{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как измислихте ника си?  (Прочетена 11182 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
poli23
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 454

Нека бъдем коректни!!!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Януари 27, 2011, 10:16:10 »
Раздели ТемаНагоре

Любопитно ми как е хрумнало на du6eme да се кръсти така ? Аз го чета като дюшеме  Cheesy
Емииииииииииииииии страшна си, както съм казвала и преди имаш много богато въображение. Задължително трябва да напишеш книга.
Аз за моя ник какво да кажа, навсякъде така се регистрирам. Казвам се Павлина, но приятелите ми казват Поли, а 23- не че съм на толкова години.Това ми е рожденната дата. А много хора си мислят, че съм на 23г. , което никак не е лошо  Tongue Tongue Tongue
Активен

Коректна съм и очаквам същото!
За две обяви с предимство!
Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители!
Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови Smiley))
http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #16 -: Януари 27, 2011, 10:18:58 »
Раздели ТемаНагоре

Любопитно ми как е хрумнало на du6eme да се кръсти така ? Аз го чета като дюшеме  Cheesy
Емииииииииииииииии страшна си, както съм казвала и преди имаш много богато въображение. Задължително трябва да напишеш книга.
Аз за моя ник какво да кажа, навсякъде така се регистрирам. Казвам се Павлина, но приятелите ми казват Поли, а 23- не че съм на толкова години.Това ми е рожденната дата. А много хора си мислят, че съм на 23г. , което никак не е лошо  Tongue Tongue Tongue
ОФФ Пиша, пиша Smiley Започнах една готварска и следва детска книжка за "Тропчо и мопчо"  Cheesy
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #17 -: Януари 27, 2011, 10:32:03 »
Раздели ТемаНагоре

(laugh2) Ще чакаме да даде обяснение Tongue
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #18 -: Януари 27, 2011, 10:33:05 »
Раздели ТемаНагоре

Темата наистина е много интересна и свежарска:)моя ник всъщност е произлязъл от прякор измислен в детството ми-казвам се Маргарита,викат ми или Марга или Маги,и понеже бях манекенка и много обичах да се фръцкам,моя приятелка от училище ми измисли прякора-маргафръца  Cheesy,така ми викаха доста дълго и така се регистрирам навсякъде Cheesy Wink
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

Cheesecake
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 368

Профил
« Отговор #19 -: Януари 27, 2011, 10:36:54 »
Раздели ТемаНагоре

Аз от съседите още си стоя така..там заради многото потребители всичко беше заето,което ми хрумна,накрая се ядосах,теглих му една и викам са каквото първо видя,е така ще се кръстя! И хоп,майка ми ми носи боровинков чийзкейк да ям и така си остана Cheesy
Активен

НЕ поемам пощенски,освен ако не съм отбелязала!
Моля за глас  http://nagradite.net/estrella Smiley
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #20 -: Януари 27, 2011, 10:41:05 »
Раздели ТемаНагоре

Темата наистина е много интересна и свежарска:)моя ник всъщност е произлязъл от прякор измислен в детството ми-казвам се Маргарита,викат ми или Марга или Маги,и понеже бях манекенка и много обичах да се фръцкам,моя приятелка от училище ми измисли прякора-маргафръца  Cheesy,така ми викаха доста дълго и така се регистрирам навсякъде Cheesy Wink
А аз го чета-маргафрака   (laugh5)
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #21 -: Януари 27, 2011, 11:06:32 »
Раздели ТемаНагоре

Cheesy да различно го четът хората Wink
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #22 -: Януари 27, 2011, 11:08:13 »
Раздели ТемаНагоре

Аз маргафраца Smiley
Интересно се заформи, чакаме още разяснения от другите. Tongue И развенчахте много митове, аз друго си представях за голяма част от никовете. Tongue Дацето мисля, че идва от фамилията й, но тя ще си каже.
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1054

Профил
« Отговор #23 -: Януари 27, 2011, 12:16:43 »
Раздели ТемаНагоре

Моя е фамилията ми и първата буква от името . Още от работата навсякъде из системите ми беше така ,а и имейла ми трябваше да е такъв и от там така си вървя навсякъде
Активен

Здравейте!!!
1. Коректна съм,бъдете и вие коректни
2.Ходя веднъж в седмицата до пощата,понеже съм с малко дете,а вече става студено
3.Пощенските са за сметка на купувача
4.Приемам и предлагам размяна
5.Пиша оценки,правете го и вие
6 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188416494509440&set=a.188357027848720.46474.142927812391642&pid=606813&id=142927812391642
Задължителен е КОМЕНТАРА
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #24 -: Януари 27, 2011, 12:24:17 »
Раздели ТемаНагоре

Моя е фамилията ми и първата буква от името . Още от работата навсякъде из системите ми беше така ,а и имейла ми трябваше да е такъв и от там така си вървя навсякъде
Теб те очаквах отдавна да си кажеш. Smiley Беше ми любопитно.
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #25 -: Януари 27, 2011, 12:43:03 »
Раздели ТемаНагоре

Ехаааа интересна темичка,ама едва ли е интересно моят ник от къде идва.То е Ясно,Името ми е Надежда,а фамилията Момчилова.Така съм регистрирана навсякъде и съм с една и съща парола,че иначе все забравям как съм се регистрирала Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #26 -: Януари 27, 2011, 18:46:53 »
Раздели ТемаНагоре

Аз като се регистрирах при съседите пробвах толкова много псевдоними и всичко беше заето .И така от доста години си казвам че ако имам 2ро бебе и е момиче ще го кръстя Ериа ,ще питате защо или какво е това име.Финландско е името на мой любим бивш пилот от формула1  жена му се казва Ериа .
Представете си чисто луда съм Smiley
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #27 -: Януари 27, 2011, 19:05:09 »
Раздели ТемаНагоре

хоп и аз тук Cheesyс дразнещия ми ник Tongueколежката ми-по-дьртичка,полуграмотна в мрежата...а ми е шефка уж...молеше техниците от интернета да и помогнат за тва-онова...мен ме беше яд че я бьзичкат и и се подиграват и взех да и помагам...после кат ги питаше нещо-те и викаха-питай русото...и се обрьщаха кьм мен пиперливо-руса,ма па умна,бреее Winkв пернишко са известни с подигравателния си нрав,ма аз го взех кат маска-навсякьде така се регвам,в чата правех яко зарибявка-руса-ма-ПА-умна,и такам...останах си с тоя ник...и кога насериозно,кога на майтап-все ми е тая,стига да не са грознички подмятанията...иначе и аз мога да вадя раздвоен език де Cheesy
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #28 -: Януари 27, 2011, 21:20:40 »
Раздели ТемаНагоре

Хайде и аз да разясня SmileyПрабаба ми по бащина линия се е казвала Даца.Когато съм се родила,дядо ми е искал да ме кръстят така,но майка ми категорично е отказала и ме е кръстила на нейната си баба ,гъркиня-Диана.Та вече 29 г. съм си Диана.Но преди 4г. на погребението на дядо ми се появи една негова братовчедка и ни в клин ,ни в ръкав започна да ми вика Даце.Нали се сещате,че цялата рода го чу това име,да не говорим за приятели и комший.И понеже бях съсипана,една приятелка започна и тя да ми вика така,уж да ме развесели,и уж на  майтап, та до ден днешен всички близки и приятели се обръщат с "Даце" към мен Cheesy.А многото "О" са понеже ми даде ,че "Дацето" е заето  Roll Eyes
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #29 -: Януари 27, 2011, 21:44:21 »
Раздели ТемаНагоре

Хайде и аз да разясня SmileyПрабаба ми по бащина линия се е казвала Даца.Когато съм се родила,дядо ми е искал да ме кръстят така,но майка ми категорично е отказала и ме е кръстила на нейната си баба ,гъркиня-Диана.Та вече 29 г. съм си Диана.Но преди 4г. на погребението на дядо ми се появи една негова братовчедка и ни в клин ,ни в ръкав започна да ми вика Даце.Нали се сещате,че цялата рода го чу това име,да не говорим за приятели и комший.И понеже бях съсипана,една приятелка започна и тя да ми вика така,уж да ме развесели,и уж на  майтап, та до ден днешен всички близки и приятели се обръщат с "Даце" към мен Cheesy.А многото "О" са понеже ми даде ,че "Дацето" е заето  Roll Eyes
Цял ден следях и чаках този пост  Cheesy Мистерията бе разкрита  Tongue
« Последна редакция: Януари 28, 2011, 00:35:09 от emi9 » Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked

Страници: 1 [2] 3 4   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: