Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Февруари 17, 2011, 14:09:21 » |
Нагоре
|
Момичета някой вадил ли си е здравна книжка скоро? Ще почвам работа в едно заведение и ми трябва,ама незнам къде се пита колко пари ще ми трябват. Преди 4 години,когато си вадих последно беше около 10лв ,а сега разбрах,че се правили изследвания...и било около 30-40лв. или пък зависи от кой град си или де дазнам Трябва да ходя да питам в града до нас,но нямам възможност,искам направо да отида и всичко да свърша наведнъж. И още нещо за яслата на децата нали искат изледвания и Васерман на родителя,има те ли представа колко пари са тия изледвание,на нас само кръвта ще ни е през здравната каса?
|
|
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 14:11:02 от Криси09 »
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2011, 15:28:20 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 17, 2011, 15:38:22 » |
Нагоре
|
За дтето незнам мила,защото още ни е рано на нас..! А за здравната книжка,аз специално ходя до gp-то и там ми казват какво трябва да правиш....При нас се взимат изседванията от gp-то и ги изпращат в по-голям град,където ги изследват и след около 2 седмици пристигат резултатите пак при gp-то...!Аз си правих преди 1 год.и половина и беше към 28лв.,но сега незнам! Дано да си ме разбрала,че едно обяснение направихххх... Успех мила!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 17, 2011, 15:44:38 » |
Нагоре
|
Хихиих да разбрах те. Ама не то при нас в гр.Русе,няма къде да ги пращат в по голям град. Ами и аз така си мисля,че при личния и той вече те насочва,много странно,че сега казват,че правят изледвание.Преди отидох до една транспортна болница се казва и минах през 4-ри кабинета.Едния беше ренген и ме птаха само дали пуша и ми биха печата,другя беше,взеха ми кръв и ми биха печата,следващия ми гледаха ръцете и пак биха печат,другия не го помня вече какъв беше,но всичко става адски бързо и най-накрая искаха заверка от ХЕИ....незнам май ще ходя при личната,ама пък и снимка искат вече.....пффффф
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 17, 2011, 15:54:22 » |
Нагоре
|
Хихиих да разбрах те. Ама не то при нас в гр.Русе,няма къде да ги пращат в по голям град. Ами и аз така си мисля,че при личния и той вече те насочва,много странно,че сега казват,че правят изледвание.Преди отидох до една транспортна болница се казва и минах през 4-ри кабинета.Едния беше ренген и ме птаха само дали пуша и ми биха печата,другя беше,взеха ми кръв и ми биха печата,следващия ми гледаха ръцете и пак биха печат,другия не го помня вече какъв беше,но всичко става адски бързо и най-накрая искаха заверка от ХЕИ....незнам май ще ходя при личната,ама пък и снимка искат вече.....пффффф Рентген и васерман няма вече. Само за паразити разни. Цените са различни по различните места, но определено 10 лева беше презаверката на книжка. Нова към 20. За яслата пак така. На всички места е различно. Питай си най-хубаво, където трябва.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 17, 2011, 15:54:58 » |
Нагоре
|
Мога да ти кажа за детето, тъй като ние тая седмица правихме. Взимаш от личния лекат направления. Като му кажеш, че е за детско заведение, той знае какво да ти даде. Плаща се таква за изследванията-при нас беше 2 лв., а васерман се прави на един от родителите, който също се плаща-10лв.След 3 дни са готови изледванията.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 17, 2011, 15:56:58 » |
Нагоре
|
А отностно здравната книжка, знам че искаха снимка. За по-точна информация може да се обадиш на ХЕИ в града, те ще ти кажат с точност.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 17, 2011, 19:04:01 » |
Нагоре
|
Мога да ти кажа за детето, тъй като ние тая седмица правихме. Взимаш от личния лекат направления. Като му кажеш, че е за детско заведение, той знае какво да ти даде. Плаща се таква за изследванията-при нас беше 2 лв., а васерман се прави на един от родителите, който също се плаща-10лв.След 3 дни са готови изледванията.
Аха да аз знам,че при личния се ходи....ама нали има две изследвания които са за ако .....мисля,че няма да са 2лв незнам ще видим,исках да знам просто да видя колко пари да си наглася
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 17, 2011, 19:05:02 » |
Нагоре
|
Хихиих да разбрах те. Ама не то при нас в гр.Русе,няма къде да ги пращат в по голям град. Ами и аз така си мисля,че при личния и той вече те насочва,много странно,че сега казват,че правят изледвание.Преди отидох до една транспортна болница се казва и минах през 4-ри кабинета.Едния беше ренген и ме птаха само дали пуша и ми биха печата,другя беше,взеха ми кръв и ми биха печата,следващия ми гледаха ръцете и пак биха печат,другия не го помня вече какъв беше,но всичко става адски бързо и най-накрая искаха заверка от ХЕИ....незнам май ще ходя при личната,ама пък и снимка искат вече.....пффффф Рентген и васерман няма вече. Само за паразити разни. Цените са различни по различните места, но определено 10 лева беше презаверката на книжка. Нова към 20. За яслата пак така. На всички места е различно. Питай си най-хубаво, където трябва. Абе да толкова..ами аз имах чисто нова,обаче преди 3г. напуснах от едно място и не искаха да ми я върнат и така си остана там
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 17, 2011, 19:12:01 » |
Нагоре
|
Здравна книжка излиза 40 лв цялата работа се бави седмица .Трябва снимка и след като са готови изследванията ,личния лекар прави заключения а Риокоз слага последно печат върху снимката.
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Февруари 17, 2011, 19:55:14 » |
Нагоре
|
Здравна книжка излиза 40 лв цялата работа се бави седмица .Трябва снимка и след като са готови изследванията ,личния лекар прави заключения а Риокоз слага последно печат върху снимката.
Ужас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #11 -: Февруари 17, 2011, 20:28:30 » |
Нагоре
|
Ужас В Стара Загора е 50
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #12 -: Февруари 17, 2011, 22:06:21 » |
Нагоре
|
Във всеки град е различно. При нас нова здр, книжка е 48лв. И за това ми е по-евтино да отида на 50км до Русе / и така или инъче ходя всяка седмица по работа/ и там да си я направя. В Русе е все още така. Можеш пак да минеш в Транспортна. На касата отиваш със здравната книжка със снимка. Казваш за здравна книжка и те ти пишат в кои кабинети да минеш. Ренген, кръв, очи и сърце. Мисля така беше. Цената беше около 15 лв за нова. В кабинета с кръвта си оставяш тел номер за да ти се обадят ако имаш някакъв проблем. После в ХЕИ. Там ти вземат секрет. И после в РИОКОЗ за да ти заверят книжката.
За децата не знам. Още сме малки, но там личния трябва да се заеме. Или по добре питай в детското заведение какви изследвания искат. Те по-добре ще ти обяснят. И като знаеш какво искаш отиваш при личния.
Надявам се да съм била от полза
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Февруари 18, 2011, 13:14:33 » |
Нагоре
|
aneliq38 да разбрах те,ама аз съм си вадила по същия начин,затова питам и незнам как е сега,но май пак така ще направя...ама мисля,че се ходеше само в Хеи и там бият печат и готова.. За яслата разбрах аз,оххх и ние един доктор имаме.........нямам думи с които да го опиша
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|