{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Завръщане на работа след 2г. майчинство  (Прочетена 3399 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Януари 11, 2011, 09:56:00 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте,искам тук да попитам всички мами,който са се върнали на работа след 2г. майчинство.
Интересуваме колко дни трябва да се върна на работа и да ме пуснат отпуск за тия 2г.
Другото,което ме интересува е аз като съм на смени/по 12 часа-дневна-нощна/ имам ли право да им откажа да давам нощни смени?
Благодаря предварително на всички отзовали се.
Активен

aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #1 -: Януари 11, 2011, 10:43:51 »
Раздели ТемаНагоре

прочети това, там има информация, която ще ти е полезна
http://forum.mamita-bg.com/index.php/topic,4864.0.html
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #2 -: Януари 11, 2011, 10:51:03 »
Раздели ТемаНагоре

прочети това, там има информация, която ще ти е полезна
http://forum.mamita-bg.com/index.php/topic,4864.0.html
мерси много за инфото   Kiss
Активен

skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #3 -: Януари 11, 2011, 23:24:27 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте,искам тук да попитам всички мами,който са се върнали на работа след 2г. майчинство.
Интересуваме колко дни трябва да се върна на работа и да ме пуснат отпуск за тия 2г.
Другото,което ме интересува е аз като съм на смени/по 12 часа-дневна-нощна/ имам ли право да им откажа да давам нощни смени?
Ти се радвай ако си те вземат пак на работа,аз мисля,че преди да започнеш работа първо се взимаше отпуската.А не вервам некой да се съобразява с теб ,че не можеш да даваш нощни най много да те съкратят особено като знаят как стоят нещата с малко дете  Lips Sealed
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
bankova87
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1263

Профил
« Отговор #4 -: Януари 11, 2011, 23:44:00 »
Раздели ТемаНагоре

Ти се радвай ако си те вземат пак на работа,аз мисля,че преди да започнеш работа първо се взимаше отпуската.А не вервам некой да се съобразява с теб ,че не можеш да даваш нощни най много да те съкратят особено като знаят как стоят нещата с малко дете  Lips Sealed
И аз мился като skoki,че преди да започнеш работа може да си вземеш отпуската!Дори и аз смятам да правя така,когато му дойде времето,защото трябва да пусна малкия на детска!А сега нали неможе детето да е на детска,а майката вкъщи.....Незнам дали си гледала по ТВ,когато даваха случаи с майки,които трябва да връщат парите,които са взели,през месеците,които детето е било на ясла,а те вкъщи...!
Но за нощните смени,зависи от шефовете!Но на това време са малко,които могат да ти влязат в положението и да ти направят услуга,в случая да си само през деня на работа!
Дано всичко да се нареди! Smiley Kiss
Активен

При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж!
Приемам размяна!
Пиша оценки,правете го и вие!
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #5 -: Януари 12, 2011, 08:38:09 »
Раздели ТемаНагоре

Вчера бях в работата си.От там ми казаха,че трябва да имам задължително 10 работни дни за да ми дадат всичката отпуска,която е 49дни/само стара,без за тази година/.По отношение на нощните както преди така и сега ще ме карат да подпиша декларация,че съм съгласна да давам нощни,ако ли не закона БИЛ на моя страна.Аз разбира се няма да ощетя колегите си да дават и мойте нощни и ще си давам,но въптосът е по-колко - Нощните смени да бъдат в границите на нормалното не както преди да давам по 8-9 за месец и да взимам аз на колегите си нощните вместо те на мен.Беше ми обещано,но нямало да стане така,но знае ли човек.Това  е всичко,което ми казаха
Активен

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #6 -: Януари 12, 2011, 08:43:27 »
Раздели ТемаНагоре

И аз мился като skoki,че преди да започнеш работа може да си вземеш отпуската!Дори и аз смятам да правя така,когато му дойде времето,защото трябва да пусна малкия на детска!А сега нали неможе детето да е на детска,а майката вкъщи.....Незнам дали си гледала по ТВ,когато даваха случаи с майки,които трябва да връщат парите,които са взели,през месеците,които детето е било на ясла,а те вкъщи...!
Но за нощните смени,зависи от шефовете!Но на това време са малко,които могат да ти влязат в положението и да ти направят услуга,в случая да си само през деня на работа!
Дано всичко да се нареди! Smiley Kiss
Значи тия дето връщаха пари бяха дали децата си преди да навършат две години на ясла и не бяха съобщили в НОИ и са си получавали майчинство.А аз ще дам малката на ясла 2 седмици след като стане на 2г.така,че аз няма да съм в това число.Тя на 22,02 става на 2г и аз на 23,02 съм на работа за 10дни и тогава ще ми е отпуската.По отношение на това,че няма кой да я гледа мъжо ще си вземе отпуска и ще я гледа той.Така,че при мен нещата се наредиха за моя радост.
Активен

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #7 -: Януари 12, 2011, 08:45:19 »
Раздели ТемаНагоре

Задължително било да се върна на работа заради актуализация на заплатата.Така поне ми казаха шефовете.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: