eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #150 -: Януари 29, 2011, 16:47:33 » |
Нагоре
|
БИБКА ,РУСА И ДРУГИ СРОДНИ ДУШИ ; Тръгвам на зъбар ,че ша пукна преди да ми поникне мъдреца .. Усещам че тук ша стане ,мазало докато се появим.. С две думи ЗАТИШИЕ ,ПРЕД БУРЯ
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #151 -: Януари 29, 2011, 16:49:30 » |
Нагоре
|
БИБКА ,РУСА И ДРУГИ СРОДНИ ДУШИ ; Тръгвам на зъбар ,че ша пукна преди да ми поникне мъдреца .. Усещам че тук ша стане ,мазало докато се появим.. С две думи ЗАТИШИЕ ,ПРЕД БУРЯ
Това последното го копира от мен Толко ли па ти липсва фантастика Относно пукването - и ти ли искаш лукс саркофаг Аман, значи, човек тамън се уреди и давай юрюш всички след него на скъпите саркофаЦи. Айде пък дано не фъфлиш много след зъбаря
|
|
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 16:54:32 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #152 -: Януари 29, 2011, 16:55:51 » |
Нагоре
|
Това последното го копира от мен Толко ли па ти липсва фантастика Относно пукването - и ти ли искаш лукс саркофаг Аман, значи, човек тамън се уреди и давай юрюш всички след него на скъпите саркофаЦи Отде толкоз акъл в мойта кратуна ,еле ся кат мъъ боли зъбец ..Еййй то като избие мъдреца току-виж съм поумняла.. Разчитам на вас за саркофага ,търси дорде мъ няма на примоция ,глей поне дъно да има ,да не мъ изгубът по пътя .. Инак на дрейте с кво ша ма закопате не държа ,2 леви -2 десни котое. И виж некои НОВИ дънки ,без цип и прани 2 пъти само:))))
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #153 -: Януари 29, 2011, 16:58:09 » |
Нагоре
|
Това последното го копира от мен Толко ли па ти липсва фантастика Относно пукването - и ти ли искаш лукс саркофаг Аман, значи, човек тамън се уреди и давай юрюш всички след него на скъпите саркофаЦи Отде толкоз акъл в мойта кратуна ,еле ся кат мъъ боли зъбец .. Еййй то като избие мъдреца току-виж съм поумняла..Разчитам на вас за саркофага ,търси дорде мъ няма на примоция ,глей поне дъно да има ,да не мъ изгубът по пътя .. Инак на дрейте с кво ша ма закопате не държа ,2 леви -2 десни котое. И виж некои НОВИ дънки ,без цип и прани 2 пъти само:)))) Такава опастност няма. Моите са налични па акъла още го чакам. Относно другото -аман от претенции - 2 пъти прани, не знам си какво. Квот намерим с тва ще те ....
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #154 -: Януари 29, 2011, 17:02:11 » |
Нагоре
|
Всеки чиляк има право да си избере с кво да го копат ,имах си една любима обява ама вече я няма май дамата е фана срам и гъ махна .. ЧИСТО НОВА РОКЛЯ ,СЛАГАНА 1 ПЪТ ПО ПОВОД ,НЕ Е ПРАНА ЗА ДА НЕ Я ПОХАБА И НАПРАВА НЕЩО . НА НЯКОЛКО МЕСТА Е ЛЕКО СЦЕПЕНА ЗАЩОТО МИ ТЕСНЕЕШЕ
Хайде НОВАТА РОКЛЯ ЧАКА НОВАТА СОБСТВЕНИЧКА САМОООООООООООООООО 90,00 ЛВ Ако намерите нещо подобно ,моля кажете ми че скоро ша ставам кума ,размера няма значение ,като е сцепа малко ша са навръ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #155 -: Януари 29, 2011, 17:12:31 » |
Нагоре
|
АЙДЕ БИНКЕ,АЙДЕ ЕРИА-PARTYTIME НА НОВАТА СЕКЦИЯ"МОРЕ"С МЬЖКИТЕ ДОМАШНИ ПАНТОФИ-ПРИМОЦИЯ 30 ЛВ ИКВА БЕШЕ ОНАЯ ПИЖАМА,ДЕТ ТРЕЕШЕ СЕ "НАДЕНЕ"НА "БАЖАЦИТЕ"/ТРЯБВА МИ ЛИНК КЬМ НЕЯ МАЙ Ей,за бажците беше мое откривание........... Значи и ти си в кюпа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #156 -: Януари 29, 2011, 17:14:50 » |
Нагоре
|
АЙДЕ БИНКЕ,АЙДЕ ЕРИА-PARTYTIME НА НОВАТА СЕКЦИЯ"МОРЕ"С МЬЖКИТЕ ДОМАШНИ ПАНТОФИ-ПРИМОЦИЯ 30 ЛВ ИКВА БЕШЕ ОНАЯ ПИЖАМА,ДЕТ ТРЕЕШЕ СЕ "НАДЕНЕ"НА "БАЖАЦИТЕ"/ТРЯБВА МИ ЛИНК КЬМ НЕЯ МАЙ Ей,за бажците беше мое откривание........... Значи и ти си в кюпа аман от скромни...........бе сичките сте си за тука ма са правите на Луксозни пантофи
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #157 -: Януари 29, 2011, 17:20:41 » |
Нагоре
|
АЙДЕ БИНКЕ,АЙДЕ ЕРИА-PARTYTIME НА НОВАТА СЕКЦИЯ"МОРЕ"С МЬЖКИТЕ ДОМАШНИ ПАНТОФИ-ПРИМОЦИЯ 30 ЛВ ИКВА БЕШЕ ОНАЯ ПИЖАМА,ДЕТ ТРЕЕШЕ СЕ "НАДЕНЕ"НА "БАЖАЦИТЕ"/ТРЯБВА МИ ЛИНК КЬМ НЕЯ МАЙ Ей,за бажците беше мое откривание........... Значи и ти си в кюпа аман от скромни...........бе сичките сте си за тука ма са правите на Луксозни пантофи Пантофите какви са 2 леви или 2 десни..Различна номерация или ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #158 -: Януари 29, 2011, 19:31:32 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=130776страхотен цвят! ама много ме притеснява, че няма да ми отива на панталона с единия крачол и с цвят на гнили мушмули, та се двоумя... Някой ако може да ми предложи блузка в подходящ цвят...
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #159 -: Януари 29, 2011, 21:10:01 » |
Нагоре
|
КОЛЕЖКЕЕЕЕЕЕЕЕ ПУСНИ СИГНАЛ!!АЛЮЮЮЮЮ Що ме разлюбихте?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #160 -: Януари 29, 2011, 21:16:09 » |
Нагоре
|
до сега гледах ама такова лайниво...........не намерих . лошото е,че е с един крачол - можеше поне за другия да намерим нещо...........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #161 -: Януари 29, 2011, 21:21:30 » |
Нагоре
|
ahahahahahha,мацки много сте забавни :*
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #162 -: Януари 29, 2011, 21:40:08 » |
Нагоре
|
такаааааааам...тук сьм кво тьрсиме ся?само за какито разбрах,ма май нещо сьм пропуснала
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #163 -: Януари 29, 2011, 21:42:51 » |
Нагоре
|
такаааааааам...тук сьм кво тьрсиме ся?само за какито разбрах,ма май нещо сьм пропуснала нема пропуск - още сме в ефир,зрители много,а онова се затри- отиде един зъб да оправи............всички ли й извадиха.........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #164 -: Януари 29, 2011, 21:44:10 » |
Нагоре
|
такаааааааам...тук сьм кво тьрсиме ся?само за какито разбрах,ма май нещо сьм пропуснала нема пропуск - още сме в ефир,зрители много,а онова се затри- отиде един зъб да оправи............всички ли й извадиха......... споко,са нема смее се зьби,пьк и да Апе многУ аз кат ми дрьпнат мишката за опашката само се чувствам като в усмирителна риза,друго не мое ме запре
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|