Уауууу, как на втората седмица 1500 мин, бе мацкаа
Е туй вече наистина трябва да се разследва. И аз имам толкоз, ама като се напъвам дори не са ми ставали повече от 800 изговорените. И не говоря малко - някой път с часове дрънкам. Отивай да дигаш панаир в глобул. Или се обади на оператор и на него да направиш скандал, нищо че е не виновен гОркия. Аз винаги като вдигна панаир за каквото и да било, те винаги ми казват "Ма нищо не можем да направим, госпожо" , обаче после да видиш как изведнъж се оправят нещата на следващия месец, така тихомълком. Можело значи, ма докато не надуя гаргата не става и само ме мамят.Всички оператори са така - ако мине номера. Но ако видят, че забелязваш как те крадат - престават, особено ако ги заплашиш.
Те и във фактурите лъжат за минутите. Една позната преди години беше заплашила Мтел, че ще отиде при нотариус и ще затвори сим-картата в сейф, а след един месец като дойде фактурата със сума ти изговорени минути - ще ходи да ги съди до дупка! Да видиш ти - как й подаряват телефони, отстъпки, чудеса. А сметката й падна с около 150лв. А? Лъжци мръсни!