emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 18, 2010, 10:53:19 » |
Нагоре
|
Чисто женско любопитство, гарнирано с рекламите, които по празници направо ни заливат от малкият екран и други медии. Лично аз съм се подвеждала, като в повечето случаи съм оставала меко казано разочарована. От няколко години насам получавам информация от човек, занимаващ се с реклама - е вече нищо не може да ме изкуши, дори представянето да е блестящо
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #1 -: Декември 18, 2010, 11:09:26 » |
Нагоре
|
Ми те хората са си го казали ''Рекламата продава''
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #2 -: Декември 18, 2010, 13:02:44 » |
Нагоре
|
На реклама вярвам само ако в нея има думите "Интел", "АТИ" и "Excelstor".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #3 -: Декември 18, 2010, 13:39:37 » |
Нагоре
|
На реклама вярвам само ако в нея има думите "Интел", "АТИ" и "Excelstor". Ха ха ха. Развесели ме
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #4 -: Декември 18, 2010, 15:06:55 » |
Нагоре
|
Ми аз само на тези марки се доверявам и зат'ва така.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
|
|
« Отговор #5 -: Декември 19, 2010, 16:37:54 » |
Нагоре
|
Вярвам да, но на рекламите на определени марки и в определени граници. Трябва да си много куха лейка, за да се вържеш на реклама, гарантираща ти - 25 кг. за 2 седмици....или нещо от сорта.
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #6 -: Декември 19, 2010, 17:34:24 » |
Нагоре
|
пускате ли СМС-и за игрите?Аз никога,но мъжът ми напук пуска 1-2 пъти.Знае,че се дразня.Мои дружки се опариха яко с СМС за милиони
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
|
|
« Отговор #7 -: Декември 19, 2010, 18:24:25 » |
Нагоре
|
пускате ли СМС-и за игрите?Аз никога,но мъжът ми напук пуска 1-2 пъти.Знае,че се дразня.Мои дружки се опариха яко с СМС за милиони
Два-три пъти съм пускала, но беше в началото на зарибяването с тези игрички.
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #8 -: Декември 20, 2010, 17:16:12 » |
Нагоре
|
Моя мъж пусна 80 смс щях да го убия
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
|