rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #225 -: Януари 30, 2011, 14:11:01 » |
Нагоре
|
Русоооооо ,дека си ма ,па ли за купон се стягаш .Няма да стане на твойта ,видя ли кът ни прайш на инат ,кви клинове получаваш ,дай си адресу на ЛС да ти пратя едно дънки доволна да останеш..
УФ,ПРОВЕРЯВАХ ТАА ОТКЬДЕ БЕШЕ-ПЛЕВЕН,БЛОК МИЗИЯ ТО КРИВОКРАКА ЛИ,КРИВОГЛЕДА ЛИ ПЛЕВЕНЧАНКА НАЧИ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #226 -: Януари 30, 2011, 14:13:11 » |
Нагоре
|
Русоооооо ,дека си ма ,па ли за купон се стягаш .Няма да стане на твойта ,видя ли кът ни прайш на инат ,кви клинове получаваш ,дай си адресу на ЛС да ти пратя едно дънки доволна да останеш..
дънкиту ако не си го трапосала отвътри няма да й хареса МДАМ,АЗ ПО ПО-РАЗРЬФАНКУТУ СИ ПАДАМ БРЕ!ИЛИ С ДВА ЛЕВИ КРАЧОЛА,ИЛИ С УМРЕЛА ГЬСКА НЕЩО...ИЛИ КАТ ЗА У РАМКА/МНОГО ДА НЕ СЕ ПИПА ДА СЕ НЕ РАЗПАДНЕ/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #227 -: Януари 30, 2011, 14:14:33 » |
Нагоре
|
дънкиту ако не си го трапосала отвътри няма да й хареса МДАМ,АЗ ПО ПО-РАЗРЬФАНКУТУ СИ ПАДАМ БРЕ!ИЛИ С ДВА ЛЕВИ КРАЧОЛА,ИЛИ С УМРЕЛА ГЬСКА НЕЩО...ИЛИ КАТ ЗА У РАМКА/МНОГО ДА НЕ СЕ ПИПА ДА СЕ НЕ РАЗПАДНЕ/ ОПААА...ДЬНКИ...Я ДАЙ ДА ВИДЯ КАКВА ЧАСТ ОТ МЕН ЩЕ ВЛЕЗЕ В ТЯХ?РАЗМЕРИ ПЛССС?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #228 -: Януари 30, 2011, 14:15:46 » |
Нагоре
|
Ами закъде без теб ма Бибке ,сватята съ опъва ама ша е навийм да нъ води ,оти като пукне лято ,право при мен на морето ,то шъ е единнн животтттт ,танци-манци под маси върху масии.. Някои мами мъ знаят ,и бая съ чудеха уж съм от ПЛовдив пък пакетите и записите морето .На ушо ша ви кажа къде ,че инак бая кандидатки ша има Аре мъ ,мойте дънки са с един крачол ама я сега решим от на тати пунтулона другия крачол ,мой ли съ излагам пред сватята Ама съ маркови РИПЛЕЙ 280ЛВ съм броила
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #229 -: Януари 30, 2011, 14:16:29 » |
Нагоре
|
Божеееееееееееееее една кака в другата кошара веч ме изкарва извън равновесие и нейните магазина ВУ.!!!Ша отворя консервена кутия и тя оттам пак ще ме преследва........ма нераЗбрано - ем каза, няма да пише повече.........и се се изказва след всеки!
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #230 -: Януари 30, 2011, 14:17:19 » |
Нагоре
|
дънкиту ако не си го трапосала отвътри няма да й хареса МДАМ,АЗ ПО ПО-РАЗРЬФАНКУТУ СИ ПАДАМ БРЕ!ИЛИ С ДВА ЛЕВИ КРАЧОЛА,ИЛИ С УМРЕЛА ГЬСКА НЕЩО...ИЛИ КАТ ЗА У РАМКА/МНОГО ДА НЕ СЕ ПИПА ДА СЕ НЕ РАЗПАДНЕ/ ОПААА...ДЬНКИ...Я ДАЙ ДА ВИДЯ КАКВА ЧАСТ ОТ МЕН ЩЕ ВЛЕЗЕ В ТЯХ?РАЗМЕРИ ПЛССС? Талия 40см ханш 49см .БАЖАК - колкото си го тропосаш толкова ша ти е широк
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #231 -: Януари 30, 2011, 14:19:33 » |
Нагоре
|
Божеееееееееееееее една кака в другата кошара веч ме изкарва извън равновесие и нейните магазина ВУ.!!!Ша отворя консервена кутия и тя оттам пак ще ме преследва........ма нераЗбрано - ем каза, няма да пише повече.........и се се изказва след всеки!
Ти па оти четеш да ти съ размивът мислите ,стой си тук и нема да те боли глава ..Знам е какъта четоф ама сутринта .. То май всички тук масово се обличат от ВУ ама се правят на ощипани моми..Най мразя кифли да ми се правят на КРОАСАНИ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #232 -: Януари 30, 2011, 14:20:05 » |
Нагоре
|
Ами закъде без теб ма Бибке ,сватята съ опъва ама ша е навийм да нъ води ,оти като пукне лято ,право при мен на морето ,то шъ е единнн животтттт ,танци-манци под маси върху масии.. Някои мами мъ знаят ,и бая съ чудеха уж съм от ПЛовдив пък пакетите и записите морето .На ушо ша ви кажа къде ,че инак бая кандидатки ша има Аре мъ ,мойте дънки са с един крачол ама я сега решим от на тати пунтулона другия крачол ,мой ли съ излагам пред сватята Ама съ маркови РИПЛЕЙ 280ЛВ съм броила АБРЕ,ТИ ДА НЕ МИ ПРАЩАШ И АРМАГАН ОТ МЬЖО ТИ,ТА МИ ИСКАШ 280 КИНТИ?ТОА АРМАГАН СЬМ ГУ ВИЖДАЛА ВЕЧЕ,ОТИВА КЬМ ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ Я ВИЖ КВО НАБАРАХ...НЯКОЙ РАЗМЬТИЛ ВОДИ ОТТАТЬК,САМО БИБКА-РИБКА НЕЗАСЕГНАТА...МА АЗ,КЬВТО СЬМ ШАРАН И СЬМ СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО,МАЙ ШЕ ОТНЕСА ПЛУВКАТА.... http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=130754&cat=500
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #233 -: Януари 30, 2011, 14:22:10 » |
Нагоре
|
УФ...КВО СЬМ КОПИРАЛА БРЕЕЕ ТВА СТАРО ВЕЧЕ,НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБСЬЖДАНЕ,ИСКАХ ДА ПЕЙСТНА НЕЩО ОТ АДМИНА КАРАЙ/СЕ ЕДНО НЕ СЬМ ПИСАЛА ПРЕДНОТО/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #234 -: Януари 30, 2011, 14:24:13 » |
Нагоре
|
УФ...КВО СЬМ КОПИРАЛА БРЕЕЕ ТВА СТАРО ВЕЧЕ,НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБСЬЖДАНЕ,ИСКАХ ДА ПЕЙСТНА НЕЩО ОТ АДМИНА КАРАЙ/СЕ ЕДНО НЕ СЬМ ПИСАЛА ПРЕДНОТО/ тамън се пуля за кво иде реч? ?де ма дай да чета и да се намесвам! един за всички - всички за еднин -няма да се цепя от колектива
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #235 -: Януари 30, 2011, 14:24:21 » |
Нагоре
|
Ами закъде без теб ма Бибке ,сватята съ опъва ама ша е навийм да нъ води ,оти като пукне лято ,право при мен на морето ,то шъ е единнн животтттт ,танци-манци под маси върху масии.. Някои мами мъ знаят ,и бая съ чудеха уж съм от ПЛовдив пък пакетите и записите морето .На ушо ша ви кажа къде ,че инак бая кандидатки ша има Аре мъ ,мойте дънки са с един крачол ама я сега решим от на тати пунтулона другия крачол ,мой ли съ излагам пред сватята Ама съ маркови РИПЛЕЙ 280ЛВ съм броила АБРЕ,ТИ ДА НЕ МИ ПРАЩАШ И АРМАГАН ОТ МЬЖО ТИ,ТА МИ ИСКАШ 280 КИНТИ?ТОА АРМАГАН СЬМ ГУ ВИЖДАЛА ВЕЧЕ,ОТИВА КЬМ ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ Я ВИЖ КВО НАБАРАХ...НЯКОЙ РАЗМЬТИЛ ВОДИ ОТТАТЬК,САМО БИБКА-РИБКА НЕЗАСЕГНАТА...МА АЗ,КЬВТО СЬМ ШАРАН И СЬМ СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО,МАЙ ШЕ ОТНЕСА ПЛУВКАТА.... http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=130754&cat=500Сваооо ,мъж немам и не ми требва .Дънкито и в момента е толкоз кинти ама дъщяри ми ги отряза да си ги прай къси ,отряза единия крачол и ги заряза ,аз щях да е удуша разбирасе..Като казвам че имам с един крачол оти не ми вервате . Къв е тоя потник ма ,немоа намера темата за него
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #236 -: Януари 30, 2011, 14:25:42 » |
Нагоре
|
Русааа ,прати ми го да се намеса и аз ако мога ,не нъ изоставяй
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #237 -: Януари 30, 2011, 14:27:49 » |
Нагоре
|
Ами закъде без теб ма Бибке ,сватята съ опъва ама ша е навийм да нъ води ,оти като пукне лято ,право при мен на морето ,то шъ е единнн животтттт ,танци-манци под маси върху масии.. Някои мами мъ знаят ,и бая съ чудеха уж съм от ПЛовдив пък пакетите и записите морето .На ушо ша ви кажа къде ,че инак бая кандидатки ша има Аре мъ ,мойте дънки са с един крачол ама я сега решим от на тати пунтулона другия крачол ,мой ли съ излагам пред сватята Ама съ маркови РИПЛЕЙ 280ЛВ съм броила АБРЕ,ТИ ДА НЕ МИ ПРАЩАШ И АРМАГАН ОТ МЬЖО ТИ,ТА МИ ИСКАШ 280 КИНТИ?ТОА АРМАГАН СЬМ ГУ ВИЖДАЛА ВЕЧЕ,ОТИВА КЬМ ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ Я ВИЖ КВО НАБАРАХ...НЯКОЙ РАЗМЬТИЛ ВОДИ ОТТАТЬК,САМО БИБКА-РИБКА НЕЗАСЕГНАТА...МА АЗ,КЬВТО СЬМ ШАРАН И СЬМ СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО,МАЙ ШЕ ОТНЕСА ПЛУВКАТА.... http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=130754&cat=500Сваооо ,мъж немам и не ми требва .Дънкито и в момента е толкоз кинти ама дъщяри ми ги отряза да си ги прай къси ,отряза единия крачол и ги заряза ,аз щях да е удуша разбирасе..Като казвам че имам с един крачол оти не ми вервате . Къв е тоя потник ма ,немоа намера темата за него ПФФ-АЙДЕ-ШЕСТА ГЛУХА!!!КАТ СИ МАНЕРИШ МЬЖ ДА СЕ ОБАДИШ ЗА СВАКЯ!МОЯ СЕ ПАЗАРИ ЗА МЛАДА СВАКЯ,ПО-УБАВКА,АЗ ПЬК ИСКАМ СВАТ-МАЧО,ДА Е КОРЕННО РАЗЛИЧЕН ОТ ТВА,ДЕТ МИ Е ПОД РЬКА!ОТИ МОЯ Е СЕГА У"МНОГО МЕ ДРАЗНИ ПОЛОВИНКАТА"МА КЬДЕ ШЕ ОТИДЕ ОЩЕ...НЕ СЕ ЗНАЕ-МОЖЕ БИ ПРИ ТВОЯ АЕ,СИ ГЛЕДАМЕ МЛАДИТЕ ЗАЕДНО,ТРИ ГОДИНКИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТЯХ-ДАЖЕ ШЕ СИ РАСТАТ ЗАЕДНО,ПА И НИЕ ШЕ ПОРАСНЕМ ПОКРАЙ ТЕХ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #238 -: Януари 30, 2011, 14:30:52 » |
Нагоре
|
ТОБИТООО,И ТИ НЕ СИ ПО-РАЗЛИЧНО БРЕ!http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=130754&cat=500-КВИ СА ТИЯ СКРЬНДЗАВИ ДРЕШКИ,АМ?!СКРИЛА РЬКАВИТЕ,ПОСЛЕ ОТДЕЛНО ДА ГИ ПУСКА!А МА ХАААА Tongue Cheesy Cheesy Cheesy иеййййййййтц веднага ма проверихте значи ще си уморя чавето от глад заради вашите писания - добре че има баба горкото ТЕ ТИ МИЛО,ТОБИТО ОТНЕСЕ КОМЕНТАР ЗА ПОТНИКА ДЕТ СЕ ЧУДИШ ЩО Е ТУК,ТО ОТ СКУКА КАТ МЕ ЗАРЕЗАХТЕ ОДЕВЕ...ТЬРСЕХ СИ СЬБЕСЕДНИК
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #239 -: Януари 30, 2011, 14:32:07 » |
Нагоре
|
КАКВИ СА ТИЯ МАГАЗИНИ "ВУ"?АЗ СЬМ ОТ СЕЛО,НЕМА ГИ ОКОЛО ЦАРЕВИЧАКА?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|