Lolabelle
корект
new user
Неактивен
Публикации: 153
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Септември 05, 2010, 18:10:16 » |
Нагоре
|
*****dulce_niña***** - РАЗБРАХМЕ СЕ ЗА РАЗМЯНЯ, А НЕ ИЗПРАТИ ПРЕСАТА, ЗА КОЯТО ИМАХМЕ УГОВОРКА И ИЗТРИ ОБЯВАТА!!! АЗ ИЗПРАТИХ ДВЕ ТУНИКИ И ДОПЛАТИХ 2ЛВ. ДО НЕЙНАТА СТОЙНОСТ НА ОБЯВАТА. НЕ ОТГОВАРЯ НА ЛИЧНИТЕ МИ СЪОБЩЕНИЯ, НИТО НА МОБИЛНИЯ СИ ТЕЛЕФОН. ИНАЧЕ ВЛИЗА В САЙТА.
ЦИТАТ ОТ НЕЙНО СЪОБЩЕНИЕ- гр.Варна п.к.9000 Бул.Сливница . ....сем.Димитрови. моето име е Весела ....... Димитрова... Kiss
|
|
« Последна редакция: Септември 05, 2010, 18:29:46 от administrator »
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача, ако не е упоменато изрично в обявата. Не бавя пратки и записи!!! Очаквам същото от вас!!! 0899 008 553
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #1 -: Септември 06, 2010, 14:03:04 » |
Нагоре
|
тук взеха да стават всеки ден такива случки,жалко , че модераторите няма как да не допускат такива хора
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #3 -: Септември 06, 2010, 21:31:52 » |
Нагоре
|
Съжалям че използвам темата, но ако може да се пусне Пей Пал плащане ще е супер. Така стоката се плаща и следва изпращане. Ако не си получиш стоката от ПейПал си ти връщат парите Наистина има такси, но всеки си преценява Съжалявам отново за спама и се надявам авторката на темата да си получи пресата
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #4 -: Септември 06, 2010, 21:50:41 » |
Нагоре
|
Съжалям че използвам темата, но ако може да се пусне Пей Пал плащане ще е супер. Така стоката се плаща и следва изпращане. Ако не си получиш стоката от ПейПал си ти връщат парите Наистина има такси, но всеки си преценява Съжалявам отново за спама и се надявам авторката на темата да си получи пресата така е,но хората трудно ще се справят с пейпал :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #5 -: Септември 06, 2010, 22:04:42 » |
Нагоре
|
да така е !Аз лично,не съм ползвала услигите на пейпал
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #6 -: Септември 06, 2010, 22:57:50 » |
Нагоре
|
Не съм... не мисля че има нещо сложно, но разбира се не трябва да е задължително, а просто да има избор
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #7 -: Септември 07, 2010, 05:56:39 » |
Нагоре
|
*****dulce_niña***** - РАЗБРАХМЕ СЕ ЗА РАЗМЯНЯ, А НЕ ИЗПРАТИ ПРЕСАТА, ЗА КОЯТО ИМАХМЕ УГОВОРКА И ИЗТРИ ОБЯВАТА!!! АЗ ИЗПРАТИХ ДВЕ ТУНИКИ И ДОПЛАТИХ 2ЛВ. ДО НЕЙНАТА СТОЙНОСТ НА ОБЯВАТА. НЕ ОТГОВАРЯ НА ЛИЧНИТЕ МИ СЪОБЩЕНИЯ, НИТО НА МОБИЛНИЯ СИ ТЕЛЕФОН. ИНАЧЕ ВЛИЗА В САЙТА.
ЦИТАТ ОТ НЕЙНО СЪОБЩЕНИЕ- гр.Варна п.к.9000 Бул.Сливница . ....сем.Димитрови. моето име е Весела ....... Димитрова... Kiss
Някакво развите ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lolabelle
корект
new user
Неактивен
Публикации: 153
|
|
« Отговор #8 -: Септември 08, 2010, 09:28:56 » |
Нагоре
|
Някакво развите ? не е влизала от 05.09.2010г. никакво развитие
|
|
« Последна редакция: Септември 08, 2010, 09:31:00 от Lolabelle »
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача, ако не е упоменато изрично в обявата. Не бавя пратки и записи!!! Очаквам същото от вас!!! 0899 008 553
|
|
|
kemilii
power user
Неактивен
Публикации: 872
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #9 -: Септември 08, 2010, 18:51:30 » |
Нагоре
|
може да си смени псевдонима и пак да си влиза и да си ползва сайта,докато не изгори още някой.Ужасна постъпка от нейна стана!!! Колко некоректни хора има,как ли спят спокойно,като знаят,че са навредили на някого???
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #10 -: Септември 08, 2010, 19:01:18 » |
Нагоре
|
Преглеждам от време на време за нова регистрация нейна, но няма за сега. Утре ще отида до тях.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #11 -: Септември 08, 2010, 20:15:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #12 -: Септември 14, 2010, 13:57:16 » |
Нагоре
|
Ох аман от измамници Преглеждам от време на време за нова регистрация нейна, но няма за сега. Утре ще отида до тях.
Има ли някакво развитие?
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #13 -: Септември 15, 2010, 11:53:02 » |
Нагоре
|
Съжалям че използвам темата, но ако може да се пусне Пей Пал плащане ще е супер. Така стоката се плаща и следва изпращане. Ако не си получиш стоката от ПейПал си ти връщат парите Наистина има такси, но всеки си преценява Съжалявам отново за спама и се надявам авторката на темата да си получи пресата Да така ще е по сигурно,но секи няма възможност да пуска така.Нека се пусне тази опция,но да не задължителна,примерно аз незнам как се борави с това Пей Пал,а ако е по банков път,примерно аз съм в малко градче и нямаме банка
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #14 -: Септември 26, 2010, 11:30:56 » |
Нагоре
|
Няма ли някакво развитие?Аз гледах,че има хубави обяви,ама добре,че погледнах темата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|