rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Януари 27, 2011, 22:20:43 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да разясня Прабаба ми по бащина линия се е казвала Даца.Когато съм се родила,дядо ми е искал да ме кръстят така,но майка ми категорично е отказала и ме е кръстила на нейната си баба ,гъркиня-Диана.Та вече 29 г. съм си Диана.Но преди 4г. на погребението на дядо ми се появи една негова братовчедка и ни в клин ,ни в ръкав започна да ми вика Даце.Нали се сещате,че цялата рода го чу това име,да не говорим за приятели и комший.И понеже бях съсипана,една приятелка започна и тя да ми вика така,уж да ме развесели,и уж на майтап, та до ден днешен всички близки и приятели се обръщат с "Даце" към мен .А многото "О" са понеже ми даде ,че "Дацето" е заето Цял ден следах и чаках този пост Мистерията бе разкрита Да, а аз не познах.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #32 -: Януари 28, 2011, 00:12:59 » |
Нагоре
|
Моя е фамилията ми и първата буква от името . Още от работата навсякъде из системите ми беше така ,а и имейла ми трябваше да е такъв и от там така си вървя навсякъде
Теб те очаквах отдавна да си кажеш. Беше ми любопитно. с питане стават работите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #33 -: Януари 28, 2011, 22:12:15 » |
Нагоре
|
Моят сложен ник дойде предвид това, че аз пък навсякъде се регистрирам с различни и ако трябва да измислям нов и блокирам ..... и когато трябваше да измисля този се чудех - Какво, какво, какво .... ами всичко ... и така си остана, абсолютно без никакъв смисъл
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #34 -: Януари 29, 2011, 23:24:24 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да кажа моя ник го измисли племенницата ми мноогоо отдавна ,като ми правеше скайп.Понеже бях много невежа не че сега сьм много на Ти,та тя ми написа пьрвото име и помисли че сьм Динкова понеже мьжа ми се казва Динко изключила и тя за момент. И така станах дьщеря на мьжа ми Но си остана и навсякьде сьм си така.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #35 -: Януари 30, 2011, 20:51:54 » |
Нагоре
|
Айде и аз Криси09 и Silvena Попринцип навсякъде се пиша Amerikan_girl (тук това ми е,защото мечтата ми в свързана с Америка) А Криси е дъщеря ми,а Силвена съм аз.. Но тук не ми даде да се напиша Amerikan_girl
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #36 -: Януари 30, 2011, 20:56:24 » |
Нагоре
|
Айде и аз Криси09 и Silvena Попринцип навсякъде се пиша Amerikan_girl (тук това ми е,защото мечтата ми в свързана с Америка) А Криси е дъщеря ми,а Силвена съм аз.. Но тук не ми даде да се напиша Amerikan_girl Хе хе и вся смут. По едно време беше Силвена, после Криси 09 (я да тичаш при нас с Ангела в темата за мъници родени през...., да не си кукаме сами )
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #37 -: Януари 30, 2011, 21:20:51 » |
Нагоре
|
Айде и аз Криси09 и Silvena Попринцип навсякъде се пиша Amerikan_girl (тук това ми е,защото мечтата ми в свързана с Америка) А Криси е дъщеря ми,а Силвена съм аз.. Но тук не ми даде да се напиша Amerikan_girl Хе хе и вся смут. По едно време беше Силвена, после Криси 09 (я да тичаш при нас с Ангела в темата за мъници родени през...., да не си кукаме сами ) Хахха да къде е това,идаааааааааа
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Януари 30, 2011, 21:26:23 » |
Нагоре
|
Айде и аз Криси09 и Silvena Попринцип навсякъде се пиша Amerikan_girl (тук това ми е,защото мечтата ми в свързана с Америка) А Криси е дъщеря ми,а Силвена съм аз.. Но тук не ми даде да се напиша Amerikan_girl Хе хе и вся смут. По едно време беше Силвена, после Криси 09 (я да тичаш при нас с Ангела в темата за мъници родени през...., да не си кукаме сами ) Хахха да къде е това,идаааааааааа В раздел " За децата"
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #39 -: Февруари 01, 2011, 02:45:52 » |
Нагоре
|
В един прекрасен слънчев ден се оказа, че имам толкова много никове в още повече и различни сайтове, че ми беше трудно да запомня кой ник за къде и каква е съответсващата му парола, та се наложи да си измисля един ник за навсякъде. Е, не успях да сведа само до един - два са, ама и с два пак е по-лесно, отколкото с 42.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Февруари 01, 2011, 10:12:09 » |
Нагоре
|
В един прекрасен слънчев ден се оказа, че имам толкова много никове в още повече и различни сайтове, че ми беше трудно да запомня кой ник за къде и каква е съответсващата му парола, та се наложи да си измисля един ник за навсякъде. Е, не успях да сведа само до един - два са, ама и с два пак е по-лесно, отколкото с 42. Ей поради тая причина, който реши може да ме намери изключително лесно. Еднакви никове(с малки изключения), еднакви пароли, че то на тия години кой ми ти помни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fergie
new user
Неактивен
Публикации: 171
|
|
« Отговор #41 -: Февруари 03, 2011, 01:28:30 » |
Нагоре
|
Моя ник възникна по време на регистрацията Чудех се как да се пиша и понеже си слушах музика тамън започна песен на Фърги Big girls dont cry и аз се записах Фърги.Това е ...Много готина тема.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм очаквам същото. Не пращам и не получавам с наложен платеж.
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #42 -: Февруари 03, 2011, 09:00:37 » |
Нагоре
|
моя ник пък ми е още от детството,междудругото изобщо не го харесвам,но съм свикнала с него .Tа помните ли на времето нямаше фейсбук,аха и подобни други,а имаше mirc или нещо такова,та тогава беше модерно да си напишеш пола ( f) ,а това VIV дойде от филма Хубава жена,Джулия Робъртс беше-ВИВИЯН(викаха й вив),беше ми любимия филм,оф много писах пак,ама... ,че накрая го сглобих VIV_F
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
galiarukova
new user
Неактивен
Публикации: 26
да се завърнеш в бащината къща...
|
|
« Отговор #43 -: Февруари 03, 2011, 19:17:19 » |
Нагоре
|
И аз навсякъде съм си galiarukova да не го забравям, но тук мислех, че това име няма да се вижда и ще мога да си измисля псевдоним (както е в БГ Мама) но се оказа, че в секция обяви това не може да стане. Та така си останах Галя Рукова Що се отнася до аватара, на снимката е баба ми, а аз съм от "софиянците" които тъгуват по родните си места...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен