rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #195 -: Януари 30, 2011, 12:52:36 » |
Нагоре
|
ТОЧНО ТОВА СТЕСНЯВАНЕ МИЛА!ТОЛКОВА КРИВО СА ИЗРЯЗАНИ КРАЧОЛИТЕ,А Е ПРЕЩИПАН И ПЛАТА НА НАЙ-ШИРОКОТО-НА ПРАСЕЦА...НЕ СИ ЛИ ГО ОБРЬЩАЛА ОТВЬТРЕ?МАЗАЛО Е,ДАЙ ПОЩА ДА СНИМАМ ДА ГО ВИДИШ1ИНАЧЕ ОТВЬН Е БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ,МА ЗА ПРЕПРАВЯН И СЬСИПАН КЛИН 14 ЛВ...МАЙ Е МНОЖКО,А! Изтриване | Отговор Отговор » Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: клина От: ianavd ianavd Дата: 29.01.2011. 12:39 kak voo...ti me ybi klina sam go kupila sa6to ot tyk oba4e ne mi stana ,v obqvata mi pisax podrobna informaciq za nego i snimkite otnosno ,nesam vidqla da e 6itmomi4eto kaza 4e go e stesnqvala i tova e az go prodavax za6toto ne mi stana i pri men be6e vav dobro sastoqnie ina4e kak bix go prdala ako nestava Изтриване Re: Re: Re: Re: Re: Re: клина От: rusamapaumna rusamapaumna Дата: 28.01.2011. 20:04 мила,клина е просто...нямам думи-преправян,шит на рька,изрязван,тропосван отвьтре...направо ме разби!искам да ти го вьрна за да не изпростяваме по форумите...нещо по вьпроса?днес го получих,ок,но одеве като го погледнах и ми направи впечатление колко криви са крачолите,обьрнах го отвьтре и полудях!!! ма дай и снимков матриал ДАЙ МИ 5 МИНУТКИ САМО,ДАВАМ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #196 -: Януари 30, 2011, 12:52:46 » |
Нагоре
|
Сега аз снощи споделих с една дружка, че мисля голяма промоция да пускам тука : чисто нови кюлотки, не са дори прани, само един път носени - за 2 седмици, на съседката ми са (живея до циганската махала точно). Тъй като ме трогна твоя случай, предлагам ти, за да я навиеш по-лесно да си приеме клина обратно, да й кажеш, че пращаш подарък - кюлотките. Не е за испускане - ще ги жертвам заради тебе, няма да пускам промоцията, да може да ги пратиш на женичката да се радва ...
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #197 -: Януари 30, 2011, 13:06:04 » |
Нагоре
|
ето красота от сьседния сайт
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #198 -: Януари 30, 2011, 13:07:47 » |
Нагоре
|
има кво да се види,а
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #199 -: Януари 30, 2011, 13:11:04 » |
Нагоре
|
с клинчето в торбата и на адрес и бой мисля аз-И да престанат да пишат на маймунски аз такива- игнор не им ща нищо!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #200 -: Януари 30, 2011, 13:16:35 » |
Нагоре
|
с клинчето в торбата и на адрес и бой мисля аз-И да престанат да пишат на маймунски аз такива- игнор не им ща нищо!
ХЕХИХУХООО...ПОНЕЖЕ СЕ ХВАЛЕХ ЧЕ НЕ СЬМ ПОПАДАЛА НА БОКЛУЦИ И НЕКОРЕКТНИ,С ЕДНО БЕРКОВСКО ИЗКЛЮЧЕНИЕ ОТТУК НО ОТТАТЬК СЬМ С НУЛЕВ РЕЙТИНГ ПОЧТИ И ЩЕ ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mamanabobi
В студеното време ходя до пощата най-много 2 пъти.Моля за разбиране.
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #201 -: Януари 30, 2011, 13:19:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
ДАЙ ЕДНО ГЛАСЧЕ,А ПОСЛЕ АЗ НА ТЕБ 1.Пазя ред до края на деня ,след което давам на първия оставил адреса си на лични. 2.Предпочитам предварително плащане.За нови потребители предварително плащане.С отрицателни оценки-също. 3.Не плащам опаковки.ПУСКАМ НЕЩО СЛЕД КАТО ОСВЕН СУМАТА СА ДОБАВЕНИ И ПОЩЕНСКИТЕ РАЗХОДИ-НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ГИ ПЛАЩАМ.ХАЙДЕ ДА СМЕ КОРЕКТНИ А! 4.Не желая размяна освен с допълнителна уговорка. 5.Връщам стока неотговаряща на описанието. 6.Моля Ви ако желая размяна в обявата ще е отбелязано.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #202 -: Януари 30, 2011, 13:20:07 » |
Нагоре
|
има кво да се види,а Русинката ми,не те разбрах само - със клина ли пойде снощи иле го остави някой да го дозакърпи по-добре?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #203 -: Януари 30, 2011, 13:21:02 » |
Нагоре
|
и нов ник - РУСАИПРЕЦАКАНА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #204 -: Януари 30, 2011, 13:21:44 » |
Нагоре
|
има кво да се види,а Русинката ми,не те разбрах само - със клина ли пойде снощи иле го остави някой да го дозакърпи по-добре? ХИХИИИИИ,ТАА С КЛИНА ЩЕ Я ДУША,МА НЕКА ВЗИМА ВЬЗДУХ ПРЕЗ ДУПКИТЕ,ЧЕ ИМАЧЕ ЩЕ Е ПО-БЬРЗО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #205 -: Януари 30, 2011, 13:21:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #206 -: Януари 30, 2011, 13:23:56 » |
Нагоре
|
и нов ник - РУСАИПРЕЦАКАНА ХИХИИ,НА МЕН НАЛИ МИ ВИДЯ АКЬЛА-ВЕДНАГА СЬМ ГО"ОБЛЯКЛА"ТОЯ НИК
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #207 -: Януари 30, 2011, 13:27:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #208 -: Януари 30, 2011, 13:28:27 » |
Нагоре
|
Клина и го върни да се удуши сама с него ,ще и е по зор А иначе аз на такива пари дето са изкарани по такъв начин им пожелавам свещи да си купят от по 10 стотинки ,че ще са повечко бройки! Грубо ама е така.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #209 -: Януари 30, 2011, 13:29:47 » |
Нагоре
|
Клина и го върни да се удуши сама с него ,ще и е по зор А иначе аз на такива пари дето са изкарани по такъв начин им пожелавам свещи да си купят от по 10 стотинки ,че ще са повечко бройки! Грубо ама е така. Е ПРАВА СИ...МА ВИЖ КАК МИ ГО КАЗА-"КАКВОООООО"!АКО БИЛ ЛОШ НЯМАЛО ДА ГО ПРОДАВА...МИ ЩО НЕ ГО Е ЗАПАЗИЛА ЗА СЕБЕ СИ?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|