![(letter3)](http://www.bgdomakinq.com/forum/Smileys/SoLoSMiLeYS1/letter3.gif)
2 бр.яйца;
2ч.ч.захар песок;
1ч.ч.олио;
2ч.л.мед;
![Tongue](http://www.bgdomakinq.com/forum/Smileys/SoLoSMiLeYS1/tongue.gif)
1.ч.ч.брашно;
1 бакпулвер/по възможност на д-р уоткер или Германски за кексове-това си е мое мнение/
1 пакетче канела;/1ч.ч.нарязани или смлени орехи по избор;
1кафяна ч.смлени лешници,ако ги имате в наличност.
Яйцата със захарта се разбиват с миксер до побеляване/около 15 минути/,после олиото също се разбива,Меда и канела та се объркват и се разбиват с готовото тесто.Накрая песяваме 3 пъти брашното
![(gesture6)](http://www.bgdomakinq.com/forum/Smileys/SoLoSMiLeYS1/gesture6.gif)
/без кутлето/ и сухо го объркваме с бакпулвера.Малко по малко с дървена лъжица прибавяме към сместа и разбиваме с миксера/при добре изпълнена технолиогия започват да се появяват дребни мехурчета/.Накрая прибавяме орехите и лешниците и бъркаме внимателно с дървената лъжица.Изсипваме в намаслена и набрашнена форма за кекс и печем в умерена фурна.
АЗ лично след 15 минута слагам фолио,понеже нямам термореле за градусите
![(ms.1)](http://www.bgdomakinq.com/forum/Smileys/SoLoSMiLeYS1/ms.1.gif)
,ина че е по лесно,но с много мерак се получава една домашна вкусотия.
Естествено,пробвам с дъвена клечка за изпичането/като не е желателно в моя случай да отварям често фурната
![(not1)](http://www.bgdomakinq.com/forum/Smileys/SoLoSMiLeYS1/not1.gif)
,"-най обикновения модел.Раховец"
![(love22)](http://www.bgdomakinq.com/forum/Smileys/SoLoSMiLeYS1/love22.gif)
Добър апетит и весело настроение
![(kiss2)](http://www.bgdomakinq.com/forum/Smileys/SoLoSMiLeYS1/kiss2.gif)