poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Януари 27, 2011, 10:16:10 » |
Нагоре
|
Любопитно ми как е хрумнало на du6eme да се кръсти така ? Аз го чета като дюшеме Емииииииииииииииии страшна си, както съм казвала и преди имаш много богато въображение. Задължително трябва да напишеш книга. Аз за моя ник какво да кажа, навсякъде така се регистрирам. Казвам се Павлина, но приятелите ми казват Поли, а 23- не че съм на толкова години.Това ми е рожденната дата. А много хора си мислят, че съм на 23г. , което никак не е лошо
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #16 -: Януари 27, 2011, 10:18:58 » |
Нагоре
|
Любопитно ми как е хрумнало на du6eme да се кръсти така ? Аз го чета като дюшеме Емииииииииииииииии страшна си, както съм казвала и преди имаш много богато въображение. Задължително трябва да напишеш книга. Аз за моя ник какво да кажа, навсякъде така се регистрирам. Казвам се Павлина, но приятелите ми казват Поли, а 23- не че съм на толкова години.Това ми е рожденната дата. А много хора си мислят, че съм на 23г. , което никак не е лошо ОФФ Пиша, пиша Започнах една готварска и следва детска книжка за "Тропчо и мопчо"
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #17 -: Януари 27, 2011, 10:32:03 » |
Нагоре
|
Любопитно ми как е хрумнало на du6eme да се кръсти така ? Аз го чета като дюшеме Ще чакаме да даде обяснение
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #18 -: Януари 27, 2011, 10:33:05 » |
Нагоре
|
Темата наистина е много интересна и свежарска:)моя ник всъщност е произлязъл от прякор измислен в детството ми-казвам се Маргарита,викат ми или Марга или Маги,и понеже бях манекенка и много обичах да се фръцкам,моя приятелка от училище ми измисли прякора-маргафръца ,така ми викаха доста дълго и така се регистрирам навсякъде
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #19 -: Януари 27, 2011, 10:36:54 » |
Нагоре
|
Аз от съседите още си стоя така..там заради многото потребители всичко беше заето,което ми хрумна,накрая се ядосах,теглих му една и викам са каквото първо видя,е така ще се кръстя! И хоп,майка ми ми носи боровинков чийзкейк да ям и така си остана
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #20 -: Януари 27, 2011, 10:41:05 » |
Нагоре
|
Темата наистина е много интересна и свежарска:)моя ник всъщност е произлязъл от прякор измислен в детството ми-казвам се Маргарита,викат ми или Марга или Маги,и понеже бях манекенка и много обичах да се фръцкам,моя приятелка от училище ми измисли прякора-маргафръца ,така ми викаха доста дълго и така се регистрирам навсякъде А аз го чета- маргафрака
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #21 -: Януари 27, 2011, 11:06:32 » |
Нагоре
|
Темата наистина е много интересна и свежарска:)моя ник всъщност е произлязъл от прякор измислен в детството ми-казвам се Маргарита,викат ми или Марга или Маги,и понеже бях манекенка и много обичах да се фръцкам,моя приятелка от училище ми измисли прякора-маргафръца ,така ми викаха доста дълго и така се регистрирам навсякъде А аз го чета- маргафрака да различно го четът хората
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #22 -: Януари 27, 2011, 11:08:13 » |
Нагоре
|
Темата наистина е много интересна и свежарска:)моя ник всъщност е произлязъл от прякор измислен в детството ми-казвам се Маргарита,викат ми или Марга или Маги,и понеже бях манекенка и много обичах да се фръцкам,моя приятелка от училище ми измисли прякора-маргафръца ,така ми викаха доста дълго и така се регистрирам навсякъде А аз го чета- маргафрака Аз маргафраца Интересно се заформи, чакаме още разяснения от другите. И развенчахте много митове, аз друго си представях за голяма част от никовете. Дацето мисля, че идва от фамилията й, но тя ще си каже.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #23 -: Януари 27, 2011, 12:16:43 » |
Нагоре
|
Моя е фамилията ми и първата буква от името . Още от работата навсякъде из системите ми беше така ,а и имейла ми трябваше да е такъв и от там така си вървя навсякъде
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #24 -: Януари 27, 2011, 12:24:17 » |
Нагоре
|
Моя е фамилията ми и първата буква от името . Още от работата навсякъде из системите ми беше така ,а и имейла ми трябваше да е такъв и от там така си вървя навсякъде
Теб те очаквах отдавна да си кажеш. Беше ми любопитно.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #25 -: Януари 27, 2011, 12:43:03 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #26 -: Януари 27, 2011, 18:46:53 » |
Нагоре
|
Аз като се регистрирах при съседите пробвах толкова много псевдоними и всичко беше заето .И така от доста години си казвам че ако имам 2ро бебе и е момиче ще го кръстя Ериа ,ще питате защо или какво е това име.Финландско е името на мой любим бивш пилот от формула1 жена му се казва Ериа . Представете си чисто луда съм
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #27 -: Януари 27, 2011, 19:05:09 » |
Нагоре
|
хоп и аз тук с дразнещия ми ник колежката ми-по-дьртичка,полуграмотна в мрежата...а ми е шефка уж...молеше техниците от интернета да и помогнат за тва-онова...мен ме беше яд че я бьзичкат и и се подиграват и взех да и помагам...после кат ги питаше нещо-те и викаха-питай русото...и се обрьщаха кьм мен пиперливо-руса,ма па умна,бреее в пернишко са известни с подигравателния си нрав,ма аз го взех кат маска-навсякьде така се регвам,в чата правех яко зарибявка-руса-ма-ПА-умна,и такам...останах си с тоя ник...и кога насериозно,кога на майтап-все ми е тая,стига да не са грознички подмятанията...иначе и аз мога да вадя раздвоен език де
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #28 -: Януари 27, 2011, 21:20:40 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да разясня Прабаба ми по бащина линия се е казвала Даца.Когато съм се родила,дядо ми е искал да ме кръстят така,но майка ми категорично е отказала и ме е кръстила на нейната си баба ,гъркиня-Диана.Та вече 29 г. съм си Диана.Но преди 4г. на погребението на дядо ми се появи една негова братовчедка и ни в клин ,ни в ръкав започна да ми вика Даце.Нали се сещате,че цялата рода го чу това име,да не говорим за приятели и комший.И понеже бях съсипана,една приятелка започна и тя да ми вика така,уж да ме развесели,и уж на майтап, та до ден днешен всички близки и приятели се обръщат с "Даце" към мен .А многото "О" са понеже ми даде ,че "Дацето" е заето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #29 -: Януари 27, 2011, 21:44:21 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да разясня Прабаба ми по бащина линия се е казвала Даца.Когато съм се родила,дядо ми е искал да ме кръстят така,но майка ми категорично е отказала и ме е кръстила на нейната си баба ,гъркиня-Диана.Та вече 29 г. съм си Диана.Но преди 4г. на погребението на дядо ми се появи една негова братовчедка и ни в клин ,ни в ръкав започна да ми вика Даце.Нали се сещате,че цялата рода го чу това име,да не говорим за приятели и комший.И понеже бях съсипана,една приятелка започна и тя да ми вика така,уж да ме развесели,и уж на майтап, та до ден днешен всички близки и приятели се обръщат с "Даце" към мен .А многото "О" са понеже ми даде ,че "Дацето" е заето Цял ден следях и чаках този пост Мистерията бе разкрита
|
|
« Последна редакция: Януари 28, 2011, 00:35:09 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|