ЛИНК-СТРАШНО ТЬПА И БЕЗУМНО БЬРЗА СМЬРТ:(((
http://vbox7.com/play:cb2c5fe9
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 18:29:49 от rusamapaumna » Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726

Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: