{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коректно ли е това.......  (Прочетена 3834 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
vili777
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 649

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Ноември 26, 2010, 14:44:48 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета, не мога да разбера защо някои потребители след като получат стоката, която са поръчали не я плащат при получаването и коректно ли е това.... В подписа си съм упоменала, че предпочитам парите и пакета да се пращат едновременно, но някои потребители не само, че не зачитат това мое условие, ами и след като получат стоката /и при това са много доволни/ решават да ми пратят парите чак след три дни.....
Според мен, това не е коректно, вие как мислите?
Активен

скайп alvisa77
Настоявам парите и пакета да се пускат едновременно!
Купувача плаща пощенските!
Коректна съм и искам коректност!
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #1 -: Ноември 26, 2010, 14:49:58 »
Раздели ТемаНагоре

Ами ако няма комуникация на ЛС не мисля ,че е корекно. Би било коректно да ти напишат- Днес получих нещото,но имам възможност примерно след 2 дни да изпратя парите.
Инъче при мълчание и аз бих се подразнила  Roll Eyes
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
vili777
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Ноември 26, 2010, 14:53:12 »
Раздели ТемаНагоре

Ами да ти кажа аз днес питах на лс след два дни мълчание и ми бе отговорено, че блузката е пристигнала вчера, а пари ще ми прати утре.......а блузката най-късно е пристигнала по-предишния ден
Активен

скайп alvisa77
EvaG
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 209

Профил
« Отговор #3 -: Ноември 26, 2010, 15:10:29 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета, не мога да разбера защо някои потребители след като получат стоката, която са поръчали не я плащат при получаването и коректно ли е това.... В подписа си съм упоменала, че предпочитам парите и пакета да се пращат едновременно, но някои потребители не само, че не зачитат това мое условие, ами и след като получат стоката /и при това са много доволни/ решават да ми пратят парите чак след три дни.....
РАЗБИРА СЕ,ЧЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!Особено, ако е уговорено изрично на лични!За мен това си е,своего рода,равносилно на лъжа.....По няма да се ядосам, да ми каже:нека първо видя дали ще ми допадне(все пак,за всеки случай Shocked)отколкото да обещае,пък да си трае(хе хе ,че и рима изкарах Tongue)Ако и двете са такива тарикатки Shocked....нали разбирате ....има да си чааааааааааааакат и да се питат .....А то пък и да получи и пак да си траеееееееее Shocked........Разбира се,има си уважителни изключение...които най ного пускат на следващия ден от уговорката ...но не и като получат чак ....щом е уговорено(упоменато)ТРЯБВА да се спазва,ако по някаква причина не можеш, тогава дай друг ден(дата)в който и двете страни да могат да спазят условието.Не за всеки дадената дума значи нещо(да не кажа ,че не значи нищо Lips Sealed)За мен направената уговорка(обещание) е закон!Или не давам такива ,ако не мога да ги спазя....
Активен

При интерес пишете на лични!Давам на 1я завършил сделката.
бАНКОВА СМЕТКА№ BG02STSA93000008079281  банка ДСК,или запис,както ви е удобно
Изпращам след ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЗАПИС!(превод)Ценя КОМУНИКАЦИЯТА между продавач/купувач!

http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=63041&paction=readfeed
http://vbox7.com/play:b6e44d33
http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1cp
http://www.youtube.com/watch?v=lJYVh0-IQoE&feature=player_embedded
vili777
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Ноември 26, 2010, 16:05:26 »
Раздели ТемаНагоре

Абсолютно съм съгласна с Ева и за мен дадената дума е закон, но просто ще си сортираме в списъче тези потребители и  няма да работим вече с тях........
Активен

скайп alvisa77
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #5 -: Ноември 26, 2010, 16:17:02 »
Раздели ТемаНагоре

Абсолютно съм съгласна с Ева и за мен дадената дума е закон, но просто ще си сортираме в списъче тези потребители и  няма да работим вече с тях........

Много точно казано Smiley
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #6 -: Ноември 26, 2010, 16:36:05 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Цитат на: vili777 в Днес в 14:44:48
РАЗБИРА СЕ,ЧЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!Особено, ако е уговорено изрично на лични!За мен това си е,своего рода,равносилно на лъжа.....По няма да се ядосам, да ми каже:нека първо видя дали ще ми допадне(все пак,за всеки случай Shocked)отколкото да обещае,пък да си трае(хе хе ,че и рима изкарах Tongue)Ако и двете са такива тарикатки Shocked....нали разбирате ....има да си чааааааааааааакат и да се питат .....А то пък и да получи и пак да си траеееееееее Shocked........Разбира се,има си уважителни изключение...които най ного пускат на следващия ден от уговорката ...но не и като получат чак ....щом е уговорено(упоменато)ТРЯБВА да се спазва,ако по някаква причина не можеш, тогава дай друг ден(дата)в който и двете страни да могат да спазят условието.Не за всеки дадената дума значи нещо(да не кажа ,че не значи нищо Lips Sealed)За мен направената уговорка(обещание) е закон!Или не давам такива ,ако не мога да ги спазя....
Подкрепям! Wink
Активен

aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #7 -: Ноември 26, 2010, 17:31:42 »
Раздели ТемаНагоре

Съгласна и аз. Нека такива да се наредят към черния списък с условие. Не че няма да платят, а само се ослушват кога да го направят
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #8 -: Ноември 26, 2010, 20:12:32 »
Раздели ТемаНагоре

Преди да прочета тази тема,бях в некоректната темичка...мамчета,по-добре да ви платят след 3 дни,от колкото хич,не мисля,че е толкова голям проблем за 2-3-4 дни,важното е да се направи благоприятна сделка.
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
vili777
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Ноември 27, 2010, 11:57:30 »
Раздели ТемаНагоре

Съгласна съм с теб, Поли, но това е при положение, че знаеш примерно, че ще ти платят след 5 дни, ти си спокоен през този период, защото така сте се разбрали...... а когато чакаш три дни след пристигането на пакета и няма никаква комуникация и накрая не издържаш и пишеш ти, тогава три дни са доста.....
Активен

скайп alvisa77
EvaG
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 209

Профил
« Отговор #10 -: Ноември 27, 2010, 12:06:41 »
Раздели ТемаНагоре

Съгласна съм с теб, Поли, но това е при положение, че знаеш примерно, че ще ти платят след 5 дни, ти си спокоен през този период, защото така сте се разбрали...... а когато чакаш три дни след пристигането на пакета и няма никаква комуникация и накрая не издържаш и пишеш ти, тогава три дни са доста.....
Точно! Wink
Активен

При интерес пишете на лични!Давам на 1я завършил сделката.
бАНКОВА СМЕТКА№ BG02STSA93000008079281  банка ДСК,или запис,както ви е удобно
Изпращам след ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЗАПИС!(превод)Ценя КОМУНИКАЦИЯТА между продавач/купувач!

http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=63041&paction=readfeed
http://vbox7.com/play:b6e44d33
http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1cp
http://www.youtube.com/watch?v=lJYVh0-IQoE&feature=player_embedded
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #11 -: Ноември 27, 2010, 12:29:27 »
Раздели ТемаНагоре

Аз винаги плащам веднага като си взема пакета, освен ако от пощата не ми приемат записа, защото са приключили за деня( това се случва често).
Защо трябва да се разкарваш на другия ден пак само за да пуснеш пари? Roll Eyes
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
vili777
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Ноември 30, 2010, 13:24:13 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета, темата я започнах на 26.11, днес е 30.11, а аз още не съм получила парички, май ще напиша първата си отрицателна оценка.......
Активен

скайп alvisa77
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #13 -: Ноември 30, 2010, 13:30:06 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета, темата я започнах на 26.11, днес е 30.11, а аз още не съм получила парички, май ще напиша първата си отрицателна оценка.......
А въпросната дама пише ли ти нещо на ЛС?Ако не пускай тема в правото си си.
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
vili777
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Ноември 30, 2010, 18:32:25 »
Раздели ТемаНагоре

ееееее, днес ми написа, че след обяд е успяла да ми пусне записа.......
Активен

скайп alvisa77

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: