ton4eto
new user
Неактивен
Публикации: 224
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 21, 2010, 16:44:12 » |
Нагоре
|
Има и телефон като гледам линка към фейса, обади й се.
Имаме рестрикции за фейсбук. Не мога да вляза оттук. Довечера от къщи И сега какво? Докато не облечем цяло Априлци няма да мирясат ли бе? Добрият стар начин - жалби, полиция .....Пази си бележките и кореспонденцията с нея П.П. В тоя Троянски район много измами, много нещо Да всичко пазя, просто ще изчакам още ден два.. Не ми е проблем, имам много добри приятели и в Троян и В Априлци. ХеХе... екшън за 2 роклички.. и това ако не е смешно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #16 -: Декември 21, 2010, 16:44:16 » |
Нагоре
|
Криси09 защо да не пише трите имена? Понякога е полезно.. Ами попринцип е незаконно...така да се дава пълна информация,може на лс ама не и така,питайте шефа,той ще обясни. Ама това е защита на личните данни
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #17 -: Декември 21, 2010, 16:45:36 » |
Нагоре
|
И аз не виждам проблем. Не е секретна информация. Аз само казвам,питайте шефа или шефката,тя го е променила
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #19 -: Декември 21, 2010, 18:52:40 » |
Нагоре
|
Е трите имена също ли са под този закон? Във всяка една статия, вестник или новини по телевизията се съобщават трите имена на толкова хора ...
И ако това е противозаконно, какво да кажем за кражбите на въпросната "дама"?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Декември 21, 2010, 19:53:09 » |
Нагоре
|
Е трите имена също ли са под този закон? Във всяка една статия, вестник или новини по телевизията се съобщават трите имена на толкова хора ...
И ако това е противозаконно, какво да кажем за кражбите на въпросната "дама"?!
По вестници те мила пишат само инициали,а и по телевизията също
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #21 -: Декември 21, 2010, 20:29:22 » |
Нагоре
|
Отворих прозиволно 4-5 новинарски сайта и никъде не видях инициали.Посочват се двете имена. По телевизията също не говорят с инициали.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #22 -: Декември 21, 2010, 21:15:03 » |
Нагоре
|
Отворих прозиволно 4-5 новинарски сайта и никъде не видях инициали.Посочват се двете имена. По телевизията също не говорят с инициали.
Пишат ги с инициали, когато новината е скалъпена. Мога да напиша роман за това, как повечето журналисти си вършат работата
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #23 -: Декември 21, 2010, 21:17:28 » |
Нагоре
|
Амбър забранено е. Така по косвен начин може да се разбере за кое лице става въпрос. А това е в разрес с ЗЗЛД.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ton4eto
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Декември 22, 2010, 09:39:42 » |
Нагоре
|
Амбър забранено е. Така по косвен начин може да се разбере за кое лице става въпрос. А това е в разрес с ЗЗЛД. А когато изнасят избирателните списъци пред училищатата?... Там с инициали ли е?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ton4eto
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Декември 23, 2010, 09:08:33 » |
Нагоре
|
Моля отбележете, че ivaila=Стела от Априлци. Така ще има по-малко измамени. Освен това, ако някой има телефона и адреса на въпросната Стела, моля да ми го прати на лични. Благодаря на всички.
|
|
« Последна редакция: Декември 23, 2010, 10:43:26 от ton4eto »
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #26 -: Декември 23, 2010, 09:26:48 » |
Нагоре
|
а,защо си се вързала до пойскване бе мила...............
Аз също получавам и пращам не до адрес ,а до поискване,поради простата причина,че пощата която ми е по адрес е на по далечно и неудобно място за мен,отколкото другия клон,който ми е на 10 минути пеша-отивам питам има ли няма ли и това е,а и бележки вече не чакам,то така или иначе от тях нямаше особен смисъл,някой път ги носят навреме,друг път въобще ги нямаше.Така че не разбирам какво ви притеснява когато е до поискване,а вече ако е същата измамница много лошо
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #27 -: Декември 23, 2010, 09:35:49 » |
Нагоре
|
а,защо си се вързала до пойскване бе мила...............
Аз също получавам и пращам не до адрес ,а до поискване,поради простата причина,че пощата която ми е по адрес е на по далечно и неудобно място за мен,отколкото другия клон,който ми е на 10 минути пеша-отивам питам има ли няма ли и това е,а и бележки вече не чакам,то така или иначе от тях нямаше особен смисъл,някой път ги носят навреме,друг път въобще ги нямаше.Така че не разбирам какво ви притеснява когато е до поискване,а вече ако е същата измамница много лошо ами незнам дали става въпрос за същата дама ама нещо на последък зачестиха измамите.Чудя се защо нали сме тук да си помагаме и разбираме,ама явно някой не мислвят така.Аз лично ако ми се наложи да изпратя до поискване първо бих разпитала за въпросната потребителка и тогава.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ton4eto
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Декември 23, 2010, 09:37:22 » |
Нагоре
|
Абсолютно същата е за съжаление. Името и презимето на човека, на който ми даде адрес - съвпадат. Т.е. това е брат и - Мартин. Бъдете внимателни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #29 -: Декември 23, 2010, 10:04:08 » |
Нагоре
|
Абсолютно същата е за съжаление. Името и презимето на човека, на който ми даде адрес - съвпадат. Т.е. това е брат и - Мартин. Бъдете внимателни Ей голяма наглост и то точно преди Коледа...има ли някакви предприети мерки извинявам се ако вече е писано в темата
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
|
|