rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #270 -: Януари 30, 2011, 15:07:27 » |
Нагоре
|
КОЛКО СТРАНИЦИ ЛИ?МИ ОСВЕН ДА НЕ ВЛИЗАМ И ДА СЕ КЬПЯ,ТАКА СЕ ЗАКОНТРИХ ПРЕД КОМПА,ЧЕ...МОИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА МИ ПРОДУМАТ КВОТ И ДА Е ФЕЙСА МИ Е ИРЕНА ВЕЛИНОВААА,ШЕ МЕ ПОЗНАЕШ ПО СНИМКАТА,ДОМА МИ Е ШИРОКО ОТВОРЕН,ТА ЧАК ЗНАЕ ЛИ СЕ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #271 -: Януари 30, 2011, 15:09:34 » |
Нагоре
|
КОЛКО СТРАНИЦИ ЛИ?МИ ОСВЕН ДА НЕ ВЛИЗАМ И ДА СЕ КЬПЯ,ТАКА СЕ ЗАКОНТРИХ ПРЕД КОМПА,ЧЕ...МОИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА МИ ПРОДУМАТ КВОТ И ДА Е ФЕЙСА МИ Е ИРЕНА ВЕЛИНОВААА,ШЕ МЕ ПОЗНАЕШ ПО СНИМКАТА,ДОМА МИ Е ШИРОКО ОТВОРЕН,ТА ЧАК ЗНАЕ ЛИ СЕ Аре влизай съ къпи ,аз да похапна малку че почва пак болкииииииии ,ебахти мъдреца умориме ..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #272 -: Януари 30, 2011, 15:13:07 » |
Нагоре
|
леле,а посмял некой админ ни блокне темата...направо ви каня у фейса ма тук..по-яко Desislava Gospodinova Бибка е в кюпа у фейса ,намери мъ че мой там да продължи пупоня ама не мисля ШЕФА Е С ДОБРО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ,РАЗБИРА НИ А И НИЕ ТУК НЕ ВРЕДИМ НА НИКОЙ ехееее 18 страници. довечера ще имам забавно четиво ,докато бдя над малката Мила ,до довечера колко ще стане мисля че още едно бебче мой да изгледаш ааа едно ми стига ,че и то дивак си пада,ако имам две вии не моеете ми смогнете Само матрял да намерим в почивката и странициша има и за внуци да отгледаш ..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #273 -: Януари 30, 2011, 15:14:51 » |
Нагоре
|
БИБКЕ,Я ВИЖ ДАЛИ ТЕ ФЕЙСНАХ?МАЛИИИИ,ЕРИА,КАТО ВИДЯХ ШКОРПИЛОВЦИ И НАСТРЬХНАХ...ТАМ КВИ СПОМЕНИ МАМЕ С МОЯ...МАЗАЛО...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #274 -: Януари 30, 2011, 15:15:33 » |
Нагоре
|
Обявявам кратка почивка ,да поапнем позамием и т.н Бибка съ изнеси ейй така ,като от народното събрание и ще бъде санкционирана
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #275 -: Януари 30, 2011, 15:16:20 » |
Нагоре
|
БИБКЕ,Я ВИЖ ДАЛИ ТЕ ФЕЙСНАХ?МАЛИИИИ,ЕРИА,КАТО ВИДЯХ ШКОРПИЛОВЦИ И НАСТРЬХНАХ...ТАМ КВИ СПОМЕНИ МАМЕ С МОЯ...МАЗАЛО... Там шъ та вода цялоооооооооо лято ,там съм по 4 месеца ,доволна ли си свао
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #276 -: Януари 30, 2011, 15:17:16 » |
Нагоре
|
БИБКЕ,Я ВИЖ ДАЛИ ТЕ ФЕЙСНАХ?МАЛИИИИ,ЕРИА,КАТО ВИДЯХ ШКОРПИЛОВЦИ И НАСТРЬХНАХ...ТАМ КВИ СПОМЕНИ МАМЕ С МОЯ...МАЗАЛО... Там шъ та вода цялоооооооооо лято ,там съм по 4 месеца ,доволна ли си свао ЕМ ЧЕ КАК...ИМАХМЕ ТАМ СЕМЕЙНИ ПРИЯТЕЛИ,ДЬРЖАХА ЕДНА ПЕРНИШКА СТАНЦИЯ-НА "СТОМАНА"МАЙ БЕШЕ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #277 -: Януари 30, 2011, 15:19:08 » |
Нагоре
|
БИБКЕ,Я ВИЖ ДАЛИ ТЕ ФЕЙСНАХ?МАЛИИИИ,ЕРИА,КАТО ВИДЯХ ШКОРПИЛОВЦИ И НАСТРЬХНАХ...ТАМ КВИ СПОМЕНИ МАМЕ С МОЯ...МАЗАЛО... Там шъ та вода цялоооооооооо лято ,там съм по 4 месеца ,доволна ли си свао ЕМ ЧЕ КАК...ИМАХМЕ ТАМ СЕМЕЙНИ ПРИЯТЕЛИ,ДЬРЖАХА ЕДНА ПЕРНИШКА СТАНЦИЯ-НА "СТОМАНА"МАЙ БЕШЕ... Аз само нашти бунгала си знам и бара ,за друго немам време,ама кат додеш ша съ огледам МАХАМ СЪ ЗА ЧАС И ПОСЛЕ СЪМ НА ЛИНИЯ ДО НОЩА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #278 -: Януари 30, 2011, 15:21:34 » |
Нагоре
|
БИБКЕ,Я ВИЖ ДАЛИ ТЕ ФЕЙСНАХ?МАЛИИИИ,ЕРИА,КАТО ВИДЯХ ШКОРПИЛОВЦИ И НАСТРЬХНАХ...ТАМ КВИ СПОМЕНИ МАМЕ С МОЯ...МАЗАЛО... Там шъ та вода цялоооооооооо лято ,там съм по 4 месеца ,доволна ли си свао ЕМ ЧЕ КАК...ИМАХМЕ ТАМ СЕМЕЙНИ ПРИЯТЕЛИ,ДЬРЖАХА ЕДНА ПЕРНИШКА СТАНЦИЯ-НА "СТОМАНА"МАЙ БЕШЕ... Аз само нашти бунгала си знам и бара ,за друго немам време,ама кат додеш ша съ огледам МАХАМ СЪ ЗА ЧАС И ПОСЛЕ СЪМ НА ЛИНИЯ ДО НОЩА ОК ПУСКАМ ТЕ И АЗ ТРЯ ДА СТАНА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #279 -: Януари 30, 2011, 15:25:35 » |
Нагоре
|
Сакам и язе на Шкорпиловци Отблеях се, четох друга тема и разбрах оти ги сакате тез саркофази. Напазари ли сте, нема а си платите и ще одите да мрете
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #280 -: Януари 30, 2011, 15:57:26 » |
Нагоре
|
Сакам и язе на Шкорпиловци Отблеях се, четох друга тема и разбрах оти ги сакате тез саркофази. Напазари ли сте, нема а си платите и ще одите да мрете Дааааа тъй тъй ,ама ние сме кучета лесно няма да мрем ,които е за шкорпиловци моля да се включи в темата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #281 -: Януари 30, 2011, 15:58:53 » |
Нагоре
|
ДЕ БРЕЕЕЕЕЕЕ,КАЖИ ИМ ЧЕ ШЕ МРЕМЕ,МА ДА ЗНАЯТ-ОТ КЕФФФФ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #282 -: Януари 30, 2011, 16:01:14 » |
Нагоре
|
Някой беше ли писал тук за въпросната дама? Ето и обявката, за да имате матриал http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=131214&cat=118колко да миришат дрехите? няма да е много. Зависи колко са носени обувките дето седят до гардероба в коридора
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #283 -: Януари 30, 2011, 16:05:09 » |
Нагоре
|
БААСИ МААТА...NO COMMENT!!!А МОЕ ПРИЯТЕЛЧЕ СЬС СТИЛ СЕ Е ЗАПИСАЛА ПОД НЕЯ...БАССИ...СА ШЕ Я ПИТАМ МИМКАТА КВО Е ТЬРСИЛА ОТ ПАРЦАЛЯЦИТЕ И...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #284 -: Януари 30, 2011, 16:09:52 » |
Нагоре
|
Разкажете ми малко повече ,аз нищо незнам ,дори съм обещала дрешки за детето на тази дама ,верно бе ораааа оти съм толкова непросветена ,РУСООО ОТИ НЕ СИ МА СВЕТНАЛА МА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|