rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Януари 26, 2011, 22:09:19 » |
Нагоре
|
Срещам интересни потребителски имена и понякога ми е много любопитно откъде произлизат или как са измислени. Споделете защо така сте се кръстили, ще ми е интересно, а предполагам и на другите. Моят ник, например, за неговорещите английски, означава "момиче, целунато от дъжда". Вие сте!
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #1 -: Януари 26, 2011, 22:45:18 » |
Нагоре
|
Их, много интересна темичка Веднага ще се включа. Моят е от преди 10-11-12 години, някъде там Затова и навсякъде така се пиша. Сега ще ви го разшифровам: Еми - така се казвам 9 ми е любимото число още от дете Ени - така ми викаше тогавашното ми гадже,когато си го измислях- ученическа любов а долната черта е ей тъй - за разкош. Всъщност този ник го измислях когато си направих първия имейл в живота (още си ползвам него ) Та от тогава до сега, навсякъде така се пиша, пък и вече има такава емоционална стойност, че как да си го сменя Хайде следващия
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #2 -: Януари 26, 2011, 22:51:18 » |
Нагоре
|
Наистина много хубава темичка!! Ето го и моят ник-Деси-това е моето име,а Пламен-това е името на най-великолепният и заслужил обич и добрина,мъж в живота ми!!!!Бащата на моето единствено и мило бебе!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #3 -: Януари 26, 2011, 22:53:24 » |
Нагоре
|
emi9 - и аз като адашчето. Емилия, с любима и късметлийска цифра 9 , с мейл emi9, пък иначе сред приятели и познати съм Пилето, ама мнооооооооооого преди ония чалгари да започнат да си викат "пиле". Еми - така се казвам 9 ми е любимото число още от дете Ени - така ми викаше тогавашното ми гадже,когато си го измислях- ученическа любов а долната черта е ей тъй - за разкош.Разкошът е за да не ме копира мен ПП Дацетооооооооооооооооооооооооооооооо или там колкота "о"-та са, да не чете, а да дава обяснения
|
|
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 22:58:24 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #5 -: Януари 26, 2011, 23:04:13 » |
Нагоре
|
на мен Тедка ми викаше едно гадже... и от тогава все тъй се пиша. а Sky_Angel ( небесен ангел) ми беше ника в mIRC пак там се пишех umna_krasiva ( ), този ми ник очарова мъжо и там се запознахме.... и след 5м гаджелък, забременях, а на 10тия- сватба
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #7 -: Януари 26, 2011, 23:04:42 » |
Нагоре
|
И аз да се влюча в хубавата тема bankova87-това ми е фамилията,която взех от съпруга ми и много си я харесвам ,а 87-годината ми на раждане... И аз се пиша така на всякъде,защото ми е по-лесно...Не се чудя къде,как съм се регистрирала,защото мнооооого забравям...
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #8 -: Януари 26, 2011, 23:06:53 » |
Нагоре
|
Наистина много хубава и интересна темичка за разтоварване . Никът ми е на моето голямо щастие с което ме дари живота stefi и дата и на раждане 220609
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Януари 26, 2011, 23:07:09 » |
Нагоре
|
ПП Дацетооооооооооооооооооооооооооооооо или там колкота "о"-та са, да не чете, а да дава обяснения Еее много си наблюдателна бе Ама аз утре ,че е дълго ,а отивам да спя Наблюдателна и любопитна. Утре ще проверя дали си дала обяснения
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #10 -: Януари 27, 2011, 09:35:55 » |
Нагоре
|
И аз да се разпиша тук. Ника ми aneliq защото така си се казвам Анелия. Цифричките - 38 - не са ми набора Имам рожден ден на 30 август /30.08/ и така без нуличките става 38, а като ги прочетеш на обратно ми е набора.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #11 -: Януари 27, 2011, 09:42:24 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да се сложа . Не съм вложила особен смисъл в ника си. Беше ми едно такова скапано и сламено като се регистрирах и просто го написах. Не че не съм си сламка с моите килограми
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #12 -: Януари 27, 2011, 09:53:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #13 -: Януари 27, 2011, 10:09:03 » |
Нагоре
|
Браво за интересната темичка. Аз също много пъти съм се чудила на разни странни никове . За моя едва ли има смисъл да обяснявам - това са името и фамилията ми. След дълги опити да се регистрирам в другия сайт, успях само с този ник. След това исках да го променя, но не става . И така се регистрирах и тук.
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Януари 27, 2011, 10:11:31 » |
Нагоре
|
Любопитно ми как е хрумнало на du6eme да се кръсти така ? Аз го чета като дюшеме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|