Обявата няма как да Ви я покажа,понеже е изтрита.Ако Шефа може да я възвърне по някакъв начин!
И понеже аз също се познавам и хич не обичам да ме обвиняват безпочвено,моля,четете:
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Глобален Модератор
power user
Активен Активен
Публикации: 2344
Профил Ел. поща Лично Съобщение (Активен)
(Без заглавие)
« Изпратени до: wenzislava1 -: Април 12, 2011, 23:36:46 »
Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни
Здравейте,търговията в сайта е забранена!Ако продължавате да качвате обяви с нови дрехи ,снимани в магазин ще получите временна забрана за сайта!
Лека вечер! Smiley
wenzislava1
Ще липсвам!
power user
**
Активен Активен
Публикации: 702
Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: dacetoooooooo -: Април 12, 2011, 23:59:47 »
« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »
ок,няма проблем.да снимани са в магазин,но не само че,ги продавам а бих ги и раазменила.това не ви ли навежда на мислъта че,не е търговия,и друго ако исках можех да ги снимам на друг фон,тоест в къщи например.разбира се ще се съобразя с вашето мнение.но ми е меко казано обидно,как решихте че,е търговия.
1.защото са нови
2.защото са снимани в магазин за дрехи
знам че,не сте длъжни да ми отговаряте,но ще се радвам ако получа някакво смислено обяснение.рокличките са чудесни,не си ли помислихте че,примено бих помогнала на абитюрентка,или мама например за някакъв повод да си купи(или размени) хубава рокля за смешна сума.запозната съм с правилата на сайта и разбира се трябва да се спазват.може би прекалих с броя,ако бяха за търговия не бих снимала толкова наведнъж,бих пускала по една,най много две през определен период.помислете и върху това,с толкова много пол.оценки немислите ли че,мога и знам ако е търговия как да се прикрия и да не се набивам на очи.излючително добронамерен и положителен човек съм,ако следите внимателно ще видите колко хубави ,маркови неща снимам на сумата от 2 до 5лв.ненапразно имам такива оценки и то само с какви коментари.
дано не ви звучи като заяждане.благодаря ви за предупреждението,но буквално изхвърлихте на болкука 3часов труд.
с уважение -даниела атнасова
1.ПЪРВИЯ ОСТАВИЛ АДРЕС НА ЛС.Е С ПРЕДИМСТВО.
2.С ПРЕДИМСТВО МАЙКИТЕ ОТ ПЛВДИВ
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Глобален Модератор
power user
Активен Активен
« Изпратени до: wenzislava1 -: Април 13, 2011, 00:47:21 »
Съжалявам за трудът Ви,но в сайта има правила,които трябва да се спазват.Да ,за мен е търговия,защото:
1-магазин
2-нови с етикетите
3-няколко на брой
Независимо от оценките,правилата са за всички!Искам да Ви кажа и то най-приятелски,че доста често получавам л.с. с Ваш линк и надпис търговия,само заради снимките в магазина.А сега тези нови рокли ...идват в повечко.
Спокойна нощ! Smiley
wenzislava1
Ще липсвам!
power user
**
Активен Активен
Публикации: 702
« Изпратени до: dacetoooooooo -: Април 13, 2011, 23:38:12 »
« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »
ок,благодаря за отговора.няма да правя снимките си в магазина повече,не е умишлено просто там имам повече свободно време и го уплътнявам.но сте си прави.
Тук следва л.с,което не мога да намеря,но и Шефа е запознат със него,в което питахте ,ако само ги разменяте,дали може отново да ги публикувате!dacetoooooooo
Глобален Модератор
Глобален Модератор
power user
Активен Активен
« Изпратени до: wenzislava1 -: Април 13, 2011, 18:29:58 »
Здравейте,в сайта е разрешена продажбата ,само на стоки придобити за лична употреба.Съжалявам,но не може да публикувате роклите отново.Също така,искам и да Ви помоля,занапред да не правите снимките си в магазина.Ако желате ,може да разговаряте и с Шефа!
Благодаря предварително и хубав ден! Smiley
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Глобален Модератор
power user
Активен Активен
(Без заглавие)
« Изпратени до: wenzislava1 -: Май 01, 2011, 13:08:35 »
Здравейте,въпреки предупрежденията,Вие пак публикувахте нова рокля снимана в магазина!Обявата е премахната,а Вашите действия в сайта са ограничени временно!При следваща подобна обява ще получите пълна забрана за сайта!
Прекрасен уикенд!