djenifar
new user
Неактивен
Публикации: 17
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Февруари 11, 2011, 09:38:56 » |
Нагоре
|
Мили майчета от около година използвам едни биологично чисти продукти за домакинството ,както и козметика и т.н..И аз бях от тези който не обичат много,много да чистят и други домакински задължения,но откакто ползвам техните продукти искам да ви споделя,че вече е удоволствие за мен да домакинствам.Сега ще ви поясня за какво става дума.Няма да казвам името на продуктите ,който се интересува да ми пише ,ще му отговоря със удоволствие.Та значи,бях на гости на роднини и ми направи впечатление ,че всичките им продукти са от една марка и ми стана интересно и попитах каква е тази марка,за която не бях и чувала.Братовчед ми ,ми обесни подробно и ми демонстрира как се работи с тях и аз останах очарована .Всичките продукти са концентрати и стигат за много време ,така хем си спестяват парички,хем изчиствате всичката химия от дома си,а работата с тях е удоволствие,не се търка като луд,премахва петна за който не сте и предполагали ,че има средство което да ги премахне и т.н.Поръчах си няколко продукта и след това обнових целия си асортимент от боклуци ,който не ми вършеха никаква работа,но като това продават по магазините:)Исках да ви споделя за мен и ако има и други като мен ,който желаят да ги ползват нека ми пишат,за да не изпадам в подробности,защото ще ми стане много дълга темата:))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
djenifar
new user
Неактивен
Публикации: 17
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 11, 2011, 14:39:01 » |
Нагоре
|
със удоволсвие,но не искам да правя реклама,койо го интересува на лични
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ninicol
new user
Неактивен
Публикации: 267
|
|
« Отговор #3 -: Март 03, 2011, 23:40:43 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от другите. Връщам стоки, неотговарящи на описанието и не изпращам пари предварително. Изпращам препоръчано по пощата или като МПП по Еконт и плащам с пощенски запис или на куриерите. Пощенските разходи за изпращане на МП или колет, както и наложеният платеж, са за сметка на купувача, освен ако не е уговорено друго. За нови потребители, както и за такива без положителни оценки, изпращам по пощата или по Еконт с наложен платеж. Моля, изпращайте пратките препоръчано, за да е сигурно, че ще пристигнат.
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #4 -: Март 04, 2011, 00:14:39 » |
Нагоре
|
със удоволсвие,но не искам да правя реклама,койо го интересува на лични ЗАЩО ДА НЕ ПРАВИШ РЕКЛАМА Какъв е проблемът - кому ще навредиш ако направиш реклама - недоумявам ? Така и така си пуснала тема сподзели за какво става въпрос ще е по - лесно отколкото образно 5000 потребители да ти пишат на лични , нали ? Рекламата продава - кой няма да иска да му направят реклама безплатна при това ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #5 -: Март 04, 2011, 11:37:24 » |
Нагоре
|
Може би Amway? И аз съм ползвала някои неща, наистина са добри, но мнооого скъпи
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #6 -: Март 04, 2011, 14:26:01 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #7 -: Март 04, 2011, 14:31:32 » |
Нагоре
|
Реклама на три продукта вече, а авторката мълчи Сподели, моля!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mima11
power user
Неактивен
Публикации: 1331
|
|
« Отговор #8 -: Септември 15, 2017, 18:33:30 » |
Нагоре
|
Някой използвал ли е прахосмукачка с воден филтър? Казаха ми, че почиствали много добре, но са доста скъпички и искам да съм сигурна преди да си поръчам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
luchezara
power user
Неактивен
Публикации: 1393
|
|
« Отговор #9 -: Септември 18, 2017, 07:38:57 » |
Нагоре
|
Моята прахосмукачка ZELMER ZVC 722 SP е с воден филтър. Поръчах я от https://www.tehnomix.bg/ . Наистина почиства страхотно и вече не е нужно да се чудя къде да отида да изпера килимите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mima11
power user
Неактивен
Публикации: 1331
|
|
« Отговор #10 -: Септември 19, 2017, 07:21:46 » |
Нагоре
|
На Zelmer съм чувала, че са много хубави.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|