rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #285 -: Януари 30, 2011, 16:13:02 » |
Нагоре
|
ТУК НИ Е БИБКАТААА НА КОЙ СИ ОБЕЩАЛА ДРЕШКИ?МИМЕН4ЕТО ИЛИ НА ТАЗ МАЦКА С ОБЯВАТА?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #286 -: Януари 30, 2011, 16:19:40 » |
Нагоре
|
ТУК НИ Е БИБКАТААА НА КОЙ СИ ОБЕЩАЛА ДРЕШКИ?МИМЕН4ЕТО ИЛИ НА ТАЗ МАЦКА С ОБЯВАТА? С обявата ма ,не мименцето .Ама аз нали немам малко дете ,та ся проса от етърва ми
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #287 -: Януари 30, 2011, 16:25:39 » |
Нагоре
|
ОООООоо ти ли си дето толкова те хвали по форумите? Щяла си да и пращаш дрешки, ама перфектни не като они от ВУ Гледай да не са от ВУ, че тя носи само маркови дрешки. И колко големи дрешки, нейното дете носело за 3-4год.? А да поясня за дамата. Тя се изказва неподготвена във всички теми където има и малко споменато за ВУ. И навсякъде вика ооо аз такива дрешки не, ама имала 2-3 де то това не се брои. Миришели много от втората, ама дали повече миришат от нейните не разбрах
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #288 -: Януари 30, 2011, 16:30:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #289 -: Януари 30, 2011, 16:32:12 » |
Нагоре
|
искам да се включа пак неподготвена - не сварих навреме да направя забележката. Някой беше писал за промоционалните ми кюлотки от съседката от циганската махала, че били втора употреба ... Ми няма такова нещо! Те са чисто нови - официални, носени са един път за две седмици, обаче не са изпрани нито веднъж, за да не се развали офицЯлния плат и фасон на гащурата. И ако ще се обиждаме така - няма вече да ви правя промоции...
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #290 -: Януари 30, 2011, 16:35:14 » |
Нагоре
|
ОООООоо ти ли си дето толкова те хвали по форумите? Щяла си да и пращаш дрешки, ама перфектни не като они от ВУ Гледай да не са от ВУ, че тя носи само маркови дрешки. И колко големи дрешки, нейното дете носело за 3-4год.? А да поясня за дамата. Тя се изказва неподготвена във всички теми където има и малко споменато за ВУ. И навсякъде вика ооо аз такива дрешки не, ама имала 2-3 де то това не се брои. Миришели много от втората, ама дали повече миришат от нейните не разбрах
Сигурно съм аз ,съжалих е а и много форумите не ги четях.. Да така ми каза че деето носело дрехи за 4 години и като е попитах колко кг е оказа се нормални 13кг Мойта дъщеря беше 13 кг на 1 година и дрешките за връстниците и ставаха.ама както и да е аз се заех да търся дрехи за 4 годишно:)) Тя русата е виновна не ме е светнала
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #291 -: Януари 30, 2011, 16:38:03 » |
Нагоре
|
ти ли имаше дънки с 1 крачол вземай панталона с цепнато по крачола, може да не е чак до горе. По-малко - ще е до коляното Ако не ти пасне на дънките го тропосай и го ПРОДАЙ на русата за 5лв. Всички на далавера. Хем ти ако можеш ще си направиш дънките да стават за носене или поне за продаване. Другия крачол го дай на русата като се сватосате ще ходите с еднакви панталони. Ако не стане здраве да е . Продай го на русата за 5лв, не са като 12. Тя няма да забележи бял конец на черен панталон тя свикнала
|
|
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 16:43:19 от aneliq38 »
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #292 -: Януари 30, 2011, 16:39:50 » |
Нагоре
|
искам да се включа пак неподготвена - не сварих навреме да направя забележката. Някой беше писал за промоционалните ми кюлотки от съседката от циганската махала, че били втора употреба ... Ми няма такова нещо! Те са чисто нови - официални, носени са един път за две седмици, обаче не са изпрани нито веднъж, за да не се развали офицЯлния плат и фасон на гащурата. И ако ще се обиждаме така - няма вече да ви правя промоции... Пращай гащите вземам ги ,давай адрес на ЛС и умната с цената
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #293 -: Януари 30, 2011, 16:41:26 » |
Нагоре
|
ти ли имаше дънки с 1 крачол вземай панталона с цепнато по крачола, може да не е чак до горе. По-малко ще е до коляното Ако не ти пасне го тропосай го ПРОДАЙ на русата за 5лв. Всички на далавера.
Вече съ спазарихме с русото ,ша и го давам на ПРИМОЦИЯ оти ша и подара още един крачол ,той няма отношение в цената.хахахаха
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #294 -: Януари 30, 2011, 16:48:51 » |
Нагоре
|
Мащам съ замалко ,ще ида да пия едно чайче с дружка ,ама на бързо ,няма дълго време да ви озтавям Не плачете скоро се връщам ,не съм като БИБКА изчезва без даже да ни каже
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #295 -: Януари 30, 2011, 17:30:47 » |
Нагоре
|
Таз горката Гитадам ли е какво ли е опищя света. Сутринта и мен ме подкара, че й направих забележка. То такава врява да Бога никой не е вдигал Пък и снимки не виждам. Искам панталона дет мирише и е с порнато на крачола, да не ме преварите еййййй
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #296 -: Януари 30, 2011, 17:35:11 » |
Нагоре
|
тя опищя всички, не си само ти, Емс май всички я разбраха че не може да си купи и затова казва това не го искам конфликтна личност ми се вижда, ама сигурно или сама ще се омете или някой ще и помогне ако продължава в същия дух
Снимките не само ти не ги виждаш. Може сега да е отишла до ВУ и да снима, и да мери там. Тя като ги купи от магазина ще са си чисто нови. Той панталона е за eria, че да използва другия крачол за дънките. Ще го тропоса и ще го продаде на русата. Ако русата има голям късмет може да е с два леви крачола. Като не можахме да я уредим с обувки за мъжо, поне сега да и помогнем на милата
ПП: Оспамихме ви смешната темичка, ама като ви няма да давате тон...
|
|
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 17:39:42 от aneliq38 »
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #297 -: Януари 30, 2011, 17:39:47 » |
Нагоре
|
Обявявам кратка почивка ,да поапнем позамием и т.н Бибка съ изнеси ейй така ,като от народното събрание и ще бъде санкционирана
не ме номинирайтееееееееееее,дръпнаха ми шалтера! само понадничвам за секунда и пак ше бегам,довечера кат приспа челядта и вампира Феро ще се явнем за повече и ще дам отчет....
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #298 -: Януари 30, 2011, 17:41:42 » |
Нагоре
|
тя опищя всички, не си само ти, Емс май всички я разбраха че не може да си купи и затова казва това не го искам конфликтна личност ми се вижда, ама сигурно или сама ще се омете или някой ще и помогне ако продължава в същия дух
Той панталона е за eria, че да използва другия крачол за дънките. Ще го тропоса и ще го продаде на русата. Ако русата има голям късмет може да е с два леви крачола. Като не можахме да я уредим с обувки за мъжо, поне сега да и помогнем на милата
ПП: Оспамихме ви смешната темичка, ама като ви няма да давате тон...
Еййййййййй Нели, първо добре дошла при ненормалните. ВЪЗМУТЕНА СЪМ Как опуснах порнатият панталон купуван от ВУ преди 10 години Не знам тая що и как се жалва ама всички я разбрахме. Направих си труда да й погледна нейните коментари ..... 8 страници възмутена съм, огорчена съм, ама те не ме разбират, ама не знам кво. Аман.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #299 -: Януари 30, 2011, 17:44:38 » |
Нагоре
|
Обявявам кратка почивка ,да поапнем позамием и т.н Бибка съ изнеси ейй така ,като от народното събрание и ще бъде санкционирана
не ме номинирайтееееееееееее,дръпнаха ми шалтера! само понадничвам за секунда и пак ше бегам,довечера кат приспа челядта и вампира Феро ще се явнем за повече и ще дам отчет.... Оправданиа нет дорогой
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|