{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос относно Ларедут  (Прочетена 7323 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
peq
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 112

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Януари 24, 2011, 20:09:35 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте, момичета!
Тъй като виждам, че много от вас пазаруват от френския сайт, имам въпрос - за колко време ви пристигат пратките от там? Аз направих поръчка точно преди Коледа - на 23.12. и от тогава чакам и нищо....  Roll Eyes Затова реших да попитам това нормално забавяне ли е? Преди година пак си поръчвах от там, но тогава пратката пристигна доста по-бързо - за около 10-тина дни. Трябва ли да се притеснявам?  Roll Eyes
Активен

Коректна съм и спазвам правилата на сайта. Връщам стоки неотговарящи на описанието. Не приемам наложен платеж.За артикули над 10 лв. изпращам след предварително плащане. Пзая ред 6 ч. Не пращам за проба. Оценките ми  http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=57173&ppaction=readfeed
Jana_70
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 95

Профил
« Отговор #1 -: Януари 25, 2011, 13:49:19 »
Раздели ТемаНагоре

Здравей.Преди 10 дни аз също пуснах поръчка от Ларедут.Все още не е пристигнала,но мои познати казаха че до 15 дни трябва да пристигне.Ще чакаме Smiley
Активен

При интерес пишете на лични.Приемам запис по пощата.При обява ,чиято стойност е над 10лв.искам предварителен превод .
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #2 -: Януари 25, 2011, 14:41:19 »
Раздели ТемаНагоре

Аз знам ,че има начин да се проследява поръчката до къде е стигнала ,но трябва мама която поръчва от там да уточни как  Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
peq
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Януари 25, 2011, 17:02:36 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря, че се отзовахте  Smiley Ще се опитам да поразуча сайта през почивните дни, за да разбера как може да се проследи пратката, а междувременно се надявам и други потребителки да се включат и да споделят какво знаят по въпроса. А колкото до чакането.... аз чакам вече два пъти по 15 дни  Roll Eyes 
Активен

Коректна съм и спазвам правилата на сайта. Връщам стоки неотговарящи на описанието. Не приемам наложен платеж.За артикули над 10 лв. изпращам след предварително плащане. Пзая ред 6 ч. Не пращам за проба. Оценките ми  http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=57173&ppaction=readfeed
Jana_70
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Януари 25, 2011, 17:18:08 »
Раздели ТемаНагоре

Давам обяснение как се проследява поръчка от Ларедут.
Влизате в акаунта.Посочвате с мишката върху името си,излиза меню,след което  избирате Suivre mes commandes.Кликвате върху него.Оттам избирате поръчката която искате да проследите,като кликнете върху Détail et suivi de livraison,намиращо се в дясното поле.Отваря се нова страница.От точка 4 Preparation colis имате Colis nº 2011....8233 en cours de traitement le 21/01/2011.Копирате номера,но без първите четири цифри.Отваряте http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html. проследяване на поръчка по референден номер.Поставятe  копираните цифри в първото поле.Въвеждате датата от когато е номера до днешна дата.За клиентски номер се въвеждат първите четири цифри,които некопирахте  от номера.В последното поле избирате страната по направление за която ще пътува пратката.Накрая трябва да натиснете червения бутон проследяване.
Активен

При интерес пишете на лични.Приемам запис по пощата.При обява ,чиято стойност е над 10лв.искам предварителен превод .
Jana_70
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Януари 25, 2011, 17:21:18 »
Раздели ТемаНагоре

Моята поръчка е пусната на 16.01,на 21.01 е започнала да се обработва,но още не е изпратена.Ще чакам,какво да се прави.Търпение му е майката Wink
« Последна редакция: Януари 25, 2011, 19:30:54 от Jana_70 » Активен

peq
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Януари 25, 2011, 17:59:41 »
Раздели ТемаНагоре

Jana_70, много благодаря за инфото, веднага последвах инструкциите, проследих си пратката и познай - пакетчето ми е в моя град, в офиса на DHL, стои си там от 05.01. и утре ще ходя да си го взема  Tongue Та, така. Отново - благодаря много за помощта  Kiss
Активен

Jana_70
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Януари 25, 2011, 19:29:23 »
Раздели ТемаНагоре

Много се радвам,че съм била полезна и затова ,че пратката ти е в града. Wink
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #8 -: Януари 25, 2011, 22:02:41 »
Раздели ТемаНагоре

Jana_70, много благодаря за инфото, веднага последвах инструкциите, проследих си пратката и познай - пакетчето ми е в моя град, в офиса на DHL, стои си там от 05.01. и утре ще ходя да си го взема  Tongue Та, така. Отново - благодаря много за помощта  Kiss
Добре,че не се е върнала хихихи
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: