rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #135 -: Януари 29, 2011, 15:54:58 » |
Нагоре
|
ТА ЗА КВО ТРЯБВА ДА НИ БАННАТ НЕ РАЗБРАХ? СЬМНЯВАМ СЕ ЧЕ СМЕ БИЛИ ГРУБИ,ЕВЕНТУАЛНО ЗА СПАМ,МА НЕ МИ СЕ ВЯРВА-ПИШЕМЕ В СХОДНА ТЕМА...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #136 -: Януари 29, 2011, 15:56:16 » |
Нагоре
|
еееееееее и в кенефа влезнах да ви четем Ми ние пък да се обиждаме ли ако някой в нашТа тема пише ентелегентно? Що влизат и четат? само вижте колко пъти от вчера е прегледана! Значи на всички им харесва сеир да гледат,ама кат ни накажат шъ Омрът от тъпня и няма кво да четът - ще си се дразнят само...............в темите
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #137 -: Януари 29, 2011, 15:59:28 » |
Нагоре
|
еееееееее и в кенефа влезнах да ви четем Ми ние пък да се обиждаме ли ако някой в нашТа тема пише ентелегентно? Що влизат и четат? само вижте колко пъти от вчера е прегледана! Значи на всички им харесва сеир да гледат,ама кат ни накажат шъ Омрът от тъпня и няма кво да четът - ще си се дразнят само...............в темите ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ДРАЗНЯТ ОТ НАС,ОТКОЛКОТО ОТ НЕКОРЕКТНИТЕ!КОЙТО ИСКА ДА ЧЕТЕ И ПИШЕ-ТЕМАТА Е ОТВОРЕНА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #138 -: Януари 29, 2011, 16:01:00 » |
Нагоре
|
То май всеки го кефи купон на чужд гръб ,ама дойде ли сметката всеки бяга ,затуй ша седим тук и ша са браним:)Нека си четат ама ,никой да не съ убижда от написаното ,не се визира никого както нежелаем нас да визират.. Руса ,ша на топнат нещо ша видиш ,аз миналата вечер получих предупреждения на лични от админа да спра да пиша небивалици под обявите ,питах аз обаче каво написах което не отговаря на истината и е в разрез с сата .Ставаше въпрос за Луксозните пантофки..Та ей тъй без нищо мой да изгорим ,да не си мислите че съм се уплашила неее в никакъв случай ,ша са браним до край
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #139 -: Януари 29, 2011, 16:02:13 » |
Нагоре
|
МИЛИЧКИ,ТРЯБВА ДА СТАВАМ-ОТИВАМ НА БАНКЕТЧЕ...И УМНАТААА АЗ ЩЕ СИ НАВАКСАМ ПОСЛЕ,КАТ СЕ НАСЬБЕРЕ МАТ,РЯЛ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #140 -: Януари 29, 2011, 16:05:49 » |
Нагоре
|
То май всеки го кефи купон на чужд гръб ,ама дойде ли сметката всеки бяга ,затуй ша седим тук и ша са браним:)Нека си четат ама ,никой да не съ убижда от написаното ,не се визира никого както нежелаем нас да визират.. Руса ,ша на топнат нещо ша видиш ,аз миналата вечер получих предупреждения на лични от админа да спра да пиша небивалици под обявите ,питах аз обаче каво написах което не отговаря на истината и е в разрез с сата .Ставаше въпрос за Луксозните пантофки..Та ей тъй без нищо мой да изгорим ,да не си мислите че съм се уплашила неее в никакъв случай ,ша са браним до край
ДОБРЕ МИЛА НЯМА ДА КУПУВАМ,Е ПАНТОФИТЕ НАЧИ,ВРЬЩАМЕ МОРЕТО НА ПРИТЕЖАТЕЛКАТА МУ,DHENY ШЕ И ПОДАРИМЕ "КУЧЕГОН"ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА...НА АДМИНА НЕМА МУ ВЗИМАМЕ ФУНКЦИИТЕ,КО ДРУГО НИ ОСТАВА ША СЬ НАПИЯ ОТ МЬКА!ША СИ СВАЛА СУТИЕНА СЕ ИЗСЕКНА В НЕГО,ША РЕВНЕМ И ША НАПРАИМ ЦУНАМИ ОТКЬМ ПЕРНИК ТА ДА ЗАЛЕЕ БУРГАС МА ОТКЬМ КАРНОБАТ...ИХХХХ...УТИАМ СЕ ОТЕЩА САМА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #141 -: Януари 29, 2011, 16:06:56 » |
Нагоре
|
МИЛИЧКИ,ТРЯБВА ДА СТАВАМ-ОТИВАМ НА БАНКЕТЧЕ...И УМНАТААА АЗ ЩЕ СИ НАВАКСАМ ПОСЛЕ,КАТ СЕ НАСЬБЕРЕ МАТ,РЯЛ Върии мила ,изкарай си чудесно и много веселко Мен мъ булии мъдрец (расте) и ша умръ след малкуу Аре до после ,аз засега съм тук ,Чу ли Бибке
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #142 -: Януари 29, 2011, 16:08:51 » |
Нагоре
|
ДОБРЕ МИЛА НЯМА ДА КУПУВАМ,Е ПАНТОФИТЕ НАЧИ,ВРЬЩАМЕ МОРЕТО НА ПРИТЕЖАТЕЛКАТА МУ,DHENY ШЕ И ПОДАРИМЕ "КУЧЕГОН"ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА...НА АДМИНА НЕМА МУ ВЗИМАМЕ ФУНКЦИИТЕ,КО ДРУГО НИ ОСТАВА ША СЬ НАПИЯ ОТ МЬКА!ША СИ СВАЛА СУТИЕНА СЕ ИЗСЕКНА В НЕГО,ША РЕВНЕМ И ША НАПРАИМ ЦУНАМИ ОТКЬМ ПЕРНИК ТА ДА ЗАЛЕЕ БУРГАС МА ОТКЬМ КАРНОБАТ...ИХХХХ...УТИАМ СЕ ОТЕЩА САМА Земима с теб маааа ,танци манции голям кеф ,белкем ми поникне вече мъдреца..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #143 -: Януари 29, 2011, 16:10:05 » |
Нагоре
|
МИЛИЧКИ,ТРЯБВА ДА СТАВАМ-ОТИВАМ НА БАНКЕТЧЕ...И УМНАТААА АЗ ЩЕ СИ НАВАКСАМ ПОСЛЕ,КАТ СЕ НАСЬБЕРЕ МАТ,РЯЛ Върии мила ,изкарай си чудесно и много веселко Мен мъ булии мъдрец (расте) и ша умръ след малкуу Аре до после ,аз засега съм тук ,Чу ли Бибке МЬДРЕЦ ЛИ?!ТВА КВО БЕШЕ АНАЛГИНЧЕ МИЛО, ДА ТИ МИНЕ!А КАК ЩЕ ИЗКАРАМ-НЕЗНАМ...ВЕЧЕ ВСИЧКО СЕ Е НАРЯЗАЛО,ЗАПОЧНАХА ОТ СУТРИНТА,ПОЛОВИНАТА ЕДВА ГИ КАЧИХМЕ В РЕЙСА НА ВРЬЩАНЕ...СЕГА ЩЕ Е ПРЕБРОЯВАНЕ НА ОЦЕЛЕЛИТЕ:(((
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #144 -: Януари 29, 2011, 16:15:09 » |
Нагоре
|
МИЛИЧКИ,ТРЯБВА ДА СТАВАМ-ОТИВАМ НА БАНКЕТЧЕ...И УМНАТААА АЗ ЩЕ СИ НАВАКСАМ ПОСЛЕ,КАТ СЕ НАСЬБЕРЕ МАТ,РЯЛ Върии мила ,изкарай си чудесно и много веселко Мен мъ булии мъдрец (расте) и ша умръ след малкуу Аре до после ,аз засега съм тук ,Чу ли Бибке МЬДРЕЦ ЛИ?!ТВА КВО БЕШЕ АНАЛГИНЧЕ МИЛО, ДА ТИ МИНЕ!А КАК ЩЕ ИЗКАРАМ-НЕЗНАМ...ВЕЧЕ ВСИЧКО СЕ Е НАРЯЗАЛО,ЗАПОЧНАХА ОТ СУТРИНТА,ПОЛОВИНАТА ЕДВА ГИ КАЧИХМЕ В РЕЙСА НА ВРЬЩАНЕ...СЕГА ЩЕ Е ПРЕБРОЯВАНЕ НА ОЦЕЛЕЛИТЕ:((( Щом сте са прибрали всики бива ,кой гол кой бос ,нема значка ,важну е че на преброяването сте точната бройка.Айде тръгвай ,че ша укаснееш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #145 -: Януари 29, 2011, 16:22:35 » |
Нагоре
|
да се изкажа и аз неподготвена - ма за да не ма емнете, че само шпионирам От вчера ви чета в офиса цял ден, ма понеже бях на друг комп и не можах нищо да напиша, щот нямах български на него, пък толкоз работа имах, че едвам сварвах да чета, камо ли да се моря психически с инсталации на разни сложнотии като българските букви в новия комп. Чи така - много добре ги нищите и ги чешете тука всичките наред. Ма хората не могат да ви смогнат на въображението та затуй не смеят да се включат ми само четат... кво да прайм ние завалийките като не ни хрумват такива шарении като на вас Ако измундря нещо таквоз цветисто ще ви го изтипосам или ако си харесам някой панталон без един крачол, ама за сметка на това с подарък втори, ма с три крачола - веднага ще ви го покажа да ми завиждате....
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #146 -: Януари 29, 2011, 16:28:50 » |
Нагоре
|
да се изкажа и аз неподготвена - ма за да не ма емнете, че само шпионирам От вчера ви чета в офиса цял ден, ма понеже бях на друг комп и не можах нищо да напиша, щот нямах български на него, пък толкоз работа имах, че едвам сварвах да чета, камо ли да се моря психически с инсталации на разни сложнотии като българските букви в новия комп. Чи така - много добре ги нищите и ги чешете тука всичките наред. Ма хората не могат да ви смогнат на въображението та затуй не смеят да се включат ми само четат... кво да прайм ние завалийките като не ни хрумват такива шарении като на вас Ако измундря нещо таквоз цветисто ще ви го изтипосам или ако си харесам някой панталон без един крачол, ама за сметка на това с подарък втори, ма с три крачола - веднага ще ви го покажа да ми завиждате.... Разбирам текста многозначно затова ,по добре да замълча за да не нагрубя ,несъзнателно.. Сори ако съм те засегнала ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #147 -: Януари 29, 2011, 16:34:43 » |
Нагоре
|
да се изкажа и аз неп одготвена - ма за да не ма емнете, че само шпионирам От вчера ви чета в офиса цял ден, ма понеже бях на друг комп и не можах нищо да напиша, щот нямах български на него, пък толкоз работа имах, че едвам сварвах да чета, камо ли да се моря психически с инсталации на разни сложнотии като българските букви в новия комп. Чи така - много добре ги нищите и ги чешете тука всичките наред. Ма хората не могат да ви смогнат на въображението та затуй не смеят да се включат ми само четат... кво да прайм ние завалийките като не ни хрумват такива шарении като на вас Ако измундря нещо таквоз цветисто ще ви го изтипосам или ако си харесам някой панталон без един крачол, ама за сметка на това с подарък втори, ма с три крачола - веднага ще ви го покажа да ми завиждате.... Разбирам текста многозначно затова ,по добре да замълча за да не нагрубя ,несъзнателно.. Сори ако съм те засегнала .. Бъркаш. Това е адашчето
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #148 -: Януари 29, 2011, 16:40:10 » |
Нагоре
|
да се изкажа и аз неп одготвена - ма за да не ма емнете, че само шпионирам От вчера ви чета в офиса цял ден, ма понеже бях на друг комп и не можах нищо да напиша, щот нямах български на него, пък толкоз работа имах, че едвам сварвах да чета, камо ли да се моря психически с инсталации на разни сложнотии като българските букви в новия комп. Чи така - много добре ги нищите и ги чешете тука всичките наред. Ма хората не могат да ви смогнат на въображението та затуй не смеят да се включат ми само четат... кво да прайм ние завалийките като не ни хрумват такива шарении като на вас Ако измундря нещо таквоз цветисто ще ви го изтипосам или ако си харесам някой панталон без един крачол, ама за сметка на това с подарък втори, ма с три крачола - веднага ще ви го покажа да ми завиждате.... Разбирам текста многозначно затова ,по добре да замълча за да не нагрубя ,несъзнателно.. Сори ако съм те засегнала .. Бъркаш. Това е адашчето Хехе и аз все още не съм се засегнала, ма ако някой ще ме разнищва - давайте в тая тема - тука обещавам да не се засягам, ама в някоя друга от "по-Ентелегентните теми", може да ми обидите дипломата и тогава знам ли Ей тогава вече ще станем на кълбо....
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #149 -: Януари 29, 2011, 16:44:23 » |
Нагоре
|
Ако дадеш МАТРЯЛ почваме те .хахахахаха тук никой не се обижда ,просто коментирахме няколко обяви .Който е прочел всичко ще разбере.. Ето ти си чела и подразбра за моя подарък ,дънки с един крачол На кълбо с теб след няколко месеца лично ,прекарвам почти цяло лято във Варна ,така че УМНАТА ПС Всичко е майтап ,дано не се приеме лично
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|