{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ-САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!  (Прочетена 103205 пъти)
0 Членове и 42 Гости преглежда(т) тази тема.
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #120 -: Януари 29, 2011, 15:10:01 »
Раздели ТемаНагоре

Русаааа ,,дека оди да мърсуваш ма ,идеш си ся доволна предоволна ,кък ги мислиш ти тез неща ,мен ша ма изядат тук ..С бибка се браним от вражеската страна ,ама затрудняваме съм..
Утре умната немой изчезва тъй
РЬГНАХ И ГО МАЦ,ЕЙ ТАКА,С КЕФ И ЗА ИДЕЯТА-НЯМА СИ ОСТАВЯМЕ КАРУЦАТА В КАЛТА,Я!ВПРЯГАМ СЕ И АЗ С ВАС Kiss
Мой сме с силен дух и чисто луди ,ама тъй някой да съ гаври с нас НЕЕЕЕЕЕЕЕ
Бибке ша пращам компа ,дай адрес ,а мойте пари на познатия ти адрес
Карлуково 3521
ул.Чесане 4
Десислава Откачалкова Перушанова
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #121 -: Януари 29, 2011, 15:12:33 »
Раздели ТемаНагоре

Русаааа ,,дека оди да мърсуваш ма ,идеш си ся доволна предоволна ,кък ги мислиш ти тез неща ,мен ша ма изядат тук ..С бибка се браним от вражеската страна ,ама затрудняваме съм..
Утре умната немой изчезва тъй
РЬГНАХ И ГО МАЦ,ЕЙ ТАКА,С КЕФ И ЗА ИДЕЯТА-НЯМА СИ ОСТАВЯМЕ КАРУЦАТА В КАЛТА,Я!ВПРЯГАМ СЕ И АЗ С ВАС Kiss
Мой сме с силен дух и чисто луди ,ама тъй някой да съ гаври с нас НЕЕЕЕЕЕЕЕ
Бибке ша пращам компа ,дай адрес ,а мойте пари на познатия ти адрес
Карлуково 3521
ул.Чесане 4
Десислава Откачалкова Перушанова
знам аз ,че си арнаааааааа а хората кви глупости приказват значи
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #122 -: Януари 29, 2011, 15:12:45 »
Раздели ТемаНагоре

само не мога да разбера що за КУРТУРА е да надничаш в тема за простаци като не се имаш за такъв - значи кво а опааа СКРИТА ЛИМОНКА
МИ ТО ТУК НЯМА НА КВО ДРУГО ДА СЕ ДРАЗНИ МАЦКАТА БРЕЙ,ДОБРЕ ЧЕ СМЕ НИЕ CheesyИНАЧЕ ШЕ И СЕ НАСЬЛЗЯТ ОЧИТЕ ДА СЕ ПУЛИ МЕЖДУ ТОКЧЕТАТА,БИКИНИ,ДЕТСКИ РИТАНКИ И КВОТ ТАМ Я ИНТЕРЕСУВА...ЕДНИ ДРЬНКАТ СЬС СТОТИНКИ,А ДРУГИ-С ГОЛИ ДУМИ...ПФУУУ,ПА СМЕ ВЕРНО ТЬПИ!ТА ЧАК ДРАЗНИМЕ!
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #123 -: Януари 29, 2011, 15:13:39 »
Раздели ТемаНагоре

само не мога да разбера що за КУРТУРА е да надничаш в тема за простаци като не се имаш за такъв - значи кво а опааа СКРИТА ЛИМОНКА
И  аз като доберман си варда лаптопа ,с него съм навсякъде ай съм го ставила веднага са го взели нищо че има други ама моя най нов ..Ся даже към банята са запътих с него замолко да го изкъпя
Ама верно Бибке -права си на кому търси тук ,ясно са написани правилата
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #124 -: Януари 29, 2011, 15:16:13 »
Раздели ТемаНагоре

МИ ТО ТУК НЯМА НА КВО ДРУГО ДА СЕ ДРАЗНИ МАЦКАТА БРЕЙ,ДОБРЕ ЧЕ СМЕ НИЕ CheesyИНАЧЕ ШЕ И СЕ НАСЬЛЗЯТ ОЧИТЕ ДА СЕ ПУЛИ МЕЖДУ ТОКЧЕТАТА,БИКИНИ,ДЕТСКИ РИТАНКИ И КВОТ ТАМ Я ИНТЕРЕСУВА...ЕДНИ ДРЬНКАТ СЬС СТОТИНКИ,А ДРУГИ-С ГОЛИ ДУМИ...ПФУУУ,ПА СМЕ ВЕРНО ТЬПИ!ТА ЧАК ДРАЗНИМЕ!
Бая я окъкъхте!!!! лошо ше и стане кат влезе на линия Shocked
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #125 -: Януари 29, 2011, 15:17:04 »
Раздели ТемаНагоре

Страхотно е чиляк да намери съмишленици ,въййй така бързо минава времето .
Снощи замалко гости те да изритам ,ама мъничкооо остана ,турих да ядат да пият и десерт турих белкем се сетат ,ама не бии стояха до нощите ..
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #126 -: Януари 29, 2011, 15:17:51 »
Раздели ТемаНагоре

ЖИВА ДА НЕ БЯХ TongueМИ СЕГА ОТ СРАМ ДА ВЗЕМЕМЕ ДА СЕ ЕВАКУИРАМЕ?!
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #127 -: Януари 29, 2011, 15:19:14 »
Раздели ТемаНагоре

ЖИВА ДА НЕ БЯХ TongueМИ СЕГА ОТ СРАМ ДА ВЗЕМЕМЕ ДА СЕ ЕВАКУИРАМЕ?!
Аре бързо в землянките ,след наколко часа ша четем ,то шъ е страшно 
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #128 -: Януари 29, 2011, 15:29:40 »
Раздели ТемаНагоре

Вижте кво акууу ша са крийм ,всинца заедно ,дека изчезнахте
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #129 -: Януари 29, 2011, 15:33:18 »
Раздели ТемаНагоре

Вижте кво акууу ша са крийм ,всинца заедно ,дека изчезнахте
Хората ти казаха - трагично е!!! Ше ни докладват за лиготия на публични места Huh?
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #130 -: Януари 29, 2011, 15:35:13 »
Раздели ТемаНагоре

Публикации: 109

оловно войниче

Профил Ел. поща Лично Съобщение (Неактивен)

Re:МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2
« Отговор #530 -: Днес в 15:31:53 »
   Отговори с цитатЦитат Раздели ТемаНагоре
Биляна, благодаря за изчерпателният пост. Да, взимам се на сериозно и стоя зад всяка казана дума от мен. Нямам нищо против спамо-чат темите,хумористичните и подобни, но тази не е такава, нали? Аз нямам нищо против да питаме админа какво мисли по въпроса. Темата е ''Какво ви дразни'' и съм писала по нея. Обидени сте от това, че съм писала ''лиготии'', но и вие четете между редовете- става въпрос за постовете, не за вас дали сте лигли. Малко ли теми има за лиготии?!
Ейра, както виждаш не е приятно да се чете между редовете, но аз за разлика от теб ще ти се извиня! Моля за извинение.
Русамапаумна, по принцип не те чета, но в случая от поста ти успях да разбера, че се отнася за мен и за това ти отговарям:
Предполагам с това за хавлиените кърпи си искала да кажеш, че ти си такава,  а аз
Цитат
ГЮДЕРИЙКА
?! Разбирам, че трябва да е обида, както и това долу, че съм
Цитат
СМОТАНИ СУХАРИ
. Това клони към лична обида(която аз към никой не съм си позволила) и колкото и да ми се иска да ти отговоря подобаващо, възпитанието ми не го позволява. Ще помоля администратор да реагира-има правила за комуникацията във форумите и лични обиди не се допускат. Прочети ги!
 А къде ми е мястото- не си ти тази която ще го определи, нали? Теб няма да ти е приятно да те пратя в 1-ви клас, защото там ти е мястото.
И за да не става съвсем грозно,  спирам- достатъчно се разводни отново темата. Приятен ден!
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #131 -: Януари 29, 2011, 15:38:34 »
Раздели ТемаНагоре

Публикации: 109

оловно войниче

Профил Ел. поща Лично Съобщение (Неактивен)

Re:МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2
« Отговор #530 -: Днес в 15:31:53 »
   Отговори с цитатЦитат Раздели ТемаНагоре
Биляна, благодаря за изчерпателният пост. Да, взимам се на сериозно и стоя зад всяка казана дума от мен. Нямам нищо против спамо-чат темите,хумористичните и подобни, но тази не е такава, нали? Аз нямам нищо против да питаме админа какво мисли по въпроса. Темата е ''Какво ви дразни'' и съм писала по нея. Обидени сте от това, че съм писала ''лиготии'', но и вие четете между редовете- става въпрос за постовете, не за вас дали сте лигли. Малко ли теми има за лиготии?!
Ейра, както виждаш не е приятно да се чете между редовете, но аз за разлика от теб ще ти се извиня! Моля за извинение.
Русамапаумна, по принцип не те чета, но в случая от поста ти успях да разбера, че се отнася за мен и за това ти отговарям:
Предполагам с това за хавлиените кърпи си искала да кажеш, че ти си такава,  а аз
Цитат
ГЮДЕРИЙКА
?! Разбирам, че трябва да е обида, както и това долу, че съм
Цитат
СМОТАНИ СУХАРИ
. Това клони към лична обида(която аз към никой не съм си позволила) и колкото и да ми се иска да ти отговоря подобаващо, възпитанието ми не го позволява. Ще помоля администратор да реагира-има правила за комуникацията във форумите и лични обиди не се допускат. Прочети ги!
 А къде ми е мястото- не си ти тази която ще го определи, нали? Теб няма да ти е приятно да те пратя в 1-ви клас, защото там ти е мястото.
И за да не става съвсем грозно,  спирам- достатъчно се разводни отново темата. Приятен ден!
е що го изпльоска тука - грамотно го прочетох там?Русото е в бункер , аз изчезвам на кучето под опашката докато дойде време за следващия лимит на компа, че децата станаха.....
ай до после
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #132 -: Януари 29, 2011, 15:40:01 »
Раздели ТемаНагоре

А па нема само да бегам там да чета ,нека си го гледкаме тук ,аре бегай до после  Kiss
Който са появи ,пази от врага
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #133 -: Януари 29, 2011, 15:46:41 »
Раздели ТемаНагоре

ОПА,ТУК СЬМ,ВРЬЩАМ СЕ ОТ ОБЯВИТЕ,ЧЕ ИМА БИЗНЕС WinkСЬМНЯВАМ СЕ ЧЕ МАЦКАТА МИ Е НА ОБРАЗОВАНИЕТО,МА КАРАЙ-МОЕТО СИ БЕШЕ ИЗПРОСЕНО CheesyАЗ СЬМ ДЕБЕЛОКОЖА,ТРУДНО СЕ ОБИЖДАМ,ЗАЩОТО СЬМ ЧУВАЛА ЕДНА СЕНТЕНЦИЯ-КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗНАМ УСЕЩАМ ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАМ WinkНЯМАМ ВРЬЗКА С ПСИХОЛОГИКАТА,МА ДОБРЕ Е УСЕТИЛА МАЦКАТА ТОНА МИ,ИЗКАЗА МИ Е ПО-ГРУБ УМИШЛЕНО,ТАКА МЕ Е ПРЕДРАЗПОЛОЖИЛА,А С АДМИН НЯМА ЗАЩО ДА МЕ ПЛАШИ-ЩОМ СЕ РАЗПОЗНАВА В НЯКОИ СИТУАЦИИ-ТОЛКОВА ПО-ЖАЛКО ЗА НЕЯ!КЬДЕТО НЕ МИ Е ПО ВКУСА ПО ПРИНЦИП ИЗБЯГВАМ ДА ВЛИЗАМ,ЗА ДА НЕ СЕ ДРАЗНЯ-ТЯ ПЬК ИМА НЯКЬВ МАЗОХИСТИЧЕН МАНИЕР,СЯКАШ НЕ УСЕЩА ЧЕ ГО ПРИЕХ КАТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!ТА МИЛА-ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ДА ТРЬГНЕШ ПЬРВИ КЛАС ПОНЕ С ДЕТЕТО СИ,ЧЕ МОЕТО ЩЕ Е АБИТУРИЕНТ-ТРЬГВА ПО ПЬТЯ НА МАЙКА СИ,А И ДАНО Я ЗАДМИНЕ Wink
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #134 -: Януари 29, 2011, 15:50:31 »
Раздели ТемаНагоре

ОПА,ТУК СЬМ,ВРЬЩАМ СЕ ОТ ОБЯВИТЕ,ЧЕ ИМА БИЗНЕС WinkСЬМНЯВАМ СЕ ЧЕ МАЦКАТА МИ Е НА ОБРАЗОВАНИЕТО,МА КАРАЙ-МОЕТО СИ БЕШЕ ИЗПРОСЕНО CheesyАЗ СЬМ ДЕБЕЛОКОЖА,ТРУДНО СЕ ОБИЖДАМ,ЗАЩОТО СЬМ ЧУВАЛА ЕДНА СЕНТЕНЦИЯ-КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗНАМ УСЕЩАМ ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАМ WinkНЯМАМ ВРЬЗКА С ПСИХОЛОГИКАТА,МА ДОБРЕ Е УСЕТИЛА МАЦКАТА ТОНА МИ,ИЗКАЗА МИ Е ПО-ГРУБ УМИШЛЕНО,ТАКА МЕ Е ПРЕДРАЗПОЛОЖИЛА,А С АДМИН НЯМА ЗАЩО ДА МЕ ПЛАШИ-ЩОМ СЕ РАЗПОЗНАВА В НЯКОИ СИТУАЦИИ-ТОЛКОВА ПО-ЖАЛКО ЗА НЕЯ!КЬДЕТО НЕ МИ Е ПО ВКУСА ПО ПРИНЦИП ИЗБЯГВАМ ДА ВЛИЗАМ,ЗА ДА НЕ СЕ ДРАЗНЯ-ТЯ ПЬК ИМА НЯКЬВ МАЗОХИСТИЧЕН МАНИЕР,СЯКАШ НЕ УСЕЩА ЧЕ ГО ПРИЕХ КАТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!ТА МИЛА-ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ДА ТРЬГНЕШ ПЬРВИ КЛАС ПОНЕ С ДЕТЕТО СИ,ЧЕ МОЕТО ЩЕ Е АБИТУРИЕНТ-ТРЬГВА ПО ПЬТЯ НА МАЙКА СИ,А И ДАНО Я ЗАДМИНЕ Wink
Тъй -тъй ,ама ся кът на баннат 3 дни ша трябва у фейса  да си гълчим  ,аз не коментирах мойто убразование от е голямо ,а що се отнася до дебелекожието аз съм по голяма от теб русичка ,чак съм дебил на моменти ,трудно почти невъзмможное да се извиня ама май туй искат от мен ..Немоааа -немоаа съ дам тъй лесно
Активен

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: