eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Януари 29, 2011, 14:35:17 » |
Нагоре
|
Бибке ,русата и всички които са достойни психически за тук.: ИДОСАНА СЪМ МНОГО ,НАРАНИХА МЪ ,ПОДЛАГАТ ДОСТОИНСТВОТО МИ ПОД СЪМНЕНИЕ И ЗАЩОТО СЕ ИДОСАХ ША ПИЯ ЕДНО ВИНЦЕ ДЕКА СТЕ БРЕ ОРААА ,МЪЧНО МИ Е ,СЯ ША ПЛАЧА
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #106 -: Януари 29, 2011, 14:39:22 » |
Нагоре
|
чакай,обърках копчетата............тъпо пърче! ей ме за малко,че през уйкенда сме много маймуни на клона и достъпа до компа става само с бой!! русинкото и умнонкото дека са?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #107 -: Януари 29, 2011, 14:45:25 » |
Нагоре
|
чакай,обърках копчетата............тъпо пърче! ей ме за малко,че през уйкенда сме много маймуни на клона и достъпа до компа става само с бой!! русинкото и умнонкото дека са?
И аз уикенда ми е проблем защото само мъ дърпат из нас ,като домашна слугиня ,инак по отношение на компа имам 3 лаптопа и един комп..Ама бибке да взема да ти пратя единия монитор и да си купиш продаваната клавиатура ,ко ша кажишш ?? Прайм размяна аз за твоя телефон с захранващ кабел хахахаха Аре които се чувства начесан да пише .с малки изключения и неначесани (Бибке визирам теб ,дан не мъ бъхтат ) Начесаната съм аз ,ами като незнам с кой лягам и ставам ,ората чак мъ питат хахахахаха
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #108 -: Януари 29, 2011, 14:50:01 » |
Нагоре
|
И аз уикенда ми е проблем защото само мъ дърпат из нас ,като домашна слугиня ,инак по отношение на компа имам 3 лаптопа и един комп..Ама бибке да взема да ти пратя единия монитор и да си купиш продаваната клавиатура ,ко ша кажишш ?? Прайм размяна аз за твоя телефон с захранващ кабел хахахаха Аре които се чувства начесан да пише .с малки изключения и неначесани (Бибке визирам теб ,дан не мъ бъхтат ) Начесаната съм аз ,ами като незнам с кой лягам и ставам ,ората чак мъ питат хахахахаха ХАХАХ ми само лягай без да ставаш!!! а за монитора чакам прИмоция,че края на месеца стинки йок- после ще видим...... Говоря за неразбралите за чесане по гръбчето- едва ли има някой,който да не обича..........и много е гадно да ти почешат едната плешка,а другата да остане за после..........и тъй тя мойта!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #109 -: Януари 29, 2011, 14:52:48 » |
Нагоре
|
Живо здраво. Айде на кафето
Добро ваа ,пийте ,хапнете на магарето сложете и среща тук ..Русата много спи ?? ТЦ-ТЦ...НЕ ПОЗНАХТЕ,БЯХ НА СУРВАКАРСКИЯ ФЕСТИВАЛ В ПЕРНИК,СВЕКЬРВИЩЕ СЬМ-ДЕМЕК НАЙ-УСТАТАТА ОТ ГРУПАТА,ГЛАААААВЕН ПЕРСОНАЖ СЕГА СЕ ПРИБРАХ И НЕЩО МЕ ТЕГЛИ НАСАМ,ВМЕСТО КЬМ БАНКЕТА ИМАЛО ЗАЩО
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #110 -: Януари 29, 2011, 14:54:34 » |
Нагоре
|
Добро ваа ,пийте ,хапнете на магарето сложете и среща тук ..Русата много спи ?? ТЦ-ТЦ...НЕ ПОЗНАХТЕ,БЯХ НА СУРВАКАРСКИЯ ФЕСТИВАЛ В ПЕРНИК,СВЕКЬРВИЩЕ СЬМ-ДЕМЕК НАЙ-УСТАТАТА ОТ ГРУПАТА,ГЛАААААВЕН ПЕРСОНАЖ СЕГА СЕ ПРИБРАХ И НЕЩО МЕ ТЕГЛИ НАСАМ,ВМЕСТО КЬМ БАНКЕТА ИМАЛО ЗАЩО Драстиииииииииииии,липсваше ни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #111 -: Януари 29, 2011, 14:58:55 » |
Нагоре
|
Добро ваа ,пийте ,хапнете на магарето сложете и среща тук ..Русата много спи ?? ТЦ-ТЦ...НЕ ПОЗНАХТЕ,БЯХ НА СУРВАКАРСКИЯ ФЕСТИВАЛ В ПЕРНИК,СВЕКЬРВИЩЕ СЬМ-ДЕМЕК НАЙ-УСТАТАТА ОТ ГРУПАТА,ГЛАААААВЕН ПЕРСОНАЖ СЕГА СЕ ПРИБРАХ И НЕЩО МЕ ТЕГЛИ НАСАМ,ВМЕСТО КЬМ БАНКЕТА ИМАЛО ЗАЩО Драстиииииииииииии,липсваше ни ООООООООО,МАРЧЕ,НАДУШИХ ТЕ С УШАЦИТЕ СИ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #112 -: Януари 29, 2011, 14:59:43 » |
Нагоре
|
Я ВИЖ ОНАЯ ЗЛОБНИЧКАТА КВА БУХАЛКА ОТНЕСЕ ОТТАТЬК-ПРАВО ПРЕЗ ЗЬБКИТЕ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #113 -: Януари 29, 2011, 15:00:48 » |
Нагоре
|
Я ВИЖ ОНАЯ ЗЛОБНИЧКАТА КВА БУХАЛКА ОТНЕСЕ ОТТАТЬК-ПРАВО ПРЕЗ ЗЬБКИТЕ ма верно си откачалка - не така грубо към културата!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #114 -: Януари 29, 2011, 15:01:38 » |
Нагоре
|
Я ВИЖ ОНАЯ ЗЛОБНИЧКАТА КВА БУХАЛКА ОТНЕСЕ ОТТАТЬК-ПРАВО ПРЕЗ ЗЬБКИТЕ ма верно си откачалка - не така грубо към културата!!! ДА СИ Я ТУРИ У ПЛИКЧЕ И ДА СИ Я ЗАМРАЗИ У ФРИЗЕРА,ДА ИМА КУЛТУРА КОГА ПРОЛЕТ ПУКНЕ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #115 -: Януари 29, 2011, 15:03:18 » |
Нагоре
|
Русаааа ,,дека оди да мърсуваш ма ,идеш си ся доволна предоволна ,кък ги мислиш ти тез неща ,мен ша ма изядат тук ..С бибка се браним от вражеската страна ,ама затрудняваме съм.. Утре умната немой изчезва тъй
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #116 -: Януари 29, 2011, 15:04:24 » |
Нагоре
|
ше ми свърши лимита на компа........къде е третото? айде мъъъъъъъъъъъ...........лигите ли отиде да си бършеш?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #117 -: Януари 29, 2011, 15:05:31 » |
Нагоре
|
Русаааа ,,дека оди да мърсуваш ма ,идеш си ся доволна предоволна ,кък ги мислиш ти тез неща ,мен ша ма изядат тук ..С бибка се браним от вражеската страна ,ама затрудняваме съм.. Утре умната немой изчезва тъй
РЬГНАХ И ГО МАЦ,ЕЙ ТАКА,С КЕФ И ЗА ИДЕЯТА-НЯМА СИ ОСТАВЯМЕ КАРУЦАТА В КАЛТА,Я!ВПРЯГАМ СЕ И АЗ С ВАС
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #118 -: Януари 29, 2011, 15:07:52 » |
Нагоре
|
ше ми свърши лимита на компа........къде е третото? айде мъъъъъъъъъъъ...........лигите ли отиде да си бършеш?
МИЛА,И МЕН МЕ ВЛАЧАТ ИЗ СТАЯТА СЬС СТОЛА МА КАТ ГЕПА МИШКАТА И НЕ ПУСКАААМ-КАТ КАРАКАЧАНКА НА КОКАЛ СЬМ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #119 -: Януари 29, 2011, 15:08:41 » |
Нагоре
|
само не мога да разбера що за КУРТУРА е да надничаш в тема за простаци като не се имаш за такъв - значи кво а опааа СКРИТА ЛИМОНКА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|