eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #165 -: Януари 30, 2011, 08:39:37 » |
Нагоре
|
Добро ютро вааа ,лиглиии ..Ей ма на къде съм . Извинявам се за снощи ,ама немах нет дошъл е късно а па я съм отмъркала ..Зъбеца не ми го извадиха ,само го цепнаха ,в муцуната съм нещо като ГНИЛА ВИШНА .
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #166 -: Януари 30, 2011, 08:43:11 » |
Нагоре
|
Виждам че па са на оплюли ,ееееееее стига де ,кво толкова сме напраили . И второ пришествие да стане па ние ще сме виновни ,Добра титла -СВЕТА ТРОИЦА Руса Бизнес ли има .
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #167 -: Януари 30, 2011, 08:47:54 » |
Нагоре
|
Утроооооооооо,претисних се ,че са ти извадили отровното зъбе и няма да можеш да плюваш като хората.Не ся бой - не ни свалиха за сега от ефир .Викам си - шефа вчера ни напърде и айдеее сички в бункера.....немаше лигня бре....
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #168 -: Януари 30, 2011, 08:55:01 » |
Нагоре
|
Руса,снощи те четох в друга кошара - ма ти със здрания клин ли ходи на банкета?дотрапосай го пак с друг конец и го пусни за продаване - се ще се намери некой!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #169 -: Януари 30, 2011, 08:56:52 » |
Нагоре
|
Утроооооооооо,претисних се ,че са ти извадили отровното зъбе и няма да можеш да плюваш като хората.Не ся бой - не ни свалиха за сега от ефир .Викам си - шефа вчера ни напърде и айдеее сички в бункера.....немаше лигня бре.... Днес лигата ще ме тресе повече ,боли мееееее ,той наместо да ми мине повече ме боли. Виждам че на на Шипка всичко е спокойно и си отдъхнах. Бяфффф решила че днес у фейс ще са лигите .. Шефеее едно голямууу ТЕНКЮЮЮЮЮ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #170 -: Януари 30, 2011, 08:58:46 » |
Нагоре
|
Руса,снощи те четох в друга кошара - ма ти със здрания клин ли ходи на банкета?дотрапосай го пак с друг конец и го пусни за продаване - се ще се намери некой! А неее ,без такива утре и нас ша на оплюят че калпава стока продаваме.Таз лига кога съ е прибрала снощи ,отраното замина??
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #171 -: Януари 30, 2011, 09:00:45 » |
Нагоре
|
Руса,снощи те четох в друга кошара - ма ти със здрания клин ли ходи на банкета?дотрапосай го пак с друг конец и го пусни за продаване - се ще се намери некой! А неее ,без такива утре и нас ша на оплюят че калпава стока продаваме.Таз лига кога съ е прибрала снощи ,отраното замина?? ранко беше,ама аз бех дигнала висока температура и имах само картина без звук ,та не се лигавихме баш....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #172 -: Януари 30, 2011, 09:06:25 » |
Нагоре
|
Руса,снощи те четох в друга кошара - ма ти със здрания клин ли ходи на банкета?дотрапосай го пак с друг конец и го пусни за продаване - се ще се намери некой! А неее ,без такива утре и нас ша на оплюят че калпава стока продаваме.Таз лига кога съ е прибрала снощи ,отраното замина?? ранко беше,ама аз бех дигнала висока температура и имах само картина без звук ,та не се лигавихме баш.... Сакъм ма ,да се не затрийшшш ..Ако има дофтор измежду нази Моля да помага на нашата посестрима !!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #173 -: Януари 30, 2011, 09:15:20 » |
Нагоре
|
не ся бой,такава проклетия като мене не се зарива лесно .така е като нема кой да ме изпоти за да ми излезе болестта - ше риткам,ше риткам па ше ми мине
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #174 -: Януари 30, 2011, 09:21:48 » |
Нагоре
|
не ся бой,такава проклетия като мене не се зарива лесно .така е като нема кой да ме изпоти за да ми излезе болестта - ше риткам,ше риткам па ше ми мине ХА-ХА-ХА-ХА амо тъй е ,щото чесана недочесана !! Ако имаш нужда от помощ насреща съм ,пала магарето и ида ,тамън имам да пращам някои ценни стоки ,кату маратонки секции и т.н личну ша ги достава и на теб ша помогнъ .. Та оти аз съм малко простовата ,би ли ми обяснила какъв е цвета на гнилата вишна ??
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #175 -: Януари 30, 2011, 09:28:34 » |
Нагоре
|
не ся бой,такава проклетия като мене не се зарива лесно .така е като нема кой да ме изпоти за да ми излезе болестта - ше риткам,ше риткам па ше ми мине ХА-ХА-ХА-ХА амо тъй е ,щото чесана недочесана !! Ако имаш нужда от помощ насреща съм ,пала магарето и ида ,тамън имам да пращам някои ценни стоки ,кату маратонки секции и т.н личну ша ги достава и на теб ша помогнъ .. Та оти аз съм малко простовата ,би ли ми обяснила какъв е цвета на гнилата вишна ?? хихихи ми нещо посрано ще да е.айде умната да се изкаже,че и аз съм проЗда.... и Емитата паднаха в землянката - що нема никой друг бра?сички ли спат?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #176 -: Януари 30, 2011, 09:33:55 » |
Нагоре
|
И аз тъй си мислех че цвета е между ла..о и тиква .. Ами спинкат ,само ние неначесаните АЗ И ТИ ставаме рано .Визирам аз и ти да не съ засегне някой ..( ти е Бибка)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #177 -: Януари 30, 2011, 09:36:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #178 -: Януари 30, 2011, 09:38:55 » |
Нагоре
|
Да ти кажа че Русата има нещо гнило ,появи се за малко и изчезна ,да не е заминала на банкетец пак ?? Днес ще има по добро настроение имайки предвид изложените факти (чесани и неначесани)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #179 -: Януари 30, 2011, 09:41:43 » |
Нагоре
|
Да ти кажа че Русата има нещо гнило ,появи се за малко и изчезна ,да не е заминала на банкетец пак ?? Днес ще има по добро настроение имайки предвид изложените факти (чесани и неначесани) може да има бизнес - ако е така: простено да й е,ако не ...........абе може да кърпи клина жената
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|