bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #300 -: Януари 30, 2011, 17:48:04 » |
Нагоре
|
Обявявам кратка почивка ,да поапнем позамием и т.н Бибка съ изнеси ейй така ,като от народното събрание и ще бъде санкционирана
не ме номинирайтееееееееееее,дръпнаха ми шалтера! само понадничвам за секунда и пак ше бегам,довечера кат приспа челядта и вампира Феро ще се явнем за повече и ще дам отчет.... Оправданиа нет дорогой ......ма трябва и да ме дочешат,че съм чешана ама не баш........и се връщам все пак требе да ми мине лошотията,да не дразня народа с нервност
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #301 -: Януари 30, 2011, 18:10:18 » |
Нагоре
|
Аз отдавна съм тук, Еми, но не исках да се издавам Аз я следя тая като Шерлок. Верно е това че постоянно е възмутена и ненагл.... Да си носи марковите дрехи из пловдив и да не се занимава с нас, че Не плачкай, мило ще прежаля едни маркови пантлони. Ей сега ще изтичам до втората и ще ти купя. Ще му отрежа крачолчето. Кое искаш - лявото, дясното? До къде - до коляно, до горе или изобщо да я няма едната страна? Работм по екстравагантни поръчки всякакви. Ама да знаеш скъпичко ще ти излезе, че ще е ръчна изработка, избродирано с бод тип тропоска с пембян конец. ПП: И съм Ани. Ех хвана ме простотията с вас, ама тя кога ли ме е пускала де. Даже и лиготията. Чакай да си сложа лигавчето на малкия. Направо пластмасовия, че да си събирам матриала.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #302 -: Януари 30, 2011, 18:20:48 » |
Нагоре
|
Аз отдавна съм тук, Еми, но не исках да се издавам Аз я следя тая като Шерлок. Верно е това че постоянно е възмутена и ненагл.... Да си носи марковите дрехи из пловдив и да не се занимава с нас, че Не плачкай, мило ще прежаля едни маркови пантлони. Ей сега ще изтичам до втората и ще ти купя. Ще му отрежа крачолчето. Кое искаш - лявото, дясното? До къде - до коляно, до горе или изобщо да я няма едната страна? Работм по екстравагантни поръчки всякакви. Ама да знаеш скъпичко ще ти излезе, че ще е ръчна изработка, избродирано с бод тип тропоска с пембян конец. ПП: И съм Ани. Ех хвана ме простотията с вас, ама тя кога ли ме е пускала де. Даже и лиготията. Чакай да си сложа лигавчето на малкия. Направо пластмасовия, че да си събирам матриала. Извинявай .......за мен вече си Ани Тури и едно леке от на детето манджата. Крачола по твое усмотрение. Отивам да чета Гита какви ги е писала пак
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #303 -: Януари 30, 2011, 18:44:06 » |
Нагоре
|
ПРИВЕТ-МРИВЕТ ей ма на къде съм ,довтасъх .. Сега първууу ,дънкитуу с единия крачол е мой а и патента е мой .да не съм чула някой да ми взима патента . Та нищо неразбрафф за тази дама гитадам ,спекулативно ли търси дрешки да знам да давам ли или не .Аку някой мой ми отговори МОЛА чакам . Бибка и русата -дека сте бре ,па ли челяд опавяте ?? Имам едни ботушки за подаряване ;ЕСТЕСВЕНА КОЖА СА АМА ВЕЧЕ КОЖА НЯМА ,ДВЕТЕ ТОКЧЕТА СЪ ПАДНАЛИ ,ЕДИНИЯ ЦИП НЕ СЕ ОТВАРЯ ДРУГИЯ ГО НЯМА ИЗОБЩО ,ОТПРЕД ЕДНАТА МУЦУНКА Е ИЗЯДЕНА НО ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА НЕ СЕ ВМИРИСВАТ КРАЧКАТА.. КОйто ги иска моля на лични адреса ,Като подарък още ще дам един допълнителен ботуш ,намерих го ся кат съ прибирах ..бива го без конкретни забележки е.
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #304 -: Януари 30, 2011, 18:46:54 » |
Нагоре
|
ПРИВЕТ-МРИВЕТ ей ма на къде съм ,довтасъх .. Сега първууу ,дънкитуу с единия крачол е мой а и патента е мой .да не съм чула някой да ми взима патента . Та нищо неразбрафф за тази дама гитадам ,спекулативно ли търси дрешки да знам да давам ли или не .Аку някой мой ми отговори МОЛА чакам . Бибка и русата -дека сте бре ,па ли челяд опавяте ?? Имам едни ботушки за подаряване ;ЕСТЕСВЕНА КОЖА СА АМА ВЕЧЕ КОЖА НЯМА ,ДВЕТЕ ТОКЧЕТА СЪ ПАДНАЛИ ,ЕДИНИЯ ЦИП НЕ СЕ ОТВАРЯ ДРУГИЯ ГО НЯМА ИЗОБЩО ,ОТПРЕД ЕДНАТА МУЦУНКА Е ИЗЯДЕНА НО ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА НЕ СЕ ВМИРИСВАТ КРАЧКАТА.. КОйто ги иска моля на лични адреса ,Като подарък още ще дам един допълнителен ботуш ,намерих го ся кат съ прибирах ..бива го без конкретни забележки е. Ако е № 41 пу за мен ботуша. Пък наша Гита не я знам що праи. Спекулира ли, смут ли всява
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #305 -: Януари 30, 2011, 18:55:17 » |
Нагоре
|
Тя не търси дрешки отвсякъде, ама мини по другите теми дето не са толкова лигави и виж милата че само маркови носи и детето и също. А като поноси нещо и има нормални следи от употреба предпочита да го остави до кофата за циганетата. Та eria, ако шъ и пращаш нещо бегай бързо към магазина ама не ВУ и намери дрешки поне на Некст, ама с новия етикет, не със стрария, че тя тия номера си ги знае. Нищо че като и видиш обявата и се хващаш не само за главата а и за устата, за да не повърнеш от миризмата. Аиде сега да видим къде и е голямото самочувствие на гиги-там какво беше
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #306 -: Януари 30, 2011, 18:56:34 » |
Нагоре
|
ПРИВЕТ-МРИВЕТ ей ма на къде съм ,довтасъх .. Сега първууу ,дънкитуу с единия крачол е мой а и патента е мой .да не съм чула някой да ми взима патента . Та нищо неразбрафф за тази дама гитадам ,спекулативно ли търси дрешки да знам да давам ли или не .Аку някой мой ми отговори МОЛА чакам . Бибка и русата -дека сте бре ,па ли челяд опавяте ?? Имам едни ботушки за подаряване ;ЕСТЕСВЕНА КОЖА СА АМА ВЕЧЕ КОЖА НЯМА ,ДВЕТЕ ТОКЧЕТА СЪ ПАДНАЛИ ,ЕДИНИЯ ЦИП НЕ СЕ ОТВАРЯ ДРУГИЯ ГО НЯМА ИЗОБЩО ,ОТПРЕД ЕДНАТА МУЦУНКА Е ИЗЯДЕНА НО ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА НЕ СЕ ВМИРИСВАТ КРАЧКАТА.. КОйто ги иска моля на лични адреса ,Като подарък още ще дам един допълнителен ботуш ,намерих го ся кат съ прибирах ..бива го без конкретни забележки е. Ако е № 41 пу за мен ботуша. Пък наша Гита не я знам що праи. Спекулира ли, смут ли всява Еми не за мен и теб малък е ботуша той номера съ е изтрил от носене но според мен е 37..Ама тея дето имат леки забележки:) подаръка са 40 номер ..ама моля те виж първо забележките да няма тва онова после ,малки са състоянието е Почти много добро хахахахахаха
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #307 -: Януари 30, 2011, 18:57:46 » |
Нагоре
|
мен Гита ми се види,че не я слуша много главата........все в една тема седи и а някой се изказа - веднага почва да си дъдра старата песен дет и глухия поп я чу!!! Да ма прощава........ако ще да са оплачи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #308 -: Януари 30, 2011, 19:00:35 » |
Нагоре
|
Тя не търси дрешки отвсякъде, ама мини по другите теми дето не са толкова лигави и виж милата че само маркови носи и детето и също. А като поноси нещо и има нормални следи от употреба предпочита да го остави до кофата за циганетата. Та eria, ако шъ и пращаш нещо бегай бързо към магазина ама не ВУ и намери дрешки поне на Некст, ама с новия етикет, не със стрария, че тя тия номера си ги знае. Нищо че като и видиш обявата и се хващаш не само за главата а и за устата, за да не повърнеш от миризмата. Аиде сега да видим къде и е голямото самочувствие на гиги-там какво беше
Оооооо Ани тя ако си мисли че ша ида да и купя Некст или Марк спенсър жестоко се лъже..Поясних че нямам дете малко и ще потърся от етърва ми но дрешките не всики са маркови.И не мисля че като търси дрехи за игра трябва да са маркови.Аз съм помагала на 2 дами тук и до ден днешен ми благодарят пак съм вземала дрешки от приятелки и родата..На едната дама пратих и за нея и за хлапетата 5кг колет и милата нямаше претенции какви ще са маркови или не..Такива хора разбирам че наистина имат нужда от помощ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #309 -: Януари 30, 2011, 19:02:54 » |
Нагоре
|
Я па намерих ино кучи ли, гучи ли наша Гитка цветна китка да дава адрес Я ми търсете и на мен такова яке Ет<a href=" http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2032/38814729512706188781296407239XpwWIwBGGYiGIsV65JiZ.JPG">photo_2</a>о това яке съм го купувала от такъв магазин за 6 лева
|
|
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 19:10:08 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #310 -: Януари 30, 2011, 19:15:38 » |
Нагоре
|
Яке такова ли иска някой ,имам от племенницата за 12месеца който го иска да ми пише ,марково е донесох го от Англия на малката.. Без спекулации МОЛЯ не е от ВУ гарантирам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #311 -: Януари 30, 2011, 19:21:04 » |
Нагоре
|
Яке такова ли иска някой ,имам от племенницата за 12месеца който го иска да ми пише ,марково е донесох го от Англия на малката.. Без спекулации МОЛЯ не е от ВУ гарантирам Мнооо ма е яд, че е у розово. Иначе веднага щех да го купя от Гитка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #312 -: Януари 30, 2011, 19:21:19 » |
Нагоре
|
БИБКЕЕЕ ТУК СИ ПА НЕ ПИШЕШ ,КО СТАВА ДА НЕ СИ БОЛНИЧКА ?? Той мъжо ша тъ излекува довечера с винце свинска ържолка и ..........продължението няма да го коментирам да не мъ изхвърлат от тук:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #313 -: Януари 30, 2011, 19:22:52 » |
Нагоре
|
Яке такова ли иска някой ,имам от племенницата за 12месеца който го иска да ми пише ,марково е донесох го от Англия на малката.. Без спекулации МОЛЯ не е от ВУ гарантирам Мнооо ма е яд, че е у розово. Иначе веднага щех да го купя от Гитка Ааааааааа значи тъй ша е караме ,оборот на Гитка ,ама Еминце таз гитка да не ти е сестра ма ,аз ква съм тук .Нестига че ти подарявам ГИТКА ТА ГИТКА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #314 -: Януари 30, 2011, 19:24:12 » |
Нагоре
|
БИБКЕЕЕ ТУК СИ ПА НЕ ПИШЕШ ,КО СТАВА ДА НЕ СИ БОЛНИЧКА ?? Той мъжо ша тъ излекува довечера с винце свинска ържолка и ..........продължението няма да го коментирам да не мъ изхвърлат от тук:)
отразих са отдавна,мъъъъ не чете ли? за сега само прелиткам,после за повече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|