The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Юли 06, 2010, 22:57:56 » |
Нагоре
|
Мила сега ще ти кажа и моята история Такааааааа , януари месец се хванах с половинката ми , тежах 60 килограма и изглеждах супер , март месец с мъжо преценихме че трябва да сменя професията , имах много добре платена работа , на месец взимах между 1000 и 2000 лева , само да подчертая не съм проституирала , или нещо в тоя дух , та да си кажа бях свикнала да съм финансово независима и да си позволявам всичко , но като напуснах , той понеже е доста ревнив не искаше да работя около мъже , и така бая време търсих и междувременно бях изнервена от това че нямах доходи , и това почна да се отразява на теглото ми , а не ядох , март месец бях 65 кила , а на 12 юни бях стигнала 96 , по цял ден се наливах с вода , просто не можех да спра , умирах от жажда , и така стигнах до момента март 2009 когато родих , от болницата ме изписаха 93 килограма , кърмех до 5-ти месец , като отново нямах апетит , хранех се по режим , пробвах всичко за което се сети човек , само от към вода не можах да се огранича , когато юни 2009 отидох при новия си лекар , му казах , докторе абе дайте да направим нещо да пуснем някакви изследвания , не е нормално това тегло , тъй като бях стигнала 120 килограма , диагнозата му беше цитирам "Отваряй по рядко хладилника" , и така аз засегната и обидена , не отворих повече въпроса , отново какви ли не диети , какви ли не режими , Лида дайдахуа , Коларекс , и всякакви други такива , нищо не помогна , март месец тази година бях стигнала до 100 килограма , писна ми , дигнах се , броих 300 лева в една лаборатория и ми направиха пълни кръвни изследвания и урина , сумати хормони и т.н. , окаса се че хормоните fT3 fT4 MAT и Cortizol са завишени повече от два пъти над нормата , което като показах на ЛЛ , той изтръпна , прати ме при екринолог , туриха ми диагноза Хошимотои подозрения за синдром на Кушинг , сега трябва да ида да лежа една седмица в екринологията , но понеже нямам време го отлагам , няма как , чакам мъжо да си вземе отпуска та да седи с малката Всичко това ти го казвам не за друго , ами за да ти дам следния съвет , няма лошо , даже е препоръчително , да пуснеш жалба , не знам къде , но наистина някой Лични са станали нетърпими , мислят само за 2,40 лева които трябва да им оставиш , казвам някой лекари , НО преди всичко се погрижи за здравето си , защото по важно от него няма!
|