emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Януари 28, 2011, 16:09:46 » |
Нагоре
|
ЪхЪ и мен ме приФанаааааа, лоше, ке се мре
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #31 -: Януари 28, 2011, 16:10:09 » |
Нагоре
|
Знайте ли ко търсих ,абе имах нужда от отоплителна печка ,та бях аресала една .Тя била нявга с 2 реотана ама сега вече е с един ,цената бе символична и доставка по еконт . Абе събирам антики най разнообразни ,чеиз за щерката ,като я пращам при русатада не съ излагам .хахахаха
ПРАТИ Я С ДВЕ-ТРИ КОФИ ТОК,ЧЕ ТИЯ ОТ ЕНЕРГОТО ТОЯ МЕСЕЦ МЕ ПРАТИХА В ПОЗА ПАРТЕР С Д-ТО КЬМ ТЯХ-ТОКА МИ Е 230 ЛВ,ЗА ЕДИН Ш*БАН КЛИМАТИК САМО,И ТО НА МИНИМУМ! МОя 300 не са успокоявай ,ама ния като оправни свати ша го плащаме на децата ..Ти барем имаш мъж с два леви или два десни ,апа я и такъв немам..Дали да не пусна тук обява ?? Е ДЕ,ШЕ ГО МЕНКАМЕ-КАТ МИ ПИСНЕ-ШТИ ГО ПРАТЯ,КАТ ТИ ДОЙДЕ В ПОЕЧКО-РЕСТО! Я КВО ОТКРИХ/САМО ДА НЕ ВИДИ ЧЕ МИ Е ПРИЯТЕЛЧЕ ДА НЕ СЕ РАЗСЬРДИ/ Описание: носени много малко,тази на последната снимка е подарък,плетена блузка,съсъ къс ръкав потник- дъл.73см шир.53см надолу се разкроява до 77см отпред има дървени топчета като герда блуза дъл.82см шир.75см р-в 7/8
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #32 -: Януари 28, 2011, 16:10:16 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #33 -: Януари 28, 2011, 16:12:03 » |
Нагоре
|
Знам, че тая пуста математика ми куца, ама чак пък толко да не моа а сметам
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Януари 28, 2011, 16:14:31 » |
Нагоре
|
Знайте ли ко търсих ,абе имах нужда от отоплителна печка ,та бях аресала една .Тя била нявга с 2 реотана ама сега вече е с един ,цената бе символична и доставка по еконт . Абе събирам антики най разнообразни ,чеиз за щерката ,като я пращам при русатада не съ излагам .хахахаха
ПРАТИ Я С ДВЕ-ТРИ КОФИ ТОК,ЧЕ ТИЯ ОТ ЕНЕРГОТО ТОЯ МЕСЕЦ МЕ ПРАТИХА В ПОЗА ПАРТЕР С Д-ТО КЬМ ТЯХ-ТОКА МИ Е 230 ЛВ,ЗА ЕДИН Ш*БАН КЛИМАТИК САМО,И ТО НА МИНИМУМ! МОя 300 не са успокоявай ,ама ния като оправни свати ша го плащаме на децата ..Ти барем имаш мъж с два леви или два десни ,апа я и такъв немам..Дали да не пусна тук обява ?? Е ДЕ,ШЕ ГО МЕНКАМЕ-КАТ МИ ПИСНЕ-ШТИ ГО ПРАТЯ,КАТ ТИ ДОЙДЕ В ПОЕЧКО-РЕСТО! Я КВО ОТКРИХ/САМО ДА НЕ ВИДИ ЧЕ МИ Е ПРИЯТЕЛЧЕ ДА НЕ СЕ РАЗСЬРДИ/ Описание: носени много малко,тази на последната снимка е подарък,плетена блузка,съсъ къс ръкав потник- дъл.73см шир.53см надолу се разкроява до 77см отпред има дървени топчета като герда блуза дъл.82см шир.75см р-в 7/8 Аз скоро четох следното ма немой го намера ,АНЦУК ТИП КОСТЮМ СТАВА И ЗА ВСЕКИ ДЕН СТАВА И ЗА ПО ОФИЦЯЛНО .. Точно така гласеше
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Януари 28, 2011, 16:15:22 » |
Нагоре
|
rivalka power user ** Активен Активен Публикации: 722 Профил Лично Съобщение (Активен) Re:СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ-САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ! « Отговор #29 -: Днес в 16:08:31 » Отговори с цитатЦитат Раздели ТемаНагоре Лелееее, вас трябва да ви изолират някъде, че като гледам май е заразно това вашто, а......... Shocked Cheesy Cheesy ЧУВСТВАЙ СЕ КАТО В ИЗОЛАТОР ДЕ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #36 -: Януари 28, 2011, 16:16:00 » |
Нагоре
|
ПРАТИ Я С ДВЕ-ТРИ КОФИ ТОК,ЧЕ ТИЯ ОТ ЕНЕРГОТО ТОЯ МЕСЕЦ МЕ ПРАТИХА В ПОЗА ПАРТЕР С Д-ТО КЬМ ТЯХ-ТОКА МИ Е 230 ЛВ,ЗА ЕДИН Ш*БАН КЛИМАТИК САМО,И ТО НА МИНИМУМ! МОя 300 не са успокоявай ,ама ния като оправни свати ша го плащаме на децата ..Ти барем имаш мъж с два леви или два десни ,апа я и такъв немам..Дали да не пусна тук обява ?? Е ДЕ,ШЕ ГО МЕНКАМЕ-КАТ МИ ПИСНЕ-ШТИ ГО ПРАТЯ,КАТ ТИ ДОЙДЕ В ПОЕЧКО-РЕСТО! Я КВО ОТКРИХ/САМО ДА НЕ ВИДИ ЧЕ МИ Е ПРИЯТЕЛЧЕ ДА НЕ СЕ РАЗСЬРДИ/ Описание: носени много малко,тази на последната снимка е подарък,плетена блузка,съсъ къс ръкав потник- дъл.73см шир.53см надолу се разкроява до 77см отпред има дървени топчета като герда блуза дъл.82см шир.75см р-в 7/8 Аз скоро четох следното ма немой го намера ,АНЦУК ТИП КОСТЮМ СТАВА И ЗА ВСЕКИ ДЕН СТАВА И ЗА ПО ОФИЦЯЛНО .. Точно така гласеше от кога търся официялен анцунг за мъж ми.............
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Януари 28, 2011, 16:17:08 » |
Нагоре
|
ПРАТИ Я С ДВЕ-ТРИ КОФИ ТОК,ЧЕ ТИЯ ОТ ЕНЕРГОТО ТОЯ МЕСЕЦ МЕ ПРАТИХА В ПОЗА ПАРТЕР С Д-ТО КЬМ ТЯХ-ТОКА МИ Е 230 ЛВ,ЗА ЕДИН Ш*БАН КЛИМАТИК САМО,И ТО НА МИНИМУМ! МОя 300 не са успокоявай ,ама ния като оправни свати ша го плащаме на децата ..Ти барем имаш мъж с два леви или два десни ,апа я и такъв немам..Дали да не пусна тук обява ?? Е ДЕ,ШЕ ГО МЕНКАМЕ-КАТ МИ ПИСНЕ-ШТИ ГО ПРАТЯ,КАТ ТИ ДОЙДЕ В ПОЕЧКО-РЕСТО! Я КВО ОТКРИХ/САМО ДА НЕ ВИДИ ЧЕ МИ Е ПРИЯТЕЛЧЕ ДА НЕ СЕ РАЗСЬРДИ/ Описание: носени много малко,тази на последната снимка е подарък,плетена блузка,съсъ къс ръкав потник- дъл.73см шир.53см надолу се разкроява до 77см отпред има дървени топчета като герда блуза дъл.82см шир.75см р-в 7/8 Аз скоро четох следното ма немой го намера ,АНЦУК ТИП КОСТЮМ СТАВА И ЗА ВСЕКИ ДЕН СТАВА И ЗА ПО ОФИЦЯЛНО .. Точно така гласеше от кога търся официялен анцунг за мъж ми............. А заострени алигаторски обувки към екипчето има ли ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Януари 28, 2011, 16:17:42 » |
Нагоре
|
Ривалка ,тя лудостта не повтаря ,фанала ли та е няма пускане ,а щом надничаш тук значи си една от нас.. Руса .дръж засега мъжо да плати твоя ток ,пък после го прати и тук да съ потруди
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Януари 28, 2011, 16:19:27 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=113445 Те ви е за дома и градината. ВЕрно, че са от 2008 и 2009 ама има и подарък и цената е само 11 лв, или 8 лв, пак не е ясно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #40 -: Януари 28, 2011, 16:20:04 » |
Нагоре
|
Ривалка ,тя лудостта не повтаря ,фанала ли та е няма пускане ,а щом надничаш тук значи си една от нас.. Руса .дръж засега мъжо да плати твоя ток ,пък после го прати и тук да съ потруди
Аааа, не- аз пробвам едно лечение отдавна, така че няма да Ви се поддам.....засега
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Януари 28, 2011, 16:20:18 » |
Нагоре
|
Има алигаторски ,ама са различен цвят и стелка ,ако тъ устройват ,Бибка оти не си казала щях капаро веднага да пратя за костюма -анцук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Януари 28, 2011, 16:20:44 » |
Нагоре
|
ПРАТИ Я С ДВЕ-ТРИ КОФИ ТОК,ЧЕ ТИЯ ОТ ЕНЕРГОТО ТОЯ МЕСЕЦ МЕ ПРАТИХА В ПОЗА ПАРТЕР С Д-ТО КЬМ ТЯХ-ТОКА МИ Е 230 ЛВ,ЗА ЕДИН Ш*БАН КЛИМАТИК САМО,И ТО НА МИНИМУМ! МОя 300 не са успокоявай ,ама ния като оправни свати ша го плащаме на децата ..Ти барем имаш мъж с два леви или два десни ,апа я и такъв немам..Дали да не пусна тук обява ?? Е ДЕ,ШЕ ГО МЕНКАМЕ-КАТ МИ ПИСНЕ-ШТИ ГО ПРАТЯ,КАТ ТИ ДОЙДЕ В ПОЕЧКО-РЕСТО! Я КВО ОТКРИХ/САМО ДА НЕ ВИДИ ЧЕ МИ Е ПРИЯТЕЛЧЕ ДА НЕ СЕ РАЗСЬРДИ/ Описание: носени много малко,тази на последната снимка е подарък,плетена блузка,съсъ къс ръкав потник- дъл.73см шир.53см надолу се разкроява до 77см отпред има дървени топчета като герда блуза дъл.82см шир.75см р-в 7/8 Аз скоро четох следното ма немой го намера ,АНЦУК ТИП КОСТЮМ СТАВА И ЗА ВСЕКИ ДЕН СТАВА И ЗА ПО ОФИЦЯЛНО .. Точно така гласеше от кога търся официялен анцунг за мъж ми............. А заострени алигаторски обувки към екипчето има ли ? НЕ БРЕЕЕЕЕЕЕ,АЛИГАТОРА ШЕ ОКОКОРИ ОЧИ КАТ ОБЛЕЧЕ ЕКИПА!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Януари 28, 2011, 16:21:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #44 -: Януари 28, 2011, 16:21:46 » |
Нагоре
|
Има алигаторски ,ама са различен цвят и стелка ,ако тъ устройват ,Бибка оти не си казала щях капаро веднага да пратя за костюма -анцук
Уууууууууууууууууу не мога 1 ред да напиша от вас. Подарявам към официалния анцуг папионка. Кйто я иска да ми пише
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
|
|