Някой ми беше казал, че имам талант да напиша книга.
Днес вече съм готова и със заглавието. "Как да изберем детска количка втора употреба - наръчник на заблудената майка".
За 3 дни през ръцете и очите ми минаха десетина колички. Всички "перфектни, ползвани малко" и на цени между 50 и 60 лв.. Да ама не.
Пресен случай отпреди час. Оглеждам количката, която е "нова, ползвана малко, без забележки" - цена 50 лв. Паля колата, качвам детето и се гмурвам смело в задръстването. Стигам до адреса виждам количката и о ужас, пак нямам късмет. (виж сн. 1).
При разпъването на количката има луфт от около 3 см от дясната страна.Ясно се вижда как трябва да е и как не (в дъното).
Казвам, че е счупена и няма да я взема при което бабата (свекърва ли, майка ли на продавачката, най-вероятно свекърва) започва да ме убеждава как тя и двете деца е возила и проблем не е имала. Едното дете беше на около 5 години, викам си как и двете, нали е нова. Обясних и на жената, че аз за боклуци пари не давам и да е жива и здрава, децата и те и още дъъъъъъълго да си ги вози. А ако междувременно намерят някой да им се върже на думите - здраве.
Даже ме пита и защо я снимам
Та не мога да разбера как майки се опитват да пробутат боклуците си на доста височка цена, а на всичкото отгоре те убеждават, че тя не е строшена, нямало проблем, най-вероятно аз недовиждам.
Ужас и безумие.